Şimdi Ara

Xbox'ı Seçme Nedenleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle kullandığım konsolun bana göre artı yönlerini yazayım. Baktığımız zaman Xbox 360 a göre PS3 e oyun bulmak daha kolay, oyunları her yerde satılıyor, ikinci el piyasası var, exclusive oyunları Türkçe. Bu düzen yeni konsolda yine devam edecektir diye düşünüyorum ayrıca Xbox One a göre PS4 ün daha iyi bir donanımla geldiğini görüyoruz.

Bu artılara rağmen Xbox markasını sizin gözünüzde cazip kılan nedir? Kopya oyun için kullananlara değil Xbox markasını seven ve orjinal oyun alan arkadaşlara soruyorum bu sorumu.

Lütfen mesajımı şuraya buraya çekmeyin. Seviyeli bir konu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 5 Ağustos 2013; 12:07:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi adıma konuşacak olursam konsollara büyük bir merakım var küçüklüğümden beri. Commodore 64'den tut SNES ve ileriki yıllarda Sega Dremcast, Saturn, PS1 vb. konsollar ile büyüdüm. Neyse konuya gelecek olursam;

Xbox Live'ın online kalitesi bile Xbox One almak için başlıca nedenim. Başka nedenleri de var tabi ama onlarıda başka arkadaşlar yazsın. :)
  • Sen en can alıcı noktayı es geçin demişsin :)
  • ps3 un dasboardu insanı kasvete sokuyor ama xbox ınkı canlı insanı mutluluk hissi veriyor kontrolcu olarak ele daha oturaklı fps lere daha uygun ve en onemlisi joystickleri yan yana değil.Xbox live sistemine gelicek olursak ben her zaman arkadaslarla oyun oynamayı severim arkadaşssız oyun oynamam ne bilim konusarak oynamak bana zevk veriyor.ps de bu mümkün değil(grup chat e değindim yanlıs anlama olmasın)
  • haftada bir bu konu açılıyor benim vereceğim tek cevabım jtag jtag olmasa açıp bakmam bile cezbeden bir tarafı yok pek benim açımdan.
  • Her ne kadar 'seviyeli olsun,oraya buraya çekmeyin.' desen de biri gelip ortalığı karıştıracak.Ve muhtemelen konu silinecek.

Konuya gelince iki konsola da sahip biri olarak birini tercih etme şansım olsa hakkımı Xbox'tan yana kullanırdım.Sebebi de cross chat olması,GT5'in Forza 4'ten başarılı olduğunu düşünsem de Forza 4'ün daha eğlenceli olduğunu düşünmem ve Gears Of War 3.
  • GeoW 3 , LIVE, Cross Chat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ps4 sistemi daha iyi tamam ama xbox one kinecti gamepadi ve exclusive oyunlarını daha çok beğeniyorum bunun için bu seneki seçimim xbox one

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırsam sadece oyunlarından dolayı alırım. Live-Cross Chat falan bunlar PS4'te de olacak ve kalite hemen hemen aynı olacak diyorlar. Gamepad olayına gelirsek nedense DS4 bana daha ilgi çekici geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.