Şimdi Ara

xBOX'ı ile ilgili bir kaç sorum var (?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xBOX'ı "55 ekran tüplü tv"ye bağlayıp oynayabiliyor muyuz arkadaşlar?

Böyle bir tv var da , nasıl oynayabilip oynayamacağımı anlayabilirim? ayrıca görüntü kalitesi nasıl olur ? cam gibi olmasını istiyorum yani bozukluk olacaksa oyundan keyif alamam , bu da hoş olmaz.

elimde xbox olmadığı için size soruyorum , bilgi sahibi de değilim o yüzden soruyorum.

Soru 2 : xBox Live ücretli midir? Ücretliyse ücreti hakkında bilgi alabilir miyim ayrıca nasıl temin edilmektedir live accountu?

soru 3 : FW'li yani kırılmış xbox ile LIVE'a girip oynayabilir miyim? Hemen banlanır mıyım yoksa belli zamanlarda mı toplu ban yapılıyor?

Soru 4 : 1 mbit TTNet bağlantım var evde , bu bağlantı ile live'da bağlantı sorunu yaşar mıyım yoksa sorunsuz mu oynarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-815DA1408 -- 19 Nisan 2010; 19:21:38 >

• 1.Evet. Tuplu tvde Xbox oynayabılırsın. Vga kablosuyla baglayacaksın. Goruntu kalıtesı fazla bır sey bekleme. Ps2den az bıraz daha ıyı gozukur.
    2. Ilk ay bedava. Sonra ucretlı.
    3.oynayabılırsın ama ban rıskı yuksek. Ne zaman banlanacagın bılınmez. 1 yıl sonrada, 1dk sonrada olabılır.
    4.1mb yeterlı.
  • 1-OYNARSIN...FAKAT ÖYLE CAM GİBİ BİR GÖRÜNTÜ BEKLEME.
    2-ÜCRETLİ FORUMUN 2. EL BÖLÜMÜNDEN YADA LİVE ACCOUNT SATAN SİTELERDEN KREDİ KARTI İLE ALABİLİRSİNİZ 1 AYLIK YAKLAŞIK 12TL
    3-FW Lİ İLE OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORSAN HİÇ GİRME BU İŞE HER AN BAN YİYEBİLİRSİN.
    4-YAŞAMAZSIN.

Üst konulara baksaydın cevapları vardı ama yinede yazdım...

Farklı hesaplar açarak 3 ay bedava oynayabilirsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemBabus -- 19 Nisan 2010; 20:45:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.