Şimdi Ara

XBOX almayı planlıyorum ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler XBOX almayı planlıyorum. Birkaç sorum olacak.

-Şu an sıfır, garantili bir model almak istiyorum. Nereden alabilirim? Oyunları nereden alabilirim? Steam gibi bir sistem var mı?
    -Bu konsola geçmemin sebebi dizüstü bilgisayarımın BF3 oynatmaması ve yeni bilgisayar almak istemiyorum. BF3 akıcı bir şekilde çalışıyor mu?
    -Klavye ve fare bağlayabilir miyim? Ne derece verimli çalışır? Eğer bilgisayardaki verimi alamayacaksam konsol almanın mantığı yok.
    -720p'de oynayacağım oyun için yeni ekran almak istemiyorum. Dizüstü bilgisayarımın ekranını kullanabilir miyim?
    -XBOX720 sizce ne zaman çıkar ve fiyatı ne kadar olur?(sadece tahmin istiyorum)

• BF3 oynayacagim diye konsol alacaksaniz vede klavye mause baglayacaksaniz hatta dizustu bilgisayarinizdan goruntu alip oynayacaksaniz bence siz hic xbox almayin, benden size bir tavsiye olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

BF3 oynayacagim diye konsol alacaksaniz vede klavye mause baglayacaksaniz hatta dizustu bilgisayarinizdan goruntu alip oynayacaksaniz bence siz hic xbox almayin, benden size bir tavsiye olsun

İleride ekran alırım. Öğrenciyim ve yeni konsolların arifesinde bilgisayar almak istemiyorum. Ekran önemi yok sonuçta oyunlar en fazla 720P çalışıyor. 1080p ekran olsa çamur gibi oluyor görüntü.
  • yeni nesil konsollara kadar ikinci el xbox almaniz daha mantikli olur ozaman ama HD tv bir avantaj olur yeni nesil xboxun fiyati 499 euro olabilir avrupada cunku xbox360 ve ps3 o fiyatlarla cikmisti EU da TR de nekadar olur bilinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXiLeD7182

Beyler XBOX almayı planlıyorum. Birkaç sorum olacak.

-Şu an sıfır, garantili bir model almak istiyorum. Nereden alabilirim? Oyunları nereden alabilirim? Steam gibi bir sistem var mı?
    -Bu konsola geçmemin sebebi dizüstü bilgisayarımın BF3 oynatmaması ve yeni bilgisayar almak istemiyorum. BF3 akıcı bir şekilde çalışıyor mu?
    -Klavye ve fare bağlayabilir miyim? Ne derece verimli çalışır? Eğer bilgisayardaki verimi alamayacaksam konsol almanın mantığı yok.
    -720p'de oynayacağım oyun için yeni ekran almak istemiyorum. Dizüstü bilgisayarımın ekranını kullanabilir miyim?
    -XBOX720 sizce ne zaman çıkar ve fiyatı ne kadar olur?(sadece tahmin istiyorum)

-Yeni nesile az kaldı. Haziran 2013'teki E3 fuarında yeni XBOX 360 tanıtılabilir. Herkesin beklentisi bu yönde ve bence artık orijinal kullanmanın bir mantığı kalmadı. İkinci el ve FW'li bir XBOX 360 alın. Hiç olmazsa yeni konsol çıkana kadar Gamepad'e falan alışırsınız.

-Oldukça akıcı bir biçimde tüm oyunları oynayabilirsiniz. İyi bir bilgisayar düzmek için harcayacağınız paranın çeyreği ile, tüm oyunları akıcı bir biçimde oynayabileceksiniz.

-Konsol alıp klavye ve bağlayacaksanız, bence hiç bulaşmayın siz konsol işine. XBOX'ın koluna alıştığınızda, klavye ve fareden daha rahat ve kullanışlı olduğunu anlayacaksınız.

-Dizüstü bilgisayarınızın ekranını, görüntü ünitesi olarak kesinlikle kullanamazsınız. Dizüstü bilgisayarlardaki VGA portunu
     XBOX almayı planlıyorum ama...
    , sadece hârici görüntüleme araçlarına çıkış için kullanırsınız.

-Amerika çıkış fiyatı 300 $'ın üzerinde olabilir. Söylediğim gibi Haziran 2013'te çıkması bekleniyor.

• 4K televizyonlar 30 k tl alabilecekseniz alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal oyun kullanıyorsan yeni Xbox'ı bekle. Korsan kullanıyorsan Jtag veya Fw'li bir konsol al keyfine bak. Çünkü yeni konsolun kırılması baya bir sürecektir. PS3 ne kadar dayandı hatırla yazılım devi MS'nin konsolunu sen düşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal oyun oynamam genelde. Öğrenciyim ve bütçem belli. Benim amacım BF3 online olarak oynamak. Bunu korsan alarak yapabilir miyim? Ayrıca 5 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum. Gamepad'e alışabileceğimi zannetmiyorum.

-Dediğiniz gibi 300$ olursa 750TL civarı olur Türkiye'de. Birde ekran alsam 300TL. Live + BF3 Periumderken epey masraflı oldu. Gerçi 720 oyunları 1080p akıcı oynatacak diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXiLeD7182 -- 2 Aralık 2012; 19:43:53 >
  • Korsanda online oynarsın ama ban yedin mi cihazın internet bağlantısı iptal olur. Madem BF3 gibi birkaç oyun senin için oldukça önemli ve seni oyalayabilir, orjinal kullan derim ben. 2. el BF3 40-50 tl'ye bulunuyor.

Yeni konsolların Türkiye fiyatı en az 1000 tl olacak, anca çıktıktan 1 sene sonra belli bir miktar indirim gelir.

Konsollarda klavye mouse kullanılmaz, daha doğrusu direkt bağladın mı kullanamazsın. Onun için ayrıca aparat alman lazım, ekstra masraf yani. O da ne kadar işe yarar, o kısmı tartışmalı.
  • Hocam bende konsol alacağım.Ve dün arkadaşın xbox 360 konsolunu ödünç olarak aldım şunu söyleyebilirim ki gamepad e 1-2 saat içinde alıştım.Yani sanıldığı kadar zor değil.
  • ben bekleyip xbox 720 veya ps4 alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

ben bekleyip xbox 720 veya ps4 alacağım

daha çok beklersin :D
    ana konuya gelirsek ikinci el al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

ben bekleyip xbox 720 veya ps4 alacağım

daha çok beklersin :D
    ana konuya gelirsek ikinci el al derim.

5-6 aya raflarda görürsün :)
  • her yeni xbox alan konu açsa nereye varacak bu işin sonu? ana konusu var sabit.

http://forum.donanimhaber.com/m_20293078/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.