Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (881. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Msevinc
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.663
Cevap
771
Favori
1.185.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GAME PASS [ANA KONU]
  • Bu siteye güvenilir diyorlar. 3 aylık gamepass ultimate 559 lira ama sitenin satın alma sistemine bakiye yükleyemedim bir türlü. O yüzden alamıyorum. Daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu?

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 17 Ocak 2025; 10:49:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar multiplayer modları canlı olan gamepass fps hangisi, bf1 indirdim online oynayan kimse yok şaka gibi. Hangisi canlıdır bu oyunların ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Battlefield 2042 ve Call of duty blackops 6 serverlar dolu btf 1 eskidi artık kimse yok

• Deswaaa kullanıcısına yanıt

2042 yi indireyim o zaman. Teşekkür ederim. Cod 450 gb zor iner o şimdi

• @ tayaydin hocam merhaba,

xbox one x kullanıyorum, yakın zamanda 4060 ekran kartlı acer laptop aldım, gamepass uyelıgı de bıtıyor

xbox'ı satıp uyelıgı sadece bilgisayar olan 200TL/ay modeline geçsem konsoldaki ultimate den tek farkı online oyunlar mı oluyor?

Örneğin AAA oyunlar aynı zamanda hem pc hem konsola mı geliyor?

Ya da sadece konsolda olup pc ye gelmeyen oluyor mu?

Yardımın ıcın sımdıden tesekkur ederım.

• Ortaklık konusuna bir mesaj attım gamepass aranıyor diye mesaj atanların hemen hepsi banlandı bir kaç gün içinde GAME PASS [ANA KONU] 

• jackhammer kullanıcısına yanıt
    Özellik karşılaştırma ekranında PC Game Pass'te çevrimiçi oynama yok gibi anlaşılsa da sık sorulan sorulardan çevrimiçi oynamanın dahil olduğu anlaşılıyor:
    GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]

Game Pass'e oyun eklendiğinde oyunun çıkış yaptığı platforma göre genelde hem konsola hem pc'ye gelir. Nadirde olsa bazı oyunlar sadece pc'ye, bazılarıda sadece konsola gelebiliyor.

Her ay hangi oyunların Game Pass'e geleceği önce resmi Xbox yayın kanallarınca açıklanır. Örnek, aşağıdaki linkte Ocak ayı birinci dalgada gelecek oyunlar listeleniyor. Başlıkta kullanılan görselde oyunların altında hangi platformlar için geleceği bilgisi yazıyor:
    GAME PASS [ANA KONU]

https://news.xbox.com/en-us/2025/01/07/xbox-game-pass-january-2025-wave-1/

• Arkadaşlar 1 aylik gamepass almak istiyorum x box series sim var nereden en uyguna alabilirim

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, gayet net anlatmışsınız.

PC olacak şekilde üyeliği yeniledim 👍

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Call of Duty Black Ops 6 için 450 GB veri indirmeyeceksiniz. Temel oyun + multiplayer indirseniz tamamdır. "Oyunu ve eklentileri yönet" bölümünden seçebilirsiniz. Sanırım 110-120 GB gibi bir şeydi. Bunun haricinde BF5 de dolu. BF2042 de. MW3 de indirebilirsiniz. 👍🏻😊

• Ay sonu ayrılacak oyunları denemeyi unutmayın:

- Serious Sam: Siberian Mayhem

- Anuchard

- Death's Door

- Darkest Dungeon

- Maquette

- Broforce

GAME PASS [ANA KONU]
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Peki bir sey sormak istiyorum, serious sam bende yuklu, oyun yarim kaldi, game pass den kalkinca oynayamiyor muyum ?

• Epek01 kullanıcısına yanıt
    Satın almazsan hayır

• Epek01 kullanıcısına yanıt
    Tarih geçince oyuna girmek için tıkladığın zaman uyarı veriyor oyun açılmıyor. Oyunu kapatmayıp arkada açık tutarsan ne olur bilmiyorum. :)

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    En kotu satin aliriz, su anda bile 128 tl, bakalim bu hafta bitirmeye calisim :) keyifli bir oyun cunku.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt

Kaç aylık üyelik aldınız bu şekilde hocam

• Merhaba.

Çocuk için ucuz olsun diye game pass core alacağım. Minecraft varmı core da. Core da var olan oyunları bulamadım. Gamepass açıklama kısmında uygulamadan görebilirsiniz diyor ama orda genel gösteriyor. Core da bulunan oyunların tam listesi lazım.

• liberta50 L kullanıcısına yanıt

yanlış bilmiyorsam core da oyun yok sadece online oynamak için alınıyor.

• 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.