< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (725. sayfa)

-
-
@tayaydin Son bir şey sormak istiyorum 14 ay xbox XLG aboneliği Microsoft un izin verdiği bir şey mi yoksa bug mı? 36 aylık yöntemi fixlemiş sanırım microsoft. Bunu da fixler mi?
-
3'er aylıklardan toplamda 12 aylık XLG alma normal bir seçenek, hile yapmadan her browserda çıkıyor. Birebir dönüşüm yöntemi ise bir bug değildir, gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz. Hatta diğer ülkelerde avantajlı fiyatı olup tek seferde alınabilen 12 aylıklarlardan 36 aylık XLG tamamlayabilme, hediye kod şeklinde alabilme gibi avantajlar devam etmekte olup (kur ayarlamasından dolayı) ülkemizde abonelik ücretleri uygun olduğundan başka ülke kullanıcıları (özellikle Rusya olduğu söyleniyor) suistimal ettiğinden kısıtlanmıştır. Çünkü Dünyada Arjantin'den sonra dolar bazında en uygun fiyatlandırma bizde...
Dönüştürme yönteminin Microsoft'un bilgisi dahilinde olduğuna dayanak olacak resmi sitesinden bir alıntı paylaşmıştı bir arkadaş ama onu bulamadım; İngilizce idi, bulursam buraya eklerim.
Edit: Sonradan başka bilgi sahibi olmak isteyenlere kafa karıştırmadan daha anlaşılabilir olması adına cümlelerimi düzenledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Haziran 2023; 15:39:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Bu yöntem için internet sitesini mi kullanayım yoksa microsoft store mu yada xbox un kendi uygulaması mı? Hata verenler olmuş. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
-
Aslında hepsi olur ama Microsoft Mağaza güncelleme alma zamanları absürt işler yapabiliyor. En iyisi PC'den her zaman kullandığınız web browser'ınızla Microsoft hesabınızı girerek yapabilirsiniz: www.xbox.com
Xbox Live Gold — Xbox Live Gold 1 Ay ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/xbox-live-gold/CFQ7TTC0K5DJ
Yukarıdaki linkten "Plan Seçin" ile 3 aylık 74,99₺'lik planı seçin. Her 3 aylık XLG abonelik alımından sonra "Aboneliği Yönet" ten ilerleyerek hesabınızdaki Yinelenen Ödemeyi Kapatmayı unutmayın ki tekrar satın alma adımına ulaşabilesiniz. Dikkat; tüm 12 ayı tamamlayıp hesabınızda gördükten sonra en son adım olarak 45₺'ye 1 aylık Gamepass Ultimate aboneliği alıyorsunuz:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Haziran 2023; 5:10:40 >
konunun yeri burası degil burda yazışmamızı uzatmak diger kullanıcılara saygısızlık olur isteklerinizi bu konuda yazın başka kişilerinde bir cevabını alın derim çünkü bu konu xbox gamepass konusu.
-
👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar daha 1 yılı olan game passi iptal ettim 24 lira mı ne yatıracaklarmış. boşuna iptal ettim, iptal etmeyi iptal etmem lazım
bu işlemi geri alabilir miyiz? chatten yazdım anlamadı, arama seçeneğini kullandım aramadı. nereden iletişime geçebilirim işlemin iptali için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 5 Haziran 2023; 15:5:26 > -
Önceki mesajınıza cevap yazacaktım ama unutmuşum. Hesabı satsaydınız daha iyi olurdu, dönüştürme yöntemi ile alınan GPU abonelik iadelerinde çok cüzzi ücret ödeniyor.
Sizin vesileniz ile tekrar hatırlatmış olalım:
bu gibi GENEL SORU, SORUN ve ÇÖZÜMLER SAYFANIN İLK MESAJINDA YAZMAKTADIR. BURAYA SORU YAZMADAN ÖNCE SÜREKLİ GÜNCEL TUTULAN BU BİLGİLERE GÖZ ATMANIZ MENFAATINIZ İCABI TAVSİYE EDİLİR...
Bu hatırlatma sayfa başlığında da belirtilmiştir 🙂.
ilk mesaja göz ucuyla bir bakmış görememiştim, vardıysa gözümden kaçmıştır benim hatam :)
sağlık olsun bir daha girip oynayacağımı düşünmüyordum zaten ama yine de boşa giden bir abonelik oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0x80073d0d hata kodu bu
0x80073d0d hata koduna çözüm bilen var mı acaba? Oyun Doom Eternal %99 kaldı ama oyunun tamamı kaç gb ise inmiş görünüyor
Hata kodu hakkında bilgisi olan yok mu?
Arkadaşlar 1 temmuzda gamepass ultimate üyeliğim sona eriyor. Ben yine aynı hesaptan 1 yıllık live gold alsam 1 aylık game pass ultime alıp 12 aylık gamepass ultime üyeliğine çevirebiliyormuyum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hesapta 12 aylık live gold çıkıyor mu en son 3 aylık paketler halinde alınabiliyordu diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 6 Haziran 2023; 22:53:12 > -
selamlar
12 gün sonra üyelik bitiyor, şimdi bu üyeliği iptal edip oluyorsa 12 aylık taktik olmuyorsa 3 aylık taktikle 13 yada 37 ay ultimate tanımlaması yapabilir miyim ? yoksa yeni bir hesaptan mı yapmak daha mantıklı ?
teşekkürler
-
Çok teşekkürler, denedim ama aboneliği iptal etmiyorlar.20 haziranda kendisi iptal olacak zaten diyor.
Bekleyeceğiz yapacak birşey yok şu an.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X