Dün bir yerlerde ilk ay 1$ olarak gördüğüme %100 eminim. Hatta direk kendi sitesi üzerinde katıul butonunda yazıyordu. Şimdi ne yaptıysam bulamıyorum. Şu an böyle bir kampanyası vs var mı? yoksa yoksa 45 tl filan verip ultimate almaya düşünüyorum. |
GAME PASS [ANA KONU] (366. sayfa)

-
-
assassin's creed valhalla game pass app üzerinden Xbox a indirmeye başladım ama satın falan almadım. Kartım bakiye yok, para çekemez. Nasıl oldu bu anlamadım? İndirme bitince oynayabilecek miyim acaba :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manjut -- 27 Mart 2021; 19:23:25 > -
Xbox'ın US uzantılı sitesinde ben de gördüm dün "1 Amerikan Doları" yazıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aplikasyonla indirebilirsin ama açamazsin oyunu :) onu kolaylik olsun diye yapmış ms. Uzaktan yükleme seçeneği var yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
xbox da öyle bir özellik var satın almadığın oyunuda indirebilirsin ileride satınalmayı düşündüğün oyun indir satın aldıktan sonra beklemeden direk oyna
ps de satınalmadan indiremezsin mesela
-
Aynen öyle imis ben de bir an heyecanlandım yoksa bir bug I fırsata çeviriyorum diye -
quote:
Orijinalden alıntı: DakotaFred
Arkadaşlar ea play’in gamepass’e dahil olmasıyla Battlefield 5 oyununu indirdim fakat girdiğim zaman beni deneme süresi kullanıcısı olarak görüyor multi giremiyorum. Oyunu sildim baştan indirip kurdum yine aynı. Daha önce başına gelen var mı ne yapmak lazım?Gelişme var mı arkadaşlar?
-
Yaklaşık 1 ay önce PC’den önce series S o kesmeyince series X’e geçtim. Daha önce PC’de gamepass kullanıyordum. Orada çok dikkatimi çekmemişti ama bazı Microsoft oyunları ( örnek forza serileri ) sadece ana oyun olarak gamepass içinde. Acaba neden ultimate sürümlerini koymamışlar. Zaten üyeliğe para ödüyoruz , birde DLC ler için para istenmesi tamamen saçmalık. PC’de EA Play pro kullanıyordum. Oraya eklenen tüm EA oyunları ultimate sürüm olarak ekleniyordu. -
Üyelikden para kazanmiyolar şu an zaten, uyelikle ana oyunu oynayip dlcye para ödememizi istiyorlar, ortada bir kazıklama yok kısaca.
O sorun hiçbir zaman çözülmeyecek boşuna beklemeyin.
Ortada bir kazıklama olduğunu söylemedim zaten. Sadece Game Pass ultimate alıyorsak özellikle firmanın birinci parti oyunlarının ultimate sürüm olmasının daha doğru olduğunu düşündüğümü dile getiriyorum. -
Arkadaşlar merhaba, şimdi ben ultimate alıp giriş xboxu yaptıktan sonra p2 hesabını satsam alan kişi giriş xboxu yapıp beni beni p2 ye atma yetkisi oluyor mu? Birde diyelim ben sadece pc de kullanıcam, pc de p1 olmam için ne yapmak gerekiyor? Xbox daki gibi giriş xboxu yap gibi bir seçenek var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Chrstrr
Arkadaşlar merhaba, şimdi ben ultimate alıp giriş xboxu yaptıktan sonra p2 hesabını satsam alan kişi giriş xboxu yapıp beni beni p2 ye atma yetkisi oluyor mu? Birde diyelim ben sadece pc de kullanıcam, pc de p1 olmam için ne yapmak gerekiyor? Xbox daki gibi giriş xboxu yap gibi bir seçenek var mı?pc p1 olamıyor sadece p2 kullanabilir eğer bir xboxta giriş xboxı tanımlanırsa başka cihaza giriş xboxı olarak eklenemez ilk olarak cihazdan kaldırılması lazım. yani konsol p1 olacak pc p2 olacak. Xboxın varsa tek hakkı hem konsolda hem pcde kullanamazsın. ya hesabı hem pcde hem konsolda tek kullanacan yada bir hakkı satıp sen sadece konsol veya pcyi tercih edicen
-
Valla çok açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim
-
Bulamadım dediğimiz özelliği
Telefondan Xbox uygulamasindan indireceksiniz, konsolda yok
Pc'de dragon age inqusition ya da a way out yükleyebilen oldu mu? Unavailable for your region hatası geliyor pc'de ilk günden beri, bölge değiştim ama hala aynı sorun. Resmi foruma da konu açılmış bunla ilgili ama kisme ilgilenmemiş.
-
bir aylık ultimate üyeliğim dün bitmişti. çok daha öncesinden de kredi kartımı kapatmıştım. şu an bakıyorum ultimate hala aktif ama ödeme yapılamadı diyor. ödemelere bakıyorum ikinci 44.90 çekilmiş görülüyor ama kredi kartında harcama görünmüyor. ne oldu anlamadım ne yapmalıyım sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 28 Mart 2021; 20:27:34 >
Bildiğim kadarıyla Ödeme alamasa bile hemen kapatmıyor üyeliği
NFS heat oynayan var mı acaba oyun açık dünya mı?
Dün bi videoya denk geldim NFS heat yeni Forza horizon mı diye başlık atmıştı ne alaka dedim açık dünya ise baya keyifli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X