Şimdi Ara

Xbox controller emulator yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc imde avec marka 20 30 liralık bi gamepad kullanıyorum xbox emulator controller ile tuşları ayarlayıp oyunun kurulu olduğu yere dosyaları atıp kullanıyorum fifa 14 de aynen bu şekilde kullanirken aynı işlem fifa 15 de işe yaramadı tuşlar farklı oluyor ayarlanmıyor bilgisi olan yardım edebilecek olan varmı

• ===Sandman=== kullanıcısına yanıt
    Sonuçta ikiside fifa oyunu ama o emulatör her oyunda çalışmıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Sonuçta ikiside fifa oyunu ama o emulatör her oyunda çalışmıyor malesef.

Aynen ya sapıtıyor önerebileceğiniz başka bi program varmı peki
  • ===Sandman=== kullanıcısına yanıt
    Sana şunu önerebilirim,xpadder diye bir emülatör var ama ben denemedim.Fakat o biraz daha karışık ayarlaması zor bildiğim kadarıyla.
    Ama sana kesin ve net bir çözüm önereyim.Bende senin gibi kullandığın emülatörü kullanıyordum ve tam verim alamıyordum.Son çare olarak Xbox one gamepad aldım ve artık emülatörlerle çalışıp çalışmamasıyla uğraşmıyorum.
    Mis gibi oyunlarımı oynuyorum sorunsuz bir şekilde.Bu aralar devil may cry oynuyorum,bende senin gibi ucuz bir kol kullanıyordum,oyunda ki kamerayı hareket ettirmesi gereken analog kolu oyun tanımıyordu.Baktım olmuyor aldım xbox one gamepad'i sorun artık yok oyunlarda.Bence sende bir gamepad al ve kurtul sorunlardan,rahat edersin.
  • Eyvallah hocam sağolasın benimde kafamda var nezamandan beri zaten en başından bu bozduğum gamepad ler ile bi xbox kolu almış olurdum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nintendo wii remote control sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Xbox Controller
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.