Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
806
Favori
1.232.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunlara türkçe yama kurma özgürlüğü verse o kadar mükemmel bir sistem olacak ki şu game pass. bedavaya alışmış insanı bile torrent'ten soğutur
  • Şu konu altında hep gamepass ucuz alma kaç ay uzattık kaç ay kaç para konusu dönüyor hep bakıyorum tavsiye oyun verenler veya yeni oyunları konuşanlar vardır umuduyla, hep hüsran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

Şu konu altında hep gamepass ucuz alma kaç ay uzattık kaç ay kaç para konusu dönüyor hep bakıyorum tavsiye oyun verenler veya yeni oyunları konuşanlar vardır umuduyla, hep hüsran.
    Xbox alalı sadece 1 hafta olduğu için ne kadar bilinen bir oyun bilemiyorum ama dün Hellblade Senua's Sacrifice oyununa denk geldim. Çok oynama fırsatım olmadı ama görsel ve hikaye olarak ilginç bir oyuna benziyor. Oyun Türkçe altyazılı ayrıca. Çok bilinen bir oyunsa cahilliğime verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

Xbox alalı sadece 1 hafta olduğu için ne kadar bilinen bir oyun bilemiyorum ama dün Hellblade Senua's Sacrifice oyununa denk geldim. Çok oynama fırsatım olmadı ama görsel ve hikaye olarak ilginç bir oyuna benziyor. Oyun Türkçe altyazılı ayrıca. Çok bilinen bir oyunsa cahilliğime verin

Alıntıları Göster
    Başarılı oyundur, bitir. Ben zamanında steam üzerinden bitirmiştim. Tavsiyem kulaklık ile oynaman. Oyunun en büyük artısı sesleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durulba D kullanıcısına yanıt
    Gözden kaçmış bir oyun da ben yazayım.Herkese hitap etmiyor ama heroes tarzı savaş stratejisi olan Battle Chasers : Nightwar oyunu Haziran'da eklenmişti.70 saat gömmüştüm.
    Turn base party savaş mekaniği olan bir oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

Şu konu altında hep gamepass ucuz alma kaç ay uzattık kaç ay kaç para konusu dönüyor hep bakıyorum tavsiye oyun verenler veya yeni oyunları konuşanlar vardır umuduyla, hep hüsran.
    Ben Bad North 'u beğendim. Zaten almayı düşündüğüm bir oyundu. Basit defend the tower tarzı bir strateji oyunu , ama keyifli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkmazie

oyunlara türkçe yama kurma özgürlüğü verse o kadar mükemmel bir sistem olacak ki şu game pass. bedavaya alışmış insanı bile torrent'ten soğutur
    evet şu çok uyuz bir şey ya.

mod desteği bir gelse herkes rahatlayacak
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Keyifli de çabuk zorlaştı.2-3 saat sonunda tüm upgrade leri yapmama rağmen düşman içimden geçmeye başladı

Sağlam strateji kurmak lazım ilerleyen bölümlerde.Oyunda kalıcı ölüm var herolarda.Biraz hile gibi oluyor ama baktınız hero gitti o an oyunu kapatınca kurtarıyorsunuz.
  • Game Pass Ekim 2019 oyunları duyuruldu arkadaşlar, World War Z beklemiyordum. The Outer Worlds'ü zaten söylemeye gerek yok.

indieTürkyoutube
    Xbox Game Pass - Ekim 2019 Oyunları (Sürpriz Oyunlar Var!)
    https://www.youtube.com/watch?v=_BtmXfI9I1M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 2 Ekim 2019; 20:32:48 >
  • World war z yi almak istiyordum fakat coop oynayacak arkadasi olmayan bi yikik oldugumu hatirlayinca hevesim kacti.

• Berkayselcuk B kullanıcısına yanıt
    Oynarız beraber

• quote:

Orijinalden alıntı: W

Oynarız beraber
    Saol reis

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    pc bölümü metro Türkçe yamasına yazdım bişeyler Türkçe nasıl yapılacağını
    ama ugraştırıcı işler baya büyük dosyalar ile ugraşıyorsun.
    quote:

uwp korumalı oldugu için yeniden sign edilmesi lazım oyun dosyalarının.
    normal yönetem kopya yapıştır ile yada farklı yolar ile dosya taşıyamasınız klasör içine yada değiştiremesiniz.
    değiştirseniz bile oyun çalışmaz bu sefer dosya yapısı bozuk olugu için.

benim farklı uygulamar ve oyunlar için yaptıgım bir yöntem var ama oyun 50gb :D test etme imkanım yok.
    50gb appx ve eappx indirecek baba yiğit varsa bi kaç yöntem var yardımcı olurum.
    oyunu dump ederek sonra gerekli dosyalar içerisine yerleştirip tekrardan paketlenin yükleme yapa bilirsiniz.
    yardım istiyen interneti hızlı olan birileri varsa yaparım.
    + olarak windows oyunlarını appx ileri indirin ilk önce oyunu magzadan indirmeden :D
    oyun yedekler öyle oluşturuluyor windows store de yoksa 50gb yarsında yada dosya bozukluk oldugunda çok sorun çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 3 Ekim 2019; 5:4:51 >
  • Arkadaşlar merhaba gamepass ile ilgili bir şey soracaktım. Gamepass tede gold gibi p1 p2 olayı işliyor değil mi ? Bir arkadaşa p1 olarak gamepass ultimate sattım ancak kendisine gamepass satın alın diye yazı çıkmaktaymış. Gamepass p1 p2 kullanamıyor muyuz ?

• muratcangm kullanıcısına yanıt
    Merhaba gamepass hesabını P1 olarak kullanan kişi oyunu indir kısmını tıklayabilmek için bu hesaptan oturum açmak zorundadır, hesapta oturum açtıktan sonra yüklemek istediği bütün oyunları indirme kuyruğuna alıp tekrar oturumu kapatarak oyunları yüklendikten sonra istediği gibi oturum açmadan p1 olarak oynamaya devam eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam peki gold oyunları içinde aynı durum var mı ?

• muratcangm kullanıcısına yanıt
    Gold oyunları yüklemeye hazır kısmından indirilebiliyor ama mutlaka oyunun verildiği tarih aralığında hesaptan oturum açılarak 'al' kısmından ücretsiz olarak oyunu hesaba tanımlayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayselcuk

World war z yi almak istiyordum fakat coop oynayacak arkadasi olmayan bi yikik oldugumu hatirlayinca hevesim kacti.
    Yaz benide ps4 grubundan koptum çok oynayamıyorum oyunlar burada daha ucuz hem gamepass ve ea accsess olmasından dolayı bende bu tarz grup arıyorum hatta.
  • Dishonored 2 eklenmiş oyun bulamıyodum iyi oldu bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

pc bölümü metro Türkçe yamasına yazdım bişeyler Türkçe nasıl yapılacağını
    ama ugraştırıcı işler baya büyük dosyalar ile ugraşıyorsun.
    quote:

uwp korumalı oldugu için yeniden sign edilmesi lazım oyun dosyalarının.
    normal yönetem kopya yapıştır ile yada farklı yolar ile dosya taşıyamasınız klasör içine yada değiştiremesiniz.
    değiştirseniz bile oyun çalışmaz bu sefer dosya yapısı bozuk olugu için.

benim farklı uygulamar ve oyunlar için yaptıgım bir yöntem var ama oyun 50gb :D test etme imkanım yok.
    50gb appx ve eappx indirecek baba yiğit varsa bi kaç yöntem var yardımcı olurum.
    oyunu dump ederek sonra gerekli dosyalar içerisine yerleştirip tekrardan paketlenin yükleme yapa bilirsiniz.
    yardım istiyen interneti hızlı olan birileri varsa yaparım.
    + olarak windows oyunlarını appx ileri indirin ilk önce oyunu magzadan indirmeden :D
    oyun yedekler öyle oluşturuluyor windows store de yoksa 50gb yarsında yada dosya bozukluk oldugunda çok sorun çıkar.
    ölme eşşeğim ölme

ve türkiye gibi kota sorunu olan bir ülkede :D

yine saol hocam bilgilendirme için.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.