< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (833. sayfa)

-
-
Hocam bende 1 yıllık gamepass ultimate alacam siz nasıl 1 yıllık yaptınız banada yardımcı olur musunuz acaba sağlıklı günler dilerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende alıcam daha almadım 21 temmuzda bitiyor. Güncel uygun fiyatlı nasıl alınıyor öğrenmek istedim.
-
Valla hocam bende yıllık alacam ama sistem tek tek aylık olarak veriyor galiba
Hocam sizin yazdığınız sistemle oluyor mu acaba 😂
Ayın 16'sında PC kütüphanesinden kaldırılacak oyunları denemeyi unutmayın:
- Sins of a Solar Empire: Rebellion
- Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 5 Temmuz 2024; 22:19:7 > -
hocam gpu ile dediğiniz kısım nedir birazdan 4x3 core alacağım. sonrasında 1 ay ultimate i farklı bir yöntemle mi almam gerekiyor ?
-
Gpu = Gamepass Ultimate
-
-
Arkadaşlar gamepass core ile ultimate arasında sanırım sadece bulut oyun desteği var sizce ultimate değilde core olanını alsam hata etmiş olur muyum rog ally için alacam gamepassi bulut oyunları oynamayı düşünmüyorum açıkcası
Güvenilir bir kişi bulup satın alırsanız maliyet neredeyse yarıya düşer.Eğer tek başınıza almak istiyorsanız Gamepass Ultimate hertürlü daha avantajlı.Aynı anda PC de de oyun oynama,geniş Gamepass kütüphanesi,EA play,bulut oyun gibi bir çok ekstrası var ve sadece 50 tl fark var arada.Yani Gamepass Ult. her türlü daha avantajlı...
-
Geçmiş olsun benzer durum önceki psn hesabıma bağlı olan ea hesabım yüzünden yeni psn hesabımda FC24 oynayamama sorunuma benziyor.
EA ile canlı görüşme gerçekleştirip sorunu çözmüştüm, mail atmakla veya kendiniz çözmekle uğraşmayın çözülmüyor.
EA o hesabınızı kaldırıp yeni hesabınızı ekliyor canlı olarak.
-
Teşekkürler hocam sanırım zamda geliyormuş üyeliklere yıllık olarak alayım
Merhaba. Şu an en uzun süreli olarak nasıl alınabiliyor Game Pass Ultimate? Yarın %47 zam varmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar mevcut aboneliği nasıl uzatabiliriz, 2 senelik mevcut üyelik var diyelim, tekrar 1 sene daha uzatıp 3 yıla çıkarabiliyor muyuz ve nasıl oluyor
Abi bu zam bilgileri nereden geliyor ? Bu aralardı, bu yakınlarda oldu, yıl sonuna kadar oldu, şimdi yarın ??! :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X