Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (414. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iARDAs

Dark Alliance hakkında bilgisi olan var mı? Ülkemizde yok sanırım oyun.

Konsol konumunu birleşik krallık yapıp yeniden başlatın gamepass'de görünecektir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ama normalde gold live alıp üstüne game pass ultimate alınca aldığın gold live zamanının üstüne +1 ay eklemiyor mu? Böyle yapınca neden +79 ekliyor?

• Asac Schrader kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden konunun ilk mesajında aktif bir Game Pass Ultimate üyeliğine sahip olmayan hesaplar 1:1 oranında +6 ay olarak dönüşür diye belirtiyoruz. Zaten Game Pass Ultimate üyeliği olan hesaplarda üyelik bittikten sonra tekrar yapılabiliyor. Game Pass Ultimate aktif olduğu sürece üzerine eklenen kodlarda süre düşüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt

Zaten halletmişsiniz hocam.

Ben de kendi yaptığım yöntemi söyleyim, windowstan bölge ve dil ayarlarından bölgemi US yaptım.

Zaten ms store fiyatları falan dolara döndü hemen.

O zaman oyun game pass'de kullanılabilir oldu ve o şekilde indirdim.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Kısaca tps vermintide diyebiliriz

• Worms Rumble tatlı olmuş bayılıyorum bu kurtçuklara.

• Arkadaşlar merhaba ;
    İlk sayfada anlatılan ultimate yöntemi kısa süreli bir olay mı ?
    Ben ps’dan geçmeyi düşündüğüm için çok bir bilgim yok araştırma aşamasındayım. Atıyorum 2 ay sonra ultimate için her ay 45 tl ödeme gibi bir durumu olur mu yoksa yılladır bu şekilde mi çalışıyor sistem. Çünkü burdaki olay biraz garip geldi yıllık sadece ultimate alsam 45*12=540 yapıcakken aynı süreyi 300 lira gibi bir fiyata alıyoruz. Bunu sorma sebebimde konsolu almam belki 3 4 ayı bulabilir.

• Yatmaz1 kullanıcısına yanıt
    2 yıldır olan bir durum ama yarın bitmeyeceğinin garantisi yok. Muhtemelen büyük bir zam da yakında gelecektir.

• 12 aylık ea access kodları da 12 aylık live gold ile aktif gpu üyeliği olmayan bir hesapta 1:1 gpu'ya dönüştürme anlamında aynı işi görüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 23 Haziran 2021; 20:19:15 >
  • _Maxximum_ _ kullanıcısına yanıt
    1:6 oranında dönüşüyor.

• Zamanında 1 yıllık live gold ve 1 aylık gamepass almıştım. 2 aydır kullanıyorum 10 ayı kaldı. Bunu 1 yıl daha uzatmak istiyordum ama 1 yıllık daha live gold alınca sanırım 4 ay uzuyormus. 1 yıl uzatmanın yolu yok mu hiç?

• konuya girmeden söyleyeyim. 3 senelik üyelik alacağım her türlü. kardeşlik için insanlar buradan mı ilan veriyorlar bilmiyorum ancak başka yerden ise söylerseniz editleyip silerim bu kısmı.

soruya gelirsek: 36 aylık ultimate paket almayı düşünüyorum ancak kafamı cidden karıştıran iki durum var. şimdi bu 12 ay x 3 paketi alıp hesaba ekleyeceğiz ve ardından ultimate'e çevireceğiz. güzel hoş.

ben kendime xbox series s aldım kardeşimin ise güçlü bir pc'si var. ben konsolda kullanırken o pc'de kullanacak bu üyeliği. normalde kardeşlik yapınca bildiğim kadarıyla hem playstation hem xbox'ta ultimate falan her neyse üyelik sahibi kişi cihazda oturum açıyor, ardından o cihazda oturum açan diğer herkes bunun nimetlerinden faydalanabiliyor.

ben kendi hesabımdan almak istiyorum ancak bu durumda kardeşim pc'de kendi hesabıyla windows'ta oturum açtığı ve xbox hesabı direkt windows'la aynı hotmail hesabı üzerinden çalıştığı için kullanamayacak mı? doğru mu anlamışım?

yani konsoldaki kardeşlik gibi ben windows'ta bir kullanıcı açayım, bilgisayardaki diğer üyeler yararlanabilsin gibi bir durum yok mu? steam de aynı şekilde bir kişi oturum açınca aynı pcde herkese onun kütüphanesine erişim yetkisi veriyor.

ikinci soru ise şu: diyelim ben aldım ve tanımadığım biriyle kardeşlik yapacağım. bu kişiye dolayısıyla hotmail isim ve şifremi vererek girebilmesini sağlamam gerekiyor. konsol daha elime geçmediği ve ilk xbox'ım olacağından bu soru saçma ise mazur görün ancak, bu kişi oturum açınca benim bilgilerimi içeren bazı yerlere (mail uygulaması, profil ayarları vb.) istediği gibi girip dolaşamaz mı? bu riski elimine etmenin bir yolu var mıdır?

not: bu iş için boş bir mail adresi açmak kardeşim de pcde kullanacağından ötürü çok mantıklı değil, yani en azından bizim aradığımız çözüm bu değil.

• Hepsi ilk sayfada yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • superior7 kullanıcısına yanıt

yabancı ile paylaşacaksanız mecburen sıfırdan hesap oluşturacaksınız hocam. Sıfırdan oluşturduğunuz hesabın içine game pass alacaksınız.

Başka yolu yok yani yoksa dediğiniz gibi giriş bilgilerini verdiğiniz kişi sizin mailiniz, diğer her türlü ms üyelikleriniz her şeye erişir, bu da kabul edilecek bir durum değil

• Konu içerisinde vardır muhakkak ama ben birşey öğrenmek istiyorum.Benim Ultimate üyeliğim ağustos ayında bitecek. Ben mevcut hesabıma 1 yıllık live gold alsam hesabım 1 yıl ultimate olarak devam eder mi?

• Herkese merhaba,

Geçen yıl gene buradaki yöntemle sıkılırsam diye bir yıllık üyelik almıştım 12/08/2021 de bitiyor.

Zam gelme ihtimali beni korkutuyor yeni bir hesap açmakta istemiyorum. İçinizden hiç mevcut abonelikti ultimate aboneliği böyle bir iki ay önceden iptal edip yeniden başvuru yapan oldu mu?

Yoksa hiç riske girmemek için yeni bir abonelik açıp 36 aylık live + 1 ay gpu mi alıyorsunuz?

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

• Selamlar arkadaşla ortak 12 aylık live gold alalım dedik, yeni hesap açtık ama seçenek olarak sadece 1 ve 3 aylık live gold çıkıyor çözüm nedir ?

Geçen sene direk 12 aylık satılıyordu.

• hediye olarak 6 aylık alabilirsiniz kendi hesabınıza da alabiliyorsunuz

• Iptal filan yok taninmis hesaba baska abonelik ekliyemezsin internet faturasi degil bu ayin kaçında bitiyorsa ertesi günü kac yillik ekliceksen kodu giriceksin üyelik boş olucak 1 yillik icinde 100 tane site var ordan alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • azos A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, biriyle anlaştık ve güvenilir olduğunu düşünüyorum. Hesap hareketlerini takip etmek mantıklı sanırım sıkıntı yaşamamak adına. Biraz güven işi ama sorun olacağını sanmıyorum arkadaşla görüştük zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.