Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (486. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.090
Cevap
807
Favori
1.232.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu kodları alsak 2 yıl sonra kullanilir miyiz yani ?

edit: 2 yıl sonra live gold üstüne gpu eklenebilir mi acep , bu olay devam eder mi :)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beckonn -- 19 Kasım 2021; 14:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beckonn B kullanıcısına yanıt

ben o kadar süre bekletmeyi dusunmuyorum, su an xbox alma arifesindeyim. ne olur ne olmaz ben alayım dedim, 6ay içinde kullanırım gibi duruyor.

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt

3 gün önce şu mesajı yazdığımda 220 liraydı gold. İndirim mi beklesem dedim black friday için şimdi baktım 343 lira olmuş...

• blasph B kullanıcısına yanıt

Tamamdır , neyse biz aldık zaten , 2 senemiz kaldı ozamana ne olur Allah bilir :)

• Microsoft uygulamasından gamepass ultimate 1 aylık alıp sonra kullanmak istiyorum,böyle bir şey mümkün mi acaba,yoksa hesaba direk tanımlanıyor mu ?Hediye olarak üç aylık çıkıyor minimum , bilen varsa cevaplarsa sevinirim

• Yurtdışında yaşayan ve konsol alan birisi, Türkiye hesabı açarak game pass oyunları konsolda S yada X series olanlarda oynanıyor mu? Yani konsol yurtdışında olacak, ama hesap ücreti Türkiye'ye göre ödenecek?

• GAME PASS [ANA KONU]

Xbox store'da 3 ay gamepass için 5.90₺ öde diyor ama tıklayınca 29.99₺ çıkıyor. 5.90₺ ödeyip alabilen var mı? Bizi mi trollüyor Microsoft TR anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Uzatır ama 12 ay değil 4 ay olarak

• Ciclista kullanıcısına yanıt

İlk kez üye olacaklar için geçerlidir.

• LinkX kullanıcısına yanıt
    Daha hesapla oturum açmadan tıklayınca da 29,99₺ gözüküyor. Yeni bir hesapla denemedim o yüzden.

• mafia remake. gelir mi?

• Arkadaşlar daha önce gold live alınmış ama hiç gamepass almamış hesapta bu ilk alanlara özel kampanyadan faydalanabiliyor değil mi yoksa illa yeni hesap mı açmak gerekiyor? Birde konsolum yok sadece pc için alıcam gamepassi, ultimate ile içerikleri aynı sanırım oyunlar olsun ea play olsun ultimate ekstra özel içerikler ve konsolu barındırıyor sanırım.

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt

hocam microsoft store üzerinde hediye olarak 6 aylık kodu 120 tl ye alabiliyorsunuz kendinize gönderin ne kadar lazımsa

GAME PASS [ANA KONU]
  • Yıllık veya 2 yıllık ultimate üyeliğine pc olarak ortak arayan var mı acaba ?

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Neden 4 ay hocam?

• zerock069 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba benim 1 yıllık üyeliğim bitmek üzere şimdi tekrardan 2 yıllık gold üstüne 1 ay gpu alsam 1/3 oranında mı olacak yani ?

• 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.