Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Elimde 3 ay live 3 ayda sadece gamepass üyeliği var. Hiç üye olmadım hiçbirine daha önce. Ne yapayım. En mantıklısı ne. İkisini aynı anda girsem 6 aya ultimete olurmu. Yoksa 3 aylık bedava live kodunu girip sonra 6 tl ye ultimete yapıp 4 aymı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lord987 kullanıcısına yanıt
    GAME PASS [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

Yardımın için çok sağol. Sayende çözdüm olayı

• Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Xbox One X aldım. Bunun yanında Gamepass ile Live birleştirdim ve EA Access paketi ile birlikte. 2 kol ile 2 kişinin oynayabileceği oyun önerilerine ihtiyacım var. Klasik FIFA, Mortal Kombat X gibi oyunları indirdim. GRIP Combat Race gibi bir oyun gördüm sanırım iki kişi oynayabiliyor aynı ekranda. Bunun gibi oyun önerilerine ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Tarzı biraz farklı ama Unravel 2 ve Human Flat Fall, aklıma gelenler bunlar.

• Scott Storch kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun değerli vaktinizi verip yanıt aldığım için. Mutlaka bakacağım.

• Xbox game pass ultimate alacaktım fakat sadece 1 aylık gösteriyor, birkaç gün önce 2 aylık alabiliyordum ama artık o seçeneği sunmuyor nasıl 2 aylık alabilirim?
  • Arkadaşlar, Xbox game pass ultimate 1 aylık üyelik almıştım. Otomatik yenilemeyi kapatmama ragmen bir sonraki aya 45 lira faturalandırmış, kartın içinde para olmadığı için ücret tahsil edilememiş.Ben sistemden kartı kaldırmak istiyorum ama bu nedenle kaldırmıyor kartımı bu ücreti ödemeden nasıl kaldırabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Procost

Arkadaşlar, Xbox game pass ultimate 1 aylık üyelik almıştım. Otomatik yenilemeyi kapatmama ragmen bir sonraki aya 45 lira faturalandırmış, kartın içinde para olmadığı için ücret tahsil edilememiş.Ben sistemden kartı kaldırmak istiyorum ama bu nedenle kaldırmıyor kartımı bu ücreti ödemeden nasıl kaldırabilirim?
    web sitesine girip kaldırmayı denedinmi?
  • Observer ayın kaçında gamepass den kaldırılıyor bilen varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dosner

Observer ayın kaçında gamepass den kaldırılıyor bilen varmı?
    Kalkıyor muymuş oynamak istiyordum ama erteliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Xbox One X aldım. Bunun yanında Gamepass ile Live birleştirdim ve EA Access paketi ile birlikte. 2 kol ile 2 kişinin oynayabileceği oyun önerilerine ihtiyacım var. Klasik FIFA, Mortal Kombat X gibi oyunları indirdim. GRIP Combat Race gibi bir oyun gördüm sanırım iki kişi oynayabiliyor aynı ekranda. Bunun gibi oyun önerilerine ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler..
    Eski ama resident evil 5 de iki kişi oynanıyor. Yakında kaldırılacak diye biliyorum gamepass den.

Şöyle zevkli oluyor

Proton Jonyoutube
    Let's Play Resident Evil 5 - Part 2 - Chapter 1-2 Start
    https://www.youtube.com/watch?v=75NbuhQGptg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 8 Ekim 2019; 10:25:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Procost

Arkadaşlar, Xbox game pass ultimate 1 aylık üyelik almıştım. Otomatik yenilemeyi kapatmama ragmen bir sonraki aya 45 lira faturalandırmış, kartın içinde para olmadığı için ücret tahsil edilememiş.Ben sistemden kartı kaldırmak istiyorum ama bu nedenle kaldırmıyor kartımı bu ücreti ödemeden nasıl kaldırabilirim?
    Önce aboneliği sonlandır kısmına gidip aboneliği kapat. Sonra kaldırılır kart bilgileri.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam mutlaka bakacağım. Overcooked, GRID Combat Race, FIFA, PES, NBA, UFC, NHL, Mortal Kombat X, Unravel 2 ve Human Flat Fall oyunlarına baktım. Gayet eğlenceli. Daha da bulursam eklerim. 12 ay olarak Gamepass ve EA Access almıştım gayet güzel bir özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 8 Ekim 2019; 16:10:54 >
  • Arkadaşlar Dishonored 2 yi indirdim misson 2 de oyun içinde donup oyun kendini kapatıyor. Oynayan varmı acaba misson 2 yi.? Aynı yerde donup kapanıyor oyun..

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Bende yeni indirdim oyunu beşinci bölüme kadar geldim hiç bir sıkıntı yaşamadım

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    bende simdi bitirdim toplamda 3 kez dondu
    bir kez giriş ekraninda dondu
    sanirim oyunun sorunları var fakat harika bir oyundu mutlaka bitir

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Arkadaşlar Dishonored 2 yi indirdim misson 2 de oyun içinde donup oyun kendini kapatıyor. Oynayan varmı acaba misson 2 yi.? Aynı yerde donup kapanıyor oyun..
    hala o olay için günceleme getirmemişlermi oyuna
    oyun ilk çıktıgı vakitler oynamıştım o donma oyunu
    kapatma sorununu offline mod alarak çözülüyordu
    birde öyle dene ciazı offline mod alarak dene birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

hala o olay için günceleme getirmemişlermi oyuna
    oyun ilk çıktıgı vakitler oynamıştım o donma oyunu
    kapatma sorununu offline mod alarak çözülüyordu
    birde öyle dene ciazı offline mod alarak dene birde.

Alıntıları Göster
    Offline olarak yapmıyor mu? Tamam deneyim..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Way out
    Tavsiyemdir

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.