Şimdi Ara

Xbox ile ilgili bir kaç soru.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaki konuları araştırdım. Biraz bilgi edindim. Fakat tam olarak karar vermiş değilim.
    Öğrenmek istediklerim şunlar:

-Hangi Xbox 360 modelini almam doğru olur. Yani 3k olayının hepsinde olabileceğini düşünürsek arcade alıp devammı edeyim. Yoksa pro alıp oyunları HDD mi oynayayım? (Elite almayı düşünmüyorum).
    -HDD olan bir model aldığımızda oyunları Xbox ın içindeki HDD e nasıl atıyoruz? Xbox u yerel bir ağa dahil etsek, HDD yi görüp ordan (ağ üzerinden) atmamız mümkün olur mu?

Bu soruların cevapları benim için çok önemli.Uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• 3 kırmızının kimi vuracağı belli olmuyor ondan şüphen olmasın.

2006-9 uncu ay xbox ımı hala sorunsuz kullanıyorum hiç 3 kırmızı görmedim.Bazı arkadaşlar 1 ay içinde görüyor tamamen şans.

Ben elite al derim.Arcade ile filan hiç uğraşma.

Hdd ye oyun atmak ise o şekilde olmuyor.Dvd yi xbox a takıyorsun.Seçenekler arasında oyunu HDD ye at çıkıyor o şekilde hallediyorsun.Normal xboxlarda Hdd 20 Gb iken Elite lerde 120 Gb oluyor bilgin olsun.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 6 Temmuz 2009; 23:17:17 >
  • 20 gb hddlik xbox kalmadı..arcade var 256-512 lik 60 lık pro var bir de 120 lik elite var..
  • Elite şansınız yoksa pro alın kesinlikle.Hdd sadece oyunlar için değil,map packler için falan da gerekli oluyor.20lik de yetmiyor oyun atmaya falan.
  • Elite ler çok pahalı. O kadar para verip 1-2 ay sonra 3k görmekten korkuyorum işin aslı.. 60 lık pro alsam nasıl olur sizce? Yeterli olmaz mı diyorsunuz? Fallout 3 dostum, sen de ne var ?
  • Benim konsol 2006-9 uncu ay üretimli Doğal olarak 20 Gb Hdd li oluyor.Yeterlimi diye soracaksan asla yeterli değil.60 Gb Pro Önerebilirim.Ama imkanın varsa Elite almandan yanayım.

Bu arada bu kadar korkma 3 kırmızı için.Öyle yada böyle alacağın xbox 360 en kötü ihtimal ile 1 yıl dükkan garantili olur ve 3 k gördüğünde sorgusuz sualsiz yenisini vermeliler.ben 3 yıldır kırmızı görmedim kafana çok takma.
  • Haklısın dostum. Ama insan o kadar para verdikten sonra, aleti her açtığında tedirgin olur böyle bir durumda.. Sanki heran birşey olacakmış gibi. Senin tavsiye edeceğin bir yer var mı bu cihazı almak için.Forumlarda herkes birşeyler söylemiş. Kafam karıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    U8850 ile alakalı bir kaç soru.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 3 yıl önce kadıköy Platin den almıştım.Ama nereden alacağın konusunda bir şey söyliyemem.Özkan elektronik filan diyorlar forumdan arkadaşlar.Sende bu konuda onların fikirlerini alırsan sevinirim.Sonuçta konsolu aldıktan sonrada yardımcı olabilecek bir yerden almalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.