Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (915. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.331
Cevap
810
Favori
1.253.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rewards puanlarımla 50$'lık kod alırsam bu kod ile aralık ayı içinde bitecek olan ultimate üyeliğimi nasıl uzatacağım? yine vpn'e bağlıyken kullanacağım sanırım ve ABD fiyatı üzerinden mi sayar GPU'i?

• Ben konsolda ps tarafındayım, pc için kullanıyordum. 450TL gayet yüksek bir meblağ ve iş-güç-çocuk v.s. adam akıllı kullanamadığım için bu zam ile birlikte iptal ettim. 200lerden 450'ye çıkarıldığı için tepki şart ve iptal ederken yapılan ankete katılıp bu durumu yazdım.

Beğendiğim oyun olursa alıp oynarım artık.. Zaten indirip kovalayıp steam, epic, amazon prime, gog topluyorum oyunları.. Yaş ileri de olsa evlat için ilerde oynar belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 59100 -- 7 Ekim 2025; 15:29:17 >
  • Zamanında 580e 3 yıllık aldığım gamepass ocak 1de bitiyor. Asla yenilemeyi de düşünmüyorum zaten 2 tane oyun oynuyodum gamepasste. Almaya değer bi şey çıkarsa alır oynarım onun dışında çok gereksiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Msi B850 Tomahawk / Ryzen 7 9700X / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 X 2 / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Online oyun oynama sorunu olmasa kimse almazda. Onu nasıl yapacağız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

GAME PASS [ANA KONU] 

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt

bende de yenilemeyi tekrar açmaya çalıştığımda fiyat böyle gözüküyor. Kime göre neye göre farklı fiyat gösteriyorlar anlamadım.

GAME PASS [ANA KONU]

AMD Ryzen 5 7600 | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8GB GDDR6 | Kingston 1TB NV3 | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör
  • HA1990 kullanıcısına yanıt

sizin yenileme tarihiniz 2026 gözüküyor o yüzden , arkadaşın ise ekim 2025 gözüküyor. Mevcut üyelerin sanıyorum 4 Kasım'a kadar eski fiyattan yenileniyor. Yani anormal bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 8 Ekim 2025; 20:13:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sadece fikir vermesi açısından yazıyorum,

Ben efootball oynuyorum ücretsiz, denesin belki sever ama fifa'da ki 48 tane mod yok oyunda.

İlla fifa alacaksınız bence kara cumayı bekleyin iyi indirim gelir oyuna o tarihte, oyuna indirim geldikten sonra 2 ortak alırsanız oyunu yarı yarıya ödemiş olursunuz hemde indiriili fiyat üzerinden.

Oyunu sizinle alacak bir kişi bulmanız gerekli yani...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Ekim 2025; 23:27:45 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

evet, 28 kasım 2025

Zorla ayakta duran tek kolonu yıkılacak olan bir bina gibiydi Xbox bizim ülkemizde. Şimdi o kolonuda yıktılar tamamen yok olup gidecek.

• Xbox Series X ve Playstation 5 pro kullanıcısıyım. Bir sonraki nesilde ikisinden birini seçip onun üzerinden devam etmeye karar vermiştim. Ülke koşullarında 2 konsola birden sahip olup onları idame ettirmek lüksün de lüksü bir hale geldi artık. Ama hangisini seçeceğime bir türlü karar veremiyordum. PS cephesinde mükemmel exclusive oyunlar. Xbox cephesinde başlıbaşına gamepass, üstelik daha iyi gamepad vs vs. Çok zor bir karardı.

Sağolsun microsoft bu kararı oldukça kolaylaştırdı benim için. Temmuz 2027'de gamepass bitiyor. Daha da uzatmam artık. Bundan sonra yola katırlarla aman, şey pardon, playstation'la devam ederiz.

Sony'de az şöyle böyle değil. O da çok can sıkıyor ama, ah şu exclusive'lar... Bir de PSN'i 2030'a kadar uzatmıştım tabi, o da var  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 11 Ekim 2025; 2:30:14 >

Hocam hepsini salıp pc ye geçin en temizi (şahsi fikrim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 5 7600 | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8GB GDDR6 | Kingston 1TB NV3 | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör
  • 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.