Game Pass'e yakında gelen oyunlar ![]() |
GAME PASS [ANA KONU] (815. sayfa)

-
-
Yabancı tanıtım videosu ile eş zamanlı gördüm
-
-
Hot wheels merakla bekliyor benim oğlan, eskisi gitmese iyiydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güncel olarak en ucuz gamepass ultimate üyeliği alma yöntemi nedir acaba?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158124490
xbox'tan anlarmısınız gamepad ile sorun yaşıyorum?
Evil west ile quarry oynarım diye deadisland 2 yi bitirdim bugün, hangisini önce oynayım diye incelemelere baktım, evil west epilepsi maker gibiduruyor ışıklar patlamalar koşturmacalar, deadisland 2 den sonra çekemem gibi geldi benzer aksiyonu
The quarry için de çok sıkıcı eleştirisi yapılmış..
Hafta sonu pataladı galiba
Edit : Evil west keyifliymiş
Gamepass e gelmesini beklemeye değmiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 23 Mart 2024; 23:8:17 > -
elimde 6 aylık xbox game pass core kodu var 700 tlye bırakırım normalde 800 tl eğer ilgilenen varsa dm atabilir
-
950 liraya on üç aylık game pass ultimate alınabiliyor. aklı başında kimse 700 lira verip almaz sanırım.
hala zamlanmamasi şaka gibi ...aman cekinerek soyluyorum tabi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Mart 2024; 11:8:45 > -
farkındayım ve haklısınız fakat bu mesajım core koduna ihtiyacı olanlar içindi
-
Ekleme yapmak isteyenler için güzel
-
3*12 ay ea play + 1 ay gamepass ulti ile 13 ay gp ultimate dönüşümünü yaptım. açıklamadaki yöntem bugün itibarı ile de sorunsuz çalışıyor. (pc için denedim.)
-
Geri bildirim için teşekkürler... Bu şekilde geri bildirim olduğu sürece sayfada ara ara sorulan "Yöntem güncel mi?" sorusu cevap bulmuş oluyor 👍🏻...
diablo için 2-3 gün öncesinden predownload a açacaklar mı acaba? daha önce böyle bir şey oldu mu gamepass'de? aynı gün yüzbinlerce kişi sunucudan oyunu indirmeye kalkarsa o gün pert olur.
-
Herhangi bir oyunu satın almamış olsanız dahi cep telefonu uygulaması üzerinden zaten indirebiliyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 aylık en ucuz nereden alırız xbox live üyelik?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X