Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (415. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.085
Cevap
807
Favori
1.231.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır ultimate bitmeden yemiyor o numara. daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24 ay live gold aldım. ultimate yükselte tıklayınca her ay ödeme şeklinde 44.99 şeklinde çıkıyor. tek ay olacak 44,9 ultimate ödemesi olacak şekilde nerden seçiyoruz?

edit: katıla tıklayarak hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilldozer -- 25 Haziran 2021; 0:27:10 >
  • şu aralar series s almayı düşünüyorum onun içinde gamepass oyunlarına bakıyordum monster hunter world var mı diye bir bakayım dedim 2 yıldır olan oyun yakında ayrılıyormuş şansa bak GAME PASS [ANA KONU] ama oyun steam e göre daha ucuza satılıyor gerçi bir daha satın alır mıyım bilmiyorum

• Bilgisayar için de en mantıklısı ultimate değil mi ? 1650ti ekran kartlı bir laptopum var ayrıca kışa doğru xbox series s de almayı düşünüyorum. İşten arta kalan zamanlarda keyif için oynayacağım. Xbox'ı almadan şimdiden 1.5-2 senelik ultimate almak mı yoksa xbox alana kadar gamepass for pc'den aylık devam etmek mi mantıklı ? Fiyatlar böyle kalmaz gibi aylık üyeliklerde siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

• bandaleros kullanıcısına yanıt

fiyatlar artmadan 2-3 yıllık yapıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: bandaleros

Bilgisayar için de en mantıklısı ultimate değil mi ? 1650ti ekran kartlı bir laptopum var ayrıca kışa doğru xbox series s de almayı düşünüyorum. İşten arta kalan zamanlarda keyif için oynayacağım. Xbox'ı almadan şimdiden 1.5-2 senelik ultimate almak mı yoksa xbox alana kadar gamepass for pc'den aylık devam etmek mi mantıklı ? Fiyatlar böyle kalmaz gibi aylık üyeliklerde siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Senelik Game Pass Ultimate almak daha mantıklı. Hem konsol hem pcde kafanız rahat eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Game Pass aboneliğimi 2 sene uzattım. Kafam rahat.

• Arkadaşlar benim xbox nick'imin yanında numara var ben bunun olmasını istemiyorum, çoğu insanda da yok bende niye var anlamadım, nasıl düzelir bu? Yeni nick düzeltme ekranına yeni nick yazıyorum yine numara ekliyor kafasına göre.

GAME PASS [ANA KONU]
  • Şu gamepass oyunlarına türkçe yama yapmak kolay olsa, düşünmeden +1 yıllık çekeceğim. Resmen eziyet oluyor GAME PASS [ANA KONU] 

• Bu meret sanırım paylaşılıyor arkadaşlarınla bir taktiği varmış bilen var mı hiç?

• pcdeki xbox uygulamasında yüklemeleri yönet kısmında indirdiğim oyunlar görünmüyor. Oyunu arayarak oyunun ana sayfasına ulaşıyorum orada indirme yüzdesi görünüyor. ona tıklayınca yüklemeleri yönet kısmında görünmeye başlıyor. bunun bir çözümü yok mu. app güncel durumda oysa...

• Rodin kullanıcısına yanıt

Başkalarının kullandığı nick alırsanız yanına sayı ekler, hiç alınmamış nick almanız lazım

• İyi akşamlar 36 aylık gold live kendime hediye olarak satın alıp gönderdim, bu kodları henüz sisteme girmeden ultimate aldım. Ardından kodları tek tek sisteme girdim. Microsoft'un sitesinden girip baktığım zaman ultimate için yenilenme tarihi 21.11.2022 gözüküyor.

Aldığım bütün kodları toplamda kaç ayım kaldığını nereden görebiliyorum, müşteri hizmetleri de pazartesi kadar kapalı maalesef, tek danışabileceğim yer burası. Şimdiden teşekkürler.

• adrasa A kullanıcısına yanıt
    En son adımda Game Pass Ultimate alacaktınız, kodları girmeden Ultimate aldınız diyelim. Ultimate aldıktan sonra kodları eklerken de +2 ay 19 gün eklediğini farketmemeniz kötü olmuş.

Edit: İşlemi tersten yapmışsınız, canlı desteğe bağlanmaya çalışın yardımcı olabilirler belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosis. -- 25 Haziran 2021; 22:30:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

En son adımda Game Pass Ultimate alacaktınız, kodları girmeden Ultimate aldınız diyelim. Ultimate aldıktan sonra kodları eklerken de +2 ay 19 gün eklediğini farketmemeniz kötü olmuş.

Edit: İşlemi tersten yapmışsınız, canlı desteğe bağlanmaya çalışın yardımcı olabilirler belki

Canlı desteğe de giriş yapamıyorum maalesef, telefon hattı kapalı zaten

• pc de gamepass oyunlarında ps5 in dualsense işlemiyor. Deneyen var mı ? Klavye mouse ile oyun oynayamıyorum boşuna 2 ay üyelik gidecel, başka kontrollerim yok.

• HERKESE BENDEN CAY kullanıcısına yanıt

Oyun dosyalarını özel yer seçip öyle yükledim oyunu, başka işlem yapmadım. Jedi fallen order türkçe yaptım.

GAME PASS [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

İyi akşamlar 36 aylık gold live kendime hediye olarak satın alıp gönderdim, bu kodları henüz sisteme girmeden ultimate aldım. Ardından kodları tek tek sisteme girdim. Microsoft'un sitesinden girip baktığım zaman ultimate için yenilenme tarihi 21.11.2022 gözüküyor.

Aldığım bütün kodları toplamda kaç ayım kaldığını nereden görebiliyorum, müşteri hizmetleri de pazartesi kadar kapalı maalesef, tek danışabileceğim yer burası. Şimdiden teşekkürler.

abi 36 aylık almışsınız bide benim bile içim gitti buradan. keşke önce bir sorsaydiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limonlusoda10

abi 36 aylık almışsınız bide benim bile içim gitti buradan. keşke önce bir sorsaydiniz..

Alıntıları Göster

Pazartesi bakacağız çaresine artık GAME PASS [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: bandaleros

Bilgisayar için de en mantıklısı ultimate değil mi ? 1650ti ekran kartlı bir laptopum var ayrıca kışa doğru xbox series s de almayı düşünüyorum. İşten arta kalan zamanlarda keyif için oynayacağım. Xbox'ı almadan şimdiden 1.5-2 senelik ultimate almak mı yoksa xbox alana kadar gamepass for pc'den aylık devam etmek mi mantıklı ? Fiyatlar böyle kalmaz gibi aylık üyeliklerde siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

aynı özellikte laptopum var ve ultimate aldım 2 senelik. 1-2 ay içinde de series s alacağım ps4ü satıp. bu fiyatları kaçırmayın bence.

• 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.