Şimdi Ara

Xbox gelmeden fiyatı düştü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox 360'ın fiyatlarında Avrupa'da 80 Euro'ya kadar, İngiltere'de ise 20 ila 50 Sterlin civarında indirimler yapıldı. Microsoft'un İnteraktif Eğlence bölümü Avrupa müdür yardımcısı Chris Lewis; Xbox 360'ın artık Avrupa'da geniş bir pazara sahip olduğunu açıkladı.

Görünen o ki; Sony'nin HD DVD savaşını kazanmasından sonra indirimler de başladı. Bu Xbox'un bir yıl dolmadan yaptığı ikinci indirim oluyor...

http://cnetturkiye.com/haberler/is-teknolojileri/35-is-teknolojileri/386-xbox-gelmeden-fiyat-duetue

• yakında ustunne para verecekler galiba8D]
  • Türkiyeye yansımadıktan sonra
  • fiyatları tam olarak biliyormusunuz? babama aldırıcam da romanya 'dan PAL elite
  • Yurtdışı fiyatı ne kadar oldu şimdi??Gümrük falan dinlemeyip elite al diyo şeytan.Adamla anlaştım pal pro 680 liraya.Mesaj attım ödeme yapacam firmware at diyoki hdmi lı kalmamış istersen premium paketi aynı paradan vereyim gerizekalı ya

EDİT:Yazı 12 martta yazılmış.12 martta indirim yapıldıysa şu an zaten indirimli fiyattan satılıyor.Yeni birşey değil ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 16 Nisan 2008; 16:43:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnD_OnE

fiyatları tam olarak biliyormusunuz? babama aldırıcam da romanya 'dan PAL elite

almanyada 378 euro amerikada 450 dolar ben amerikadan getirtim daha iyi oldu fiyat açısından şu anki indexlere göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Yurtdışı fiyatı ne kadar oldu şimdi??Gümrük falan dinlemeyip elite al diyo şeytan.Adamla anlaştım pal pro 680 liraya.Mesaj attım ödeme yapacam firmware at diyoki hdmi lı kalmamış istersen premium paketi aynı paradan vereyim gerizekalı ya

EDİT:Yazı 12 martta yazılmış.12 martta indirim yapıldıysa şu an zaten indirimli fiyattan satılıyor.Yeni birşey değil ki.

hocam bu sever şeytana uyeğer imkanın ve ilk alışınsa al bende ilk alışım ve dedilerki hata etmessin valla öyle oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®D.a.N.g.E.r ®

quote:

Yurtdışı fiyatı ne kadar oldu şimdi??Gümrük falan dinlemeyip elite al diyo şeytan.Adamla anlaştım pal pro 680 liraya.Mesaj attım ödeme yapacam firmware at diyoki hdmi lı kalmamış istersen premium paketi aynı paradan vereyim gerizekalı ya

hocam bu sever şeytana uyeğer imkanın ve ilk alışınsa al bende ilk alışım ve dedilerki hata etmessin valla öyle oldu

Ya millet nasıl ne şekilde geçiririm onun peşine düşmüş.290 liraya ebaydan arcade pack alacaktım vazgeçtim.Ve eminim alınca gümrüğe takılmayacak.Takılırsada en fazla 100 lira veririm.Uğraşmak beklemek istemiyorum.Elite makine 550 lira.Şeytana uymam an meselesi yani

• Sony de 6 ay dolmadan ikinci indirim yapmıştı. Microsoft'un ilk indirimi küfür gibi birşeydi 20dolarlık indirim hiçbir işe yaramadı. Fakat bunu savaş mavaş kazanıp kaybetmekle alakası yok.
    Microsoft şu anda hala film satışlarında lider. Film-Dizi Marketinden (XBL Video Marketplace) kazandığı gelir Bluraylere oranla çok daha fazla.
    Maliyeti de çok daha az. Çünki Disk harcanmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ya millet nasıl ne şekilde geçiririm onun peşine düşmüş.290 liraya ebaydan arcade pack alacaktım vazgeçtim.Ve eminim alınca gümrüğe takılmayacak.Takılırsada en fazla 100 lira veririm.Uğraşmak beklemek istemiyorum.Elite makine 550 lira.Şeytana uymam an meselesi yani

290ytl arcade mi? abovvv şeytanla görüşmek istiyorum...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnD_OnE

fiyatları tam olarak biliyormusunuz? babama aldırıcam da romanya 'dan PAL elite

almanyada 378 euro amerikada 450 dolar ben amerikadan getirtim daha iyi oldu fiyat açısından şu anki indexlere göre

tabiki turkıye'ye gore cok ucuz
    birde , babam anlamaz oyle konsollardan filan ordan buyuk bır elektronık magazadan alsa hepsı pal dır dimi?
    birde , makıneler falconlu mudur?

• ben bir kaç gün önce arcade aldım almanya'dan tabi ben almadım da...
    alınan yerdede biraz indirim yapmışlar 360ytl'ye geldi
    psp fiyatına indi aletin fiyatı hayırlısı diyoruım
  • ya arkadaşlar yurt dışında tanıdığı olana vericem para banada alsın bi türlü toplıyamadım parayı,bi yardım edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

ben bir kaç gün önce arcade aldım almanya'dan tabi ben almadım da...

nerden almıslar ya tam yerini biliyormusun bende getirtmeyi düşünüyorum bide genel olarak almanyada arcade packlerin fiyatı nedir bilen varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldeng

quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

ben bir kaç gün önce arcade aldım almanya'dan tabi ben almadım da...

nerden almıslar ya tam yerini biliyormusun bende getirtmeyi düşünüyorum bide genel olarak almanyada arcade packlerin fiyatı nedir bilen varmı acaba?

konu 3 alıntı yaptıgın mesaj 2 aylık tebrikler iyi hort

• sadece bilgisi olan birinden yardım istedim dostum kızma bu kadar
  • boşverin yaw xbox 360 elite 640 ytl ırmak toyslandda bundan ucuzumu var tr de? aman sözüme güvenip almayın ben alcam
  • 1 aya kadar 3. xbox'ımı amerikadan alıcam artık falcon alıp korkulu rüyalardan kurtulmak istiyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

1 aya kadar 3. xbox'ımı amerikadan alıcam artık falcon alıp korkulu rüyalardan kurtulmak istiyorum :)

aman hocam yanlış bişi yapma amerikada falcon yok zephyr anakartlılar var
    paller falcon ntsc - u da falcon yok bunu umarım görürsün yanlış birşey yapmazsın.
  • şimdi falcon u nerden almamız gerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.