Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (359. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: PearBear
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.061
Cevap
803
Favori
1.227.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Ea playim olmasına rağmen oynadığım oyun yok. Asıl oynamak istediklerim gamepass oyunları ama onlara türkçe yama kuramadıktan sonra benim için hiçbir anlamı kalmıyor. Mesela control oyunu gördüğüm kadarıyla gamepass te var. Türkçe yaması da var. Fakat bu oyunu türkçe oynamadıktan sonra ne anlamı kalıyor game pass almanın? Şuan almaktan vazgeçtim. İndirimde alırım oyunu kurarım yamasını oynarım.

Alıntıları Göster

Game pass'iniz varsa Control'ü torrentten indirip öyle Türkçe yapın bence. Emeğin karşılığı vs. önemserim derseniz yani. Nasılsa vermişsiniz Game pass parasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mart 2021; 20:55:40 >
  • Arkadaşlar pc için game pass aldım az önce tam onayladıktan sonra boş bir yere tıkladım yanlışlıkla satın alım sayfası kapandı ama baktım üyeliklerde game pass gözüküyor. Ama bir oyun yüklemeye falan çalışınca game pass tanıtım sayfasına yönlendiriyor xbox uygulaması niye böyle olmuş olabilir?

Edit: Bölge ayarlarından başka bir ülkeyi seçip xbox uygulamasını açınca sıkıntı olmuyor bir tek Türkiye'yi seçince görmüyor aboneliği nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 19 Mart 2021; 22:6:27 >
  • Bu arkadaşı almayı düşünüyorum da USA için 1 dolarlık ilk ay kampanyası falan var. Türkiye'de hiç bir şey yok mu? Toplu ödemede indirim falan. Daha uyguna alma yolu var ise beni etiketleyip buraya yazabilir misiniz?

• Conor McGregor kullanıcısına yanıt

Malesef hayır. Bir kişi konsol + bir kişi pc şeklinde oluyor. Ya da iki kişi konsolda.

• Arkadaşlar biraz bakındım da, gamepass'de artık ilgimi çeken çok oyun yok. EA Play de herhalde bf5 falan var. Bf1 ve 4 bende var ama 5'i alamadım, almak istiyorum. Fiyatı da 100 liradan fazla, 110 falan. Onun yerine 2 sene EA play alayım diye düşündüm. Nasıl olur sizce?

Aslında EA Play almak daha kârlı duruyor. Xbox live'ı senesi 230'dan alıyorsunuz, EA Play 3 senesi 195 oluyor, ultimate ile 1 seneye düşüyor.

Ama limiti var herhalde anlamadım pek o kısmı.

Ayrıca not: konsolu olup ücreti paylaşarak almayı düşünen varsa mesaj atabilir. Eski bir üyeyse düşünebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 19 Mart 2021; 22:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Game pass'iniz varsa Control'ü torrentten indirip öyle Türkçe yapın bence. Emeğin karşılığı vs. önemserim derseniz yani. Nasılsa vermişsiniz Game pass parasını.

Alıntıları Göster

O dediğinizi sevmiyorum kütüphanede oyun olsun istiyorum. Aslında bu oyun kiralama işleri bile içime sinmiyor alışmışım steam kütüphanesine :) Bu microsoftun yaptığı saçma sistem yüzünden bir türkçe yama kuramıyoruz.

• Freemen22 kullanıcısına yanıt

Hocam bende de aynı problem var, ea forumlarına baktım baya bi kişide olmuş böyle bir problem yazmışlar ea help'e ama daha bi çözüm yok. Bir bug falan var herhalde dragon age inqusition ile ilgili. Ben de usa ve uk denedim ama ikisinde de aynı şey.

Bu arada uygulama da hiç stabil değil ve sürüyle hata alınıyor. PC tarafında malesef çok geride şu gamepass...

• Game pass e yeni geçtim. Sürüyle oyun var wolfenstein ve doom dikkatimi çekti. Sizce ilk etapta hangi oyunları oynamalıyım ?
  • Ea playden battlefield 1 indirdim. açıklamalarda türkçe dil desteği de gözüküyor ama ben oyunu türkçe yapmayı beceremedim. Bunun bi ayarı vs var mı acaba oyunları nasıl türkçe yapıcaz. (Pc versiyon)
  • Hips H kullanıcısına yanıt

3 yıllık ea play alıp üzerine 1 aylık ultimate almak istiyorum. Böylece 240 liraya 1 yıllık ultimate almış olacağım. Ea playi nerden almamız gerekiyor direk microsoft store dan mı? Peki ea hesabını bağlamak gerekiyor mu ben de mesela 3 ay daha ea play vardı sıkıntı çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Mart 2021; 9:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captanico

şimdi benim ocak 2022 ye kadar game pass aboneliğim var bir 3 aylık kod daha ekleyeyim dedim fakat bir türlü aktif olmuyor naıl aktif edebilirim kodu

Hocam bildiğim kadarıyla mevcut üyeliğin üzerine ekleme yaptırmıyor. Halihazırda gamepass ultimate üyeliğiniz varsa onun üzerine live gold ekleyemiyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 yıllık live gold için, üç adet live gold 1 yıllık kod satın alıyoruz. Bunları sırayla tek tek aktif mi ediyoruz microsoft xbox hesabımıza girip. Üç kez üst üste aynı işlemi mi yapacağız?

• Arkadaşlar daha önce de sordum ama cevap alamadım sanırım.

Gamepass’ten kalkacak oyunların tam tarihini gösteren bir site veya uygulama var mı ? Bir oyuna başlarken hep kütüphaneden kalkar da yarım kalırsa tedirginliği yaşıyorum :)

• ReiSeM kullanıcısına yanıt
    Wolfenstein sıralaması
    The New Order
    The Old Blood
    The New Colossus
    Wolfenstein: Youngblood

Olarak oynanmalı. Şuan Gamepass'a New Colossus gelmedi, fakat önümüzdeki aylarda eklenebilir.

Doom ise 2016'da çıkan Doom ve Doom Eternal olarak oynanmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Hangi oyun ne kadar kalır ya da ne zaman kalkar bununla ilgili bilgi bulamazsınız tamamen Microsoftun nezdinde olan birşey

• Arkadaşlar Gamepass Ultimate ile Ea Play bağlantısını nasıl yapacağız acaba? Ben sürekli hata alıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 20 Mart 2021; 14:17:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Arkadaşlar Gamepass Ultimate ile Ea Play bağlantısını nasıl yapacağız acaba? Ben sürekli hata alıyorum?

Ultimate aboneliğiniz varsa üzerine ea play alamazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

Ultimate aboneliğiniz varsa üzerine ea play alamazsınız

Alıntıları Göster

Hocam sorun o değil Ultimate aboneliğimdeki Ea Play'ı kullanamıyorum nasıl bağlantı yapacağım EA desktopla o sorun..

• Hips H kullanıcısına yanıt
    Hocam harika cevap, çok teşekkür ederim.
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    PC için soruyorsaniz xbox video yayinladi bununla ilgili

• 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.