< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 9 Aralık 2022; 21:50:50 > |
GAME PASS [ANA KONU] (663. sayfa)

-
-
M1 işlemciden dolayı açılmıyormuş, aynı sorunu yaşayan baya kişi var. Zaten uygulama açılsa da her oyun desteklemiyormuş m1. Windows 10 ile de denedim yine olmadı.
Teşekkürler ilginiz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben o fotoğrafı internetten almıştım orada görünmüyor evet. Ama normal şartlarda PC versiyonunda sol üstte kullanıcı adı, onun altında da ultimate ifadesi yer alıyor. En azından benim kullandıklarımda öyle.
Tablet ve telefon uygulamaları daha farklı. Orada belki farklı yerde görünüyor olabilir.
Ne geforcenow ne de xcloud native oyun keyfinin yanına yaklaşamıyor
Elimde 4 adet microsoft storedan alınma 3 aylık game pass ultimate kodu mevcut. Adet 100 tlden verebilirim kullanmaktan vazgeçtim.
-
Arkadaşlar xbox live gold hediye kodu alma kalktı mı, 36 aylık gamepass nasıl yapacağım.
Hesaba 3 ay gold alma dışında çıkmıyor. Hesap yeni sıfır.
Daha önce kod alabiliyorduk, öyle yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgsahin -- 10 Aralık 2022; 22:0:53 >
Bulabildiniz mi hocam ?
-
3 aylik alabiliyorsunuz tek seferde.3x12 yani 36 ay boyle aliniyo artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En mantıklısı bu şekilde mi hocam ? Yılbaşında ciddi bir zam geleceği söyleniyorquote:
Orijinalden alıntı: pharm4vita
3 aylik alabiliyorsunuz tek seferde.3x12 yani 36 ay boyle aliniyo artik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani suan kurdan dolayi yine ucuza geliyor diger ulkelere oranla.Kardeslik konusuna da goz atabilirsiniz guveniir kisilerden almak kosulu ile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevcut yöntemi kullanarak 3 yıllık aboneliğimi yaptım ben de. Aramaya vakti olmayanlar için link bu.
https://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ana-konu-gerekli-tum-bilgiler-ilk-mesajda--136257743-648#154322494
-
şu an en düşük 3+1 ay şeklinde alınıyor anladığım kadarıyla.
Xbox Live Gold — Xbox Live Gold 3 Ay 75₺ + Gamepass Ultimate 45₺ = 120₺ 4 ay oluyor doğru mu bu matematik?
-
Gamepass in fiyatını hak edeceği döneme 2023 itibariyle giriyoruz.Umarım açıkladıkları oyunlar ertelenmez.
-
bende aldım toplam maliyet 945TL/3yıl.
Bir sorum olacak, pc oyunları içinde kullanabiliyor muyuz.
-
Öncelikle hayırlı olsun.
Evet pc'de xbox uygulamasında oturum açınca aynı şekilde gamepass oyunlarının pc için sunulanlarını oynayabiliyorsunuz. Ayrıca şu an ülkemizde resmi olarak hizmet vermiyor olsa da xcloud'u da vpn ile ilk girişi atlattıktan sonra kendi hesabınız ile kullanabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar 1 aylık gamepass alıp, 1 saat sonra iade etme durumu var mı ? parayı iade ediyorlar mı ?
-
gecen sene hesabımdan ultimate olmustum, şuan ultimate değilim. aynı hesaptan bu taktikle 36 ay üye olsam, tekrar ultimate hesabı alsam sorun olmaz dimi.. daha önce hiç ultimate olmamış hesap mı lazım yoksa
-
Benim daha önce 3 yıllık Ultimate vardı süresi bitmişti. Tekrardan üye oldum bu yöntemle. Sanırım süresi bitmiş olması yeterli.
-
Millet benim şubat gibi üyeliğim bitecek.Geçen sen hediye yollama olayı ile 1 yıllık almıştım uygun fiyata.sanırım artık o fiyatlardan uzatım bitti.
şuan uygun olarak uzatım alternatifi var mı?İlk sayfa geçen sene haziranda güncellendiği için buraya yazmak istedim.
-
Evet şuan aktif Ultimate aboneliği olmaması yeterli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X