arkadaşlar 36 aylık GPU yapıcaktım ancak ilk 6 aylık live gold'u hediye olarak gönderip aktive ettikten sonra daha hediye alamadım. Ödemenizi işleme alamıyoruz diye hata veriyor, bankayla görüştüm bizim tarafımızdan herhangi bir bloke işlemi yapılmamış diyorlar. Bu tarz bir sıkıntı yaşayan var mı ? EDIT : Enpara kullanıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 27 Haziran 2021; 15:17:38 > |
GAME PASS [ANA KONU] (417. sayfa)

-
-
Banka kaynakli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Man in the Suitarkadaşlar 36 aylık GPU yapıcaktım ancak ilk 6 aylık live gold'u hediye olarak gönderip aktive ettikten sonra daha hediye alamadım.
Ödemenizi işleme alamıyoruz diye hata veriyor, bankayla görüştüm bizim tarafımızdan herhangi bir bloke işlemi yapılmamış diyorlar.
Bu tarz bir sıkıntı yaşayan var mı ?
EDIT : Enpara kullanıyorum
farklı kart deneyin. maximum kart kullandım üst üste 4 işlem olduğunu sms ile uyardılar fakat blok olmadı. sizde direkt blok olmuş.
-
Benim önceden pc için gamepass üyeliğim vardı, dün onu ultimate yaptım. Turkcell hattımdan aylık 45 tl çekiliyor. Cihaz gelince gamepass kullanmak için yeterli mi bu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Man in the Suitarkadaşlar 36 aylık GPU yapıcaktım ancak ilk 6 aylık live gold'u hediye olarak gönderip aktive ettikten sonra daha hediye alamadım.
Ödemenizi işleme alamıyoruz diye hata veriyor, bankayla görüştüm bizim tarafımızdan herhangi bir bloke işlemi yapılmamış diyorlar.
Bu tarz bir sıkıntı yaşayan var mı ?
EDIT : Enpara kullanıyorum
arkadaşlar sorunu şu şekilde çözdüm belki yaşayanlar vardır ;
Öncelikle Xbox için sıfırdan bir hesap açmıştım çünkü hali hazırdaki Microsoft hesabım 10 seneyi aşkındır kullandığım bir hesaptı ve ilerde olası bir hesap satışı / kardeşlik vs. ihtimaline karşı sıfırdan bir Xbox Game Pass kullanacağım hesap oluşturmuştum.
Enpara kredi kartımda burdan 6 aylık alım yaptım sorun olmadı ancak 2. denemem de hata verdi. Enpara bana kendilerinin herhangi bir bloke vs. koymadığını belirtti.
Bende 10 seneyi aşkındır kullandığım eski hesabım üzerinden yeni hesabıma hediye göndereren üst üste 5 tane daha 6 aylık hediye kodu aldım.
En son Ultimate'e yükseltmek için yeni Xbox hesabımdan işlem yapmam gerekiyordu ancak yine hata verdi tabi :)
Bende bu sefer Tosla kart ile 45 TL'lik Ultimate yükseltmesini yaptım ve 36 aylık Game pass ultimate'e sahip oldum.
Birazcık uğraştırdı ama değdi 3 sene boyunca FIFA tarzı belli başlı oyunlar hariç aylık 20 TL civarına getirmiş oldum.
Özetle anladığım kadarıyla Microsoft yeni açılan hesaplarda satın almalarla alakalı bazı sınırlamalar yapıyor sanırım.
-
Xbox Gamepass Ultimate 36 AY (3 YIL) (süre bugün başladı) satıyorum. Toplam maliyet ne ise yarı yarıya ortak olacağız alacak arkadaşla ve hesabımı ilerde de satmayacağım. PM atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superior7 -- 28 Haziran 2021; 11:42:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gamepass için pcde büyük bir heyecanla a plague tale indirdim ve oynamaya başladım. 2.chapterda insert disk hatası verdi :DDD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilldozer -- 28 Haziran 2021; 0:5:13 > -
Gelecekteki oyunların listesi var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlışlıkla 6 aylık gold üzeerine +1 ay ultimate aldım sonrasında bir daha 6 aylık gold alınca +1 yapmaya çalışınca bu kez yıllık vermedi ama 11 Aylık almış oldum 330 TLye
Karıştıracaklar olmasın diye yazıyorum 1 yıllık alacaksanız önce live goldları girin en son bitirdiğinizde +1 Ultimate almak gerekiyor
-
Hocam mühim bir şey soracağım. Şimdi 6 aylık hediye et dediğimde e-postaya kod mu gönderiyor yoksa direkt üyeliği başlatıyor mu? Kod gönderiyorsa o kodun son kullanma tarihi olur mu misal kodu bana attılar diyelim. 1 ay sonra aktive edebilir miyim? @Hypnosis.
-
Kod gönderiyor hocam, 1 ay sonra da kullanabiliyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hypnosis.
Kod gönderiyor hocam, 1 ay sonra da kullanabiliyorsunuz.Eyvallah o halde zam gelmeden alayım kodları :) Kodları istediğim mailde kullanabilir miyim peki illa satın aldığım veya hediye gönderdiğim mail mi kullanmak zorundadır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 28 Haziran 2021; 16:39:40 > -
İstediğin maile ekleyebilirsin hocam, hediye olarak satın aldığın mail hesabına gönderebilirsin yani
@Hypnosis. Merhabalar, 2 sorum var.
1-) 36 ay gold kodlarını girdikten sonra, ultimate'i de kod olarak alıp mı etkinleştirmek gerekiyor yoksa direkt o hesapla ultimate'e yükselt butonuna basmamız yeterli mi?
2-) Achievement ve savelerin karışmaması için kardeşlik yapmak gerekiyor sanırım. 1kişi sadece pc diğeri sadece konsol kullanacak. Gamepass'i kimin microsoft hesabına almak gerekiyor acaba?
-
Gold kodlarının girildiği hesapla Ultimate'e Yükselt demek gerekiyor hocam
Yeni bir hesap açılmayacaksa pc kullanıcısının hesabına üyelik alınsın, Konsol kullanıcısı bu hesapla ayarlardan "Giriş Xbox'ım" dedikten sonra bir daha oturum açmayacak ve istediği ana hesabıyla oyunları oynayabilecek.
Bende Monster gamepad var, Xbox gamepadine benziyor. Bunun XCloud ile çalışıp çalışmayacağını Ultimate'e üye olmadan öğrenemeceğiz sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X