Şimdi Ara

XBOX | Dijital Oyun ve Hesap Satış ve Alış (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
55.522
Cevap
1.439
Favori
3.298.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
223 oy
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #21
Giriş
    kendi hesabında iken ayarlara girip giriş xbox 'ım yapma kurduğun bağı bozmuş oluyorsun , makinayı resetlersen aynı şey olur mu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borealwinner -- 28 Mayıs 2015; 0:12:56 >

Orijinalden alıntı: Borealwinner

oyunu bir kere almanız yeter oyunu silsen bile tekrar yüklersin

o alacak bendr kardeşlik yapıp yükleyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dasozaza

quote:

evet kardeşlik dediğimiz olay bu zaten , bir oyunu iki hesapta oynayabiliyorsunuz

tamam teşekkürler fakat tam mesajı düzenlerken bişey daha sordum onu görmediniz galiba şimdi yaptık bu olayı sildim ben onun hesabını makinemden o da sildi onun kendi makinesinden benim hesabımı mesela cihaza format attım. bu kalıcı olarak xbox store umda satın almış olarakmı kalıyor? Normal satın almış gibi?

Makineyi resetlersen xboxım yapma hakkından 1 tanesi gitmiş olur 1 sene içinde 3 kere farklı makinede yapma hakkın var. Bizzat denedim ordan biliyorum.

Orijinalden alıntı: Killknight

quote:

Orijinalden alıntı: dasozaza

quote:

evet kardeşlik dediğimiz olay bu zaten , bir oyunu iki hesapta oynayabiliyorsunuz

tamam teşekkürler fakat tam mesajı düzenlerken bişey daha sordum onu görmediniz galiba şimdi yaptık bu olayı sildim ben onun hesabını makinemden o da sildi onun kendi makinesinden benim hesabımı mesela cihaza format attım. bu kalıcı olarak xbox store umda satın almış olarakmı kalıyor? Normal satın almış gibi?

Makineyi resetlersen xboxım yapma hakkından 1 tanesi gitmiş olur 1 sene içinde 3 kere farklı makinede yapma hakkın var. Bizzat denedim ordan biliyorum.

Bir nevi oyunu almış gözüküyorum yani kardeşlik yapınca? Bunun sakıncası varmı

• Arkadaşlar olayı çözdüm çok kolay ve ucuz bir sistemmiş yakında arkadaşla yapacağız. Xbox Live Gold paylaşımıda oluyormu böyle yapınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

oluyor.

Çoook teşekkürler! Benimde 2 oyunum var kara kara düşünüyordum nasıl oyun alacağız çok pahalı diye US store kullanıyoruz ikimizde çok ucuza gelecek!!

Orijinalden alıntı: luckymaster

Satilik fifa 15 20 tl.ryse ile takas ta olur

Kod seklinde mi? Ben alabilirim.

• Merhabalar. Almanyadan xbox one getirttim. Balıkesir ilinde yaşayan bir kullanıcı ile kardeşlik, aile neyse kurarak oyunları ekonomik hale getirmek niyetindeyim. Şu an elimde unity ve black flag var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize merhaba elimde içinde FİFA 15--BATTLEFİELD 4--FORZA HORİZON 2 FAST&FURİOUS--CHARIOT--WARFRAME--PROJECT SPARK--WORMS BATTLEGROUNDS--CASTLE STORM hesabım var.Bunların yanında kutulu olarak CALL OF DUTY GHOST VE RYSE oyunları var ve 3 aylıkda live üyeliğim var.Bu hesabın p2 sini bi arkadaşla paylaşmak istiyorum.Amacım para almak filan değil kardeşlik kurup elimde olmayan oyunları arkadaşın hesabından oynamak yada ortaklaşa bu oyunları satın alabilmek.Ankara da oturuyorum.Öncelikli olarak Ankara da olan arkadaşlarla yoksada diğer illerde otruran arkadaşlarla kardeşlik yapmak istiyorum.İlgilenenler pm atarlarsa bu xbox un hunhar fiyatları karşısında bi çare bulmaya çalışalım.
    İNSTAGRAM: obsesifporsuk
    FACEBOOK: Obsesif Porsuk

• Marketten aldığım BattleField 4 ümü nasıl satabilir yada takaslayabilirim ?

Orijinalden alıntı: zoltan83

Marketten aldığım BattleField 4 ümü nasıl satabilir yada takaslayabilirim ?

Battlefield 4 ü satıyorsanız almak isterim. Hesapta başka oyun yoksa takaslayabilirsiniz. Ya da 1. veya 2. profilini satabilirsiniz.
  • halo mcc konsolumla birlikte digital olarak geldi.isteyene satabilirim
  • Arkadaşlar.. Ps4 ten xbox a geçtim aylar oldu.. ps4 te kardeşlik olayı diz boyu.. her an istediğiniz oyunda kardeşlik bulabiliyorsunuz.. xbox ta niye böyle.. yada donanimhaber demi organize olamıyoruz.. başka bildiğniz biryer varmı.. yoğun olarak xbox one ile ilgili.. burda xbox atari muamelesi görüyor sanki..

Orijinalden alıntı: zoltan83

gta 5 p2 hak aranıyor.. ?

Pm

Hyman G. Rickover
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.