< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (727. sayfa)

-
-
https://www.theverge.com/2023/6/11/23757313/microsoft-xbox-pc-game-pass-nvidia-geforce-now
-
3 yıllık pc gamepass'im mevcut. Xbox X veya S alsam konsolda da kullanabilir miyim aynı hesabı?
-
Tam anlamadım hocam kusura bakmayın :) yeni IOS'a geçtim. sadece pc ve xbox ortak kullanılsa yeterli bana
-
Yanlış bir anlaşılma olmaması adına @aschil üstadın açıklamasına ilave yapmak istiyorum. PC Game Pass hesabınız aynı zamanda bir Microsoft hesabıdır tabiki de konsolda kullanabilirsiniz ama konsolda Game Pass kütüphanesine erişip oynayamazsınız. Çünkü mevcut aboneliğiniz sadece PC için, konsolda da Game Pass kütüphanesinden oynayabilmek için aboneliğinizi Ultimate'a yükseltmelisiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesabım sizin yönergelerinize göre Aralık 2025'e kadar ultimate paket. Bilgiler için teşekkür ederim
-
O zaman hiç bir sorun yok 👍🏻. Sorunuzda aboneliğini PC Game Pass olarak yazdığınızdan açıklama ihtiyacı hissetmiştim 😉...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar hocam ilk defa gamepass alacağım yeni pc aldım sadece aylık seçeneği çıkıyor bi ara 3 yıllık alınabiliyordu sanırım, İlk mesajlarda ki adımlar hala geçerli midir?
-
Bende bu sorunun cevabını arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, 12 aylık gold aldım ve Gamepass ultimate e geçirdim. Şimdi XGPU 12 aylık gösteriyor. Otomatik yenileme kapattım ama uzatma seçeneği çıkmıyor bende.
Ultimate 3 yıla kadar uzatamayız mı artık ?
-
1.5 yıllık gpu kaldı. Uzatmak istiyorum ama Bayadır takip etmemiştim. Gift card kapatılmış :(. Ultimate tek tek mi almam gerekiyor 45 tl. Yani 18x45 :810 tl. Daha mantıklı bir yöntem varsa söylerseniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek tek ultimate alarak 36 ay yapılıyor maalesef. Uzat yazısını görebildiğim gün bende 36'ya tamamlayacağım tekrardan
Edit: Buldum uzatmaya başladık bismillah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrasa -- 12 Haziran 2023; 21:25:36 > -
Uzat yazısını hangi sayfada görmemiz gerekiyor, yazıları okuyorum ama türlü anlayamadım çok karışık geldi. Yenilemeyi kapatıp açıp deniyorum fakat hangi sayfadan kontrol edeceğim uzat yazısını o kısmı tam anlayamadım bende.
-
Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay | Xbox Bu sayfadan gözüküyor
-
1 aylık uzatma dışında başka bir seçenek mi çıkması gerekiyor 12 aylık yapmak için
-
Mevcut gamepass ultimate var mı sizde ? Yoksa sıfırdan mı yapacaksınız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X