Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (833. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.071
Cevap
804
Favori
1.228.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En uygun 1 yıllık gamepas ultimate almanın yolu nedir arkadaşlar. İlk sayfadaki artık geçerli değil sanırım. 3 aylık 4 tane core alsam, üzerine 1 aylık ultimate alsam 1800 tl oluyor. En uygunu bumu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AnthemSY kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 1 yıllık gamepass ultimate alacam siz nasıl 1 yıllık yaptınız banada yardımcı olur musunuz acaba sağlıklı günler dilerim

• matea3535 kullanıcısına yanıt

Bende alıcam daha almadım 21 temmuzda bitiyor. Güncel uygun fiyatlı nasıl alınıyor öğrenmek istedim.

Valla hocam bende yıllık alacam ama sistem tek tek aylık olarak veriyor galiba

Hocam sizin yazdığınız sistemle oluyor mu acaba 😂

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 5 Temmuz 2024; 22:19:7 >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

hocam gpu ile dediğiniz kısım nedir birazdan 4x3 core alacağım. sonrasında 1 ay ultimate i farklı bir yöntemle mi almam gerekiyor ?

• 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    Gpu = Gamepass Ultimate

• Game Pass'e yakın zamanda eklenen Still Wakes the Deep'i iki oturuşta bitirdim. Çok güzel olmuş gerçekten. 5 saat sürüyor yazıyordu gamepass'te ama benim toplamda 6.5 saat kadar sürdü. Grafikler, atmosfer muazzam. Senaryo sürükleyici. Biraz the thing filmi biraz da amazon'daki platform dizisinden esinlenmeler var. Oynanış zaman zaman çeşitlense de özünde walking simulator dediklerimizden. Ama başından sonuna hiç sıkmadı. Güzel sinematik akıcı bir gerilim oyunu yapmayı başarmışlar. Türü sevenlere öneriyorum kesinlikle.

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]
  • İyi günler bir konuda yardıma ihtiyacım var ? Önceki game pass hesabımı değiştirdim farklı bir hesaptan üyelik aldım . Ama EA hesabımı önceki game pass hesabım ile bağlantısını kesemiyorum. yeni hesabı bağlamak istediğimde eski gamepass hesabımı bağlı olduğunu gösteriyor . Mesela PlayStation hesabı kaldır seçeneği varken Xbox hesabımda sadece bağlan seçeneği var ?

Diğer sorum önceki game pass hesabımdan FM 24 almıştım yeni bir game pass hesabımdan tekrardan kurulu olan FM 24 ü oynatabiliyor muyum mesela ?
    GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus33 -- 9 Temmuz 2024; 0:28:10 >
  • Arkadaşlar gamepass core ile ultimate arasında sanırım sadece bulut oyun desteği var sizce ultimate değilde core olanını alsam hata etmiş olur muyum rog ally için alacam gamepassi bulut oyunları oynamayı düşünmüyorum açıkcası

• matea3535 kullanıcısına yanıt

Güvenilir bir kişi bulup satın alırsanız maliyet neredeyse yarıya düşer.Eğer tek başınıza almak istiyorsanız Gamepass Ultimate hertürlü daha avantajlı.Aynı anda PC de de oyun oynama,geniş Gamepass kütüphanesi,EA play,bulut oyun gibi bir çok ekstrası var ve sadece 50 tl fark var arada.Yani Gamepass Ult. her türlü daha avantajlı...

• Exodus33 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun benzer durum önceki psn hesabıma bağlı olan ea hesabım yüzünden yeni psn hesabımda FC24 oynayamama sorunuma benziyor.

EA ile canlı görüşme gerçekleştirip sorunu çözmüştüm, mail atmakla veya kendiniz çözmekle uğraşmayın çözülmüyor.

EA o hesabınızı kaldırıp yeni hesabınızı ekliyor canlı olarak.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sanırım zamda geliyormuş üyeliklere yıllık olarak alayım

• Merhaba. Şu an en uzun süreli olarak nasıl alınabiliyor Game Pass Ultimate? Yarın %47 zam varmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar mevcut aboneliği nasıl uzatabiliriz, 2 senelik mevcut üyelik var diyelim, tekrar 1 sene daha uzatıp 3 yıla çıkarabiliyor muyuz ve nasıl oluyor

• Abi bu zam bilgileri nereden geliyor ? Bu aralardı, bu yakınlarda oldu, yıl sonuna kadar oldu, şimdi yarın ??! :D

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.