Hocam selamlar. Bende de gamepass pc var. Şimdi series s aldım 2-3 güne gelir. Ben şimdi konsol geldiğinde toplam 3 yıllık gold live alırsam. Sonra 1 aylık ultimate alınca oluyor değil mi? Birde bu gamepass pc noluyo kayboluyo değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (488. sayfa)

-
-
Xbox Game Pass bazı oyunlara modlama desteği başladı.
Bildiğiniz gibi daha önce oyun dosyalarını görebiliyor ama değiştiremiyorduk. Zor bazı yöntemlerle yapanlar oluyordu ama normal kullanıcı için çok zordu. Ben deneyip yapamamıştım. Şu an bazı oyunlarda rahatça dosyaları değiştirebiliyoruz.
Windows İnsider olmak gerekiyor. İnsider olunca windows 11 in geliştirme sürümü yükleniyor. Bu sürüme beta diyebiliriz.
Bazı oyunların yanında "bu oyun modlu hale getirilebilir." yazıyor.
-----------------------------------------------------------------------------
Ek: TÜM OYUNLARDA Klasör (Dizin) seçme geldi. xbox uygulamasında ayarlara girin ve "gelişmiş yükleme ve yönetim özelliklerini kullan" işretleyin.
Yükledikten sonra modlamaya izin veriyor.
-------------------------------------------------------------------------------
Mod klasörünü aç seçeneği geldi. Dosya kopyalama değiştirme geldi.
D:\Program Files\ModifiableWindowsApps\Mods
Oyunun kendi dizini d:\WindowsApps\ dizininde.
Fallout 4 oyununa rahatça steam türkçe yama ve kayıt dosyamı yükleyebildim.
link:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 21 Kasım 2021; 0:16:14 > -
Eyvallah..
Durumu öğrendim aynen öyle yapacam.. Ama 12 aylık live gold fiyatları şu an tavan.
En uygun cok ilginçtirki media markt sitesinde satıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konsol için böyle Bi indirim varmi ki gördünüz mü?
12 aylık live gold. Ustune de 1 aylık game pass ultimate mi alıp Yaptıniz
Sitede 'Pc için' demiş ama alınamıyor ki :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PC üzerinden Xbox menüsünden 120tl ye hediye 6 aylık alıp email kendi hesabınıza gönderip toplam 36 aya kadar tamamladıktan sonra Xbox hesabınızdan.1 aylık gamepass ultimate alarak 36 ay gamepass ultimate hesabınız olur.Ben 24 ay yaptım.Keşke 36 ay yapsaydım diyorum.Toplam 765tl ye 3 yıllık gamepass ultimate hesabı çok iyi.
Arkadaşlar 12 ay live gold alıp Ultimate'i 1 ay ekleyince yine 13 ay gamepass ultimate oluyor mu acaba öyleyse direk yapayım şimdiden diyorum.
-
Elder scrolls online gamepass'e dahil gözüküyor ama hangi paketler dahil tam anlayamadım oyunun üzerine eso plus alsam yeterli mi acaba son ek paketi almayı düşünmüyorum şimdi blackwood'a gelene kadar zaten yeni ek paket vs. çıkar o da eso plus'a dahil olur herhalde.
-
Arkadaşlar gamepass i olan bir arkadaş şu dediğim şeyi deneyebilir mi?
Xbox uygulamasında gamepass li hesabınız açıkken microsoft store da hesabınız kapalı veya gamepassi olmayan bir hesap açıkken xbox uygulaması üzerinden oyun indirebiliyormusunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biraz detaylı anlatır mısınız, parayı yanlış bir işlemle çöp etmek istemiyorum. bunun için ilk defa mı üye olmak gerekiyor. bu yöntemi eski üyeliğimde nasıl kullanabilirim
edit : şimdi baktım sadece 3 aylık seçenek çıkıyor bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 21 Kasım 2021; 16:27:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de böyle çıkıyor.
Bilen bir arkadaş nasıl yapılacağını anlatabilir mi?
Neyi nasıl yapmak gerekiyor yardımcı olursa iyi olur?
Yanlış bir şey yapıp boşa para harcamayalım...
(Daha önce aboneliğim vardı,bitti)
-
öyle bir seçenek bulamadım ben.
-
PC’deki Microsoft Store uygulaması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X