Benim ea play aralık ayında bitiyor ve ev taşımadan dolayı biten ultimate ide yenilememiştim. Şimdi bana ne önerirsiniz ? hangisini alayım? en ucuz şekilde nasıl yaparım yardımcı olabilir misiniz? |
GAME PASS [ANA KONU] (276. sayfa)

-
-
Hala devam ediyor ama Microsoft desteğe ulaşarak 3 defa yıllık gold üstüne de 6 liraya gamepass ultimate'e dönüştürürseniz 546 liraya gelir 36 aylık gamepass ultimate ve başınız ağırmaz. 500 liralık yol biraz daha meşakatli ve EA Play işin içine giriyor orada da sıkıntı var şimdilik bakalım ne zaman hallolur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
Yillik Game Pass For PC satilmadiği için, 1 senelik Live Gold alıp 6 lira alıp Game Pass Ultimate yapabilirsiniz. Ultimate'in içerisine Game pass for pc dahil.Live gold bakıyorum burada 1 ve 3 aylık mevcut yanlış yerden mi bakıyorum acaba?
https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-live-gold/CFQ7TTC0K5DJ/000C?activetab=pivot%3aoverviewtab
-
quote:
Orijinalden alıntı: elkun
Arkadaşlar 3 senelik için aradım. Iki yıl için bir kart diğer yıl için ayrı kart kullanalim dedi. Fakat son yıl için alınan ödeme karttan geçtiği halde benim üyelik 2022 olarak gözüküyor. Arkadaş 15 gün içinde yansır dedi. Var mı başına gelen birisi? O kadar sürer mi?arkadaslar kafayi yemek uzereyim. 2 yil alabiliyorum fakat son seneyi ne yaptiysam alamiyorum. islem hep beklemeden sonra iptal ediliyor. microsoft bankaya banka da microsofta topu atiyor. para hesaptan cekiliyor fakat 1 saat sonra islem iptal edilip para hesaba geri geliyor. 2 farkli kartla denedim fakat olmuyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuncaygokselLive gold bakıyorum burada 1 ve 3 aylık mevcut yanlış yerden mi bakıyorum acaba?
https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-live-gold/CFQ7TTC0K5DJ/000C?activetab=pivot%3aoverviewtab
Alıntıları GösterYok oradan bakmayın.
https://support.xbox.com/tr-TR/contact-us
Buraya microsoft hesabınızla girin "bize ulaşın", "abonelikler ve faturalandırma", "abonelik satın almak istiyorum" sonra "bir arama isteyin" i seçin ve girdiğiniz numara arandığında 1 yıllık live gold istediğinizi söyleyin size yardımcı olacaklar. Hesabınıza kayıtlı bir kartınız olduğundan ve daha önce o hesapla gamepass ultimate almadığınızdan emin olun. 180 lira gibi bir ücret olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savadacok -- 6 Kasım 2020; 15:24:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SavadacokYok oradan bakmayın.
https://support.xbox.com/tr-TR/contact-us
Buraya microsoft hesabınızla girin "bize ulaşın", "abonelikler ve faturalandırma", "abonelik satın almak istiyorum" sonra "bir arama isteyin" i seçin ve girdiğiniz numara arandığında 1 yıllık live gold istediğinizi söyleyin size yardımcı olacaklar. Hesabınıza kayıtlı bir kartınız olduğundan ve daha önce o hesapla gamepass ultimate almadığınızdan emin olun. 180 lira gibi bir ücret olması lazım.
Alıntıları GösterSizi bağlarken bir hata oluştu. Başka bir sorunuz varsa sorabilir veya yeniden deneyebilirsiniz.
bu şekilde oluyor hep :/ hay şansıma ya
-
Daha kaç sayfa üst üste gideceğiz acaba "nasıl alacağım nasıl alacağım" diye...
Bu arada EA Play süreleri 10 Kasım beklenmeden eklenmiş bende de. Geçenlerde baktığımda 2022'nin bilmem kaçıncı ayı diyordu, şimdi 2023 Temmuz olarak güncellenmiş.
Fırsatı kaçırmayın. Kasım'da belki artar bu kurlarla sabit durması zor görünüyor ama bilemiyoruz tabi Microsoft Türkiye'ye özel fiyatlandırma uygulayabilir, böyle çok sattık çünkü dedi telefondaki eleman. Hoşlarına gitti galiba bu iş.
-
Vallahi o kadarını bilemeyeceğim.
-
Geçen ay aldığım 3 yıllık Eaplay dün çevrilip ultimate süresine eklenmiş.Şu an 25 ay var , ama 10 Kasım öncesi gerçekleştiği için bu işlem , şu an 2 senelik Eaplay daha alsam acaba yine 8 ay ultimate eklenir mi aboneliğe , bilgisi olan var mı acaba?
-
1 yıllık live gold aldım fakat ultimate almak istediğimde ödemeniz alınamadı uyarısı veriyor. 2 farklı kartla denedim.
-
Bugün Microsoft'a telefon desteği ile ulaştım durumu anlattım, üslerine ileteceklerini söylediler 2-3 saat sonra da sorun çözüldü 2023 Ekime kadar Game Pass Ultimate üyeliğim uzamış oldu.
-
5.11.2023 tarihinde bitecek olan, Xbox Game Pass Ultimate üyeliğimin, (180*3+5,9)/2=273 TL'ye PC hakkını vermek istiyorum. Ben konsolda kullanacağım. Hesabı Devretmeyecek, eski üyelerden bir arkadaş olursa sevinirim.
-
Sadece PC hakkı mı oluyor yoksa Xbox için de geçerli mi kardeşlik?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende ea play vardı fakat aboneliğimi bu ayın 4 ünde bitirmişler ve 04.01.2021 kadar uzatmışlar yaklaşık 6 gün ea play oyunlarına erişim yapamıycam, böle saçma şeymi olur ya. 10 kasıma kadar beklemek zorundayım sanki.
Geçerli hocam. İki şekilde kardeşlik mümkün.
İki kullanıcının da xbox konsolunda olduğu senaryo. P1-P2. Bir de bir kullanıcı konsolda, diğeri pcde olacak şekilde kullanabilir.
Her ikisi de kendi hesaplarında sorunsuzca oynayabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xprofessorxEa play ultimate hizmetine dönüştürülmüş yalnız anlamadığım şey 27 ekimde 2 yıllık aldığım EA play +6 ay olarak hesaplanmış. +8 ay olması gerekmiyor muydu?
Düzeltmişler, +8 ay eklenmiş gözüküyor şu anda. Aynı durumda olanların bilgisine.
-
Arkadaşlar mevcut xbox aboneliğim ile 3 yıllık paket alabiliyor muyum ? Yeni üyelik şart mıdır?
-
Gamepass hesabımı satıyorum uygun fiyata almak isteyenler mesaj atabilirler
Benim hesap da düzelmiş 8 ay eklemişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 Kasım da ea play gamepass e ekledikten sonra 65 liraya yıllık ea play satın alıp 4 aylık gamepass ultimate ye dönüştürmeyecek miyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X