Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (857. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.619
Cevap
773
Favori
1.178.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzatma yapılıyor ben denedim 1 aylık calsiyor hala daha da uyguna geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dilenji kullanıcısına yanıt
    Günaydın.
    İkinci el harici ürün pazarlama veya satışı konu içerisinde yapılamaz. Ana başlıkların genel çerçevesi, bilgi paylaşımı ve yardımlaşma üzerine şekillenir. Konsol için oyun ve dijital içerikleri kardeşlik konusundan ve ikinci eller bölümünden yapılabilir. Ayrıca silinen mesajların genel hattı şüpheli dolandırıcılık faaliyetine de girmektedir.

Tüm bunlara istinaden alakalı tüm mesajları temizledik.

• Geçen senede uzatma konusunda buradan yazılanlardan bilgi alarak işlemi yapmıştım, bu senede öyle oldu 3 yıl uzattım. Emeği geçen arkadaşların eline sağlık her zaman ki gibi. Maksat bilgi almalarıydı arkadaşların. Keşke paranın değeri bu kadar düşmeseydi üçü beşi aramasaydık.

• dün burada o kadar saçma olaylar oldu ki, normalde en ufak şeyde silinen girdilerin dün hiçbiri silinmedi saatlerce. herhalde geceleri buraya bakan birileri yok.

artık 3 yıllık ucuz uzatma yok diyenlere bir grup "şu arkadaşa hesabı veriyorsunuz yapıyor, biz 3 üç yıllık gpyi hem de üçte bir fiyata uzattık, enayisiniz" diyor. diğer arkadaş bunda bir sorun olduğunu, ayrıca hesabı niye işlem yapana vereceğimizi ve işlem yapanın metodu neden söylemediğini soruyor.

yapanın komisyon aldığını söylüyor ve ısrarla ucuz gp yapanlar konuya "enayisiniz" diyor. reklamı yapılan arkadaşı çanakkale savunur gibi savunuyor. üç yılıık gpyi 2300-2800 gibi bir fiyata yaptıklarını söylüyorlardı.

gece okurken ne olduğumu şaşırdım sonra bir baktım sorgulayan arkadaş forumdan uzaklaştırırmış. hayatımda çok daha az saçma şey gördüm. herhalde bu yazdıklarım gece okuduklarımın yarısıdır.

• Yıllardır bu başlık altında herhangi bir kazanç sağlamadan sayfalarca bilgi paylaşımı yapıldı, tek tek bile olsa yardımcı olunma çalışıldı. Dün akşam bir bilgi paylaşımı olmadığı gibi yapan kişinin amacı da kazanç sağlamakdı. Üstelik yöntem şüphe uyandırıyordu. Yani aralarında ciddi fark var. Umarım bu süreçte mağdur olan @asko56 arkadaşımızın uzaklaştırılması da kaldırılmıştır.

• Dün akşam bayağı curcuna olmus sanırım yöntemi anlatayım isterseniz gayet basit ve yasal birsey

• Kendim Emin olmak için 1 aylık bir uzatma denedim problem olmadan gerçekleşti tabi dönüşüm oranı yüzünden tam bir ay olmuyor hepinizin bildiği gibi

• Dolandırıcılık yapanı millete enayi diyeni banlamayıp savunanı koruyan zihniyet uyaran vatandaşa bilgi vereni banlayan yöneytim zihniyeti aynen devam ediyor asko nefreti aynen devam yönetim istifa.

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 28 Ağustos 2024; 10:59:19 >
  • 
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.