Anladım gayet mantıklı gorunuyor. Tesekkur ederim. Ben az once n11 uzerinden 226 TL ye satın almıstım. Sanırım microsofta tan telefonla alınca daha ucuz oluyor. |
|

1 Mobil
Anladım gayet mantıklı gorunuyor. Tesekkur ederim. Ben az once n11 uzerinden 226 TL ye satın almıstım. Sanırım microsofta tan telefonla alınca daha ucuz oluyor. |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
İlginiz icin tesekkur ederim. N11 den EF digital den aldım. |
|
| _____________________________ |
|
3 yıllık Live almak derken hocam Vatan'dan mesela aşağıdaki üründen 3 tane alıp arka arkaya aktive mi ediyorum bir seferde? Sonra da üzerine bir kerelik Ultimate alınca 3 yıl kesintisiz hem PC hem de XBOX konsolda Game Pass Ultimate sahibi oluyorum yani? https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-live-gold-uyelik-12-ay-.html |
|
Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // XFX MERC310 RX7900XTX Black // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB+1TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600
|
|
aynen öyle hocam. |
|
Öncelikle bilgi için teşekkürler arkadaşlar. Hocam Microsoft yıllık satmıyor telefonla bile diye yazmış 1-2 arkadaş. Zaten yıllık 20-30 lira eksik ya da fazla olsa da fark etmez. Aylık 2 lira bi para ediyor bölünce. Ama tabi satıyorsa ve uygunsa fiyatı oradan almak daha mantıklı. Zaten şu an sadece PC'de oyun oynuyorum ama XBox Series X de getirtme niyetim var yurtdışından 500€'ya. |
|
Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // XFX MERC310 RX7900XTX Black // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB+1TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600
|
|
ne demek rica ederim.. evet, xbox live gold 12 ay şu an microsoft tarafından ne çağrı merkezinden ne de internet üzerinden satılıyor ne yazık ki... |
|
Tekrar gelsin kaçırmışız güzel kampanya. |
|
Arkadaşlar ben xBox'un kampanyayı Türkiye'de bitirmesine hak veriyorum. Bilmiyorum diğer sitelere hiç baktınız mı herkes 5,90₺'ye hesap açıp içerisinden discord nitroyu alıp satış sitelerine ilan açarak satıyorlar sonrasında xBox gamepass iptal edip tam iade alıyorlar. Bu işlemi sürekli yaparak stok bile yapmışlar. 10₺'den discord nitroları satıyorlar. |
|