Detaylar burda: Coming Soon to Xbox Game Pass: Control, Doom Eternal, Holiday Offer, and More - Xbox Wire ![]() Xbox Game Pass Ultimate Satın Al - Microsoft Store tr-TR 17 Ocak 2021'e kadar bu kampanya devam edecek. Xbox Game Pass Ultimate Satın Al - Microsoft Store tr-TR ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 2 Aralık 2020; 16:1:16 > |
geçen kampanyada meşhur olan komboyu hatırlatmakta fayda var. 1) ef dijital, mediamarkt, ya da vatan üzerinden maksimum 3 seneye kadar xbox live gold alın. (1 yıllık kod satılıyor, ondan 3 tane alın.) 2) aldığınız xbox live gold'u etkinleştirin. 3) yukarıdaki kampanya ile 1 aylık game pass ultimate alın. 4) son olarak da yukarıdan aldığınız game pass ultimate kodunu sisteminizde etkinleştirin. voila, maximum 3 yıllık xbox game pass ultimate sahibi oldunuz. not: yeni hesaplar için geçerlidir. |
geçen kampanyada meşhur olan komboyu hatırlatmakta fayda var. 1) ef dijital, mediamarkt, ya da vatan üzerinden maksimum 3 seneye kadar xbox live gold alın. (1 yıllık kod satılıyor, ondan 3 tane alın.) 2) aldığınız xbox live gold'u etkinleştirin. 3) yukarıdaki kampanya ile 1 aylık game pass ultimate alın. 4) son olarak da yukarıdan aldığınız game pass ultimate kodunu sisteminizde etkinleştirin. voila, maximum 3 yıllık xbox game pass ultimate sahibi oldunuz. not: yeni hesaplar için geçerlidir. |
hocam iyide pekte cebe hitap eden bir şey değil şuan 12 aylık gold 233 tl alıncak gibi değil. |
hocam, ucuz diyemem, doğru, ama en azından 3 seneyi sağlama almış olursunuz, kafanız rahat eder. Yok kaç lira oldu, yok zam geldi mi dertlerinden kurtulursunuz. ayrıca alışveriş elektronik olarak geçtiği için, banka kampanyalarından da çok rahat yararlanılıyor. ben 2 ay önce 6 taksitle ve bonus kazanarak almıştım. o zaman 221 lira idi. |
Totalde 700 lira gibi bir şeye mal oluyor 3 yıllık Ultimate. Kütüphanesi şahsi görüşüm son derece dengeli ve güzel. Şuan güncel ekonomik koşullarda 20-25 saat oyun süresi olan AAA kalite PC için 2-3 tane konsol için 1-2 tane oyun alırsınız en fazla. |
pcde kullanılabiliyor mu |
FM 21 olsaydı iyi olurdu da yok gördüğüm kadarıyla. Sağ olun kampanya bildirimi için. |
Hem pc için hem konsol için bu versiyonu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Merhabalar bilgisayar için xbox live gold almaya gerek var mı yoksa sadece ultimate alsak pc de online oyun oynana bilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ea play pc'ye 15 aralıkta dahil olacak ben geçti sanmıştım :) 3 aylık ben de satın aldım konuyu açan arkadaşa teşekkürler edit: pc de çalışıyor kullanıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 2 Aralık 2020; 17:41:40 > |
Baktım ucuz hemen kaptım bi tane paylaşan arkadaştan allah razı olsun |
Hocam merhabalar tek bir hesaptan toplamda dört kere aynı üyelikten alabiliyor muyuz acaba 3ay x4 olarak edit: imla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 2 Aralık 2020; 18:3:18 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
online oynamak için live gerekli diye biliyorum |
gerek yok bu hesapta herşey dahil live, gold hepsi içinde. |
teşekkür ederim hocam , bir sonraki mesajda gerek olmadıgını yazmıs bir arkadaş :) bende satın alayım |
hocam ben kod olarak alamıyorum - aktif hesabıma indirimli olarak satın aldım aktif oldu - ancak kod olarak gelmedi , ben 3 tane daha satın almak istiyorum - kod olarak nasıl satın alabilirim ? |