Şimdi Ara

XBOX ALICAM 2.EL NE ÖNERİRSİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 4 ay önce 2.el ps3 aldım simdi zararsiz sattım onu xbox almak istiyorum onuda 2.el alıcam, ama biraz okudum biri bi board die biri jtaglı yazmıs biri jasper biri bilmemne cok karstı kafam slim var.

Max butcem 450 tl kinectcli 2.el hem kinect hem xbox almam imkansız sanırım? bu aralıkta hangisini önerirsiniz?

• alırsan jasper board almanı öneririm 3k daha az
  • Ortalama 2.el fiyatları nedir peki ? birde bunda live a baglanmamıs diyor mesela ilanda yaniban yememiş ben istedigim zaman live a baglanip ücretini verip online oynayip istedgm zamanda baglanmadan kırılmıs oyunlari oynayabiliyormuyum fw yapilinca yani ?

birde mesela burda

http://forum.donanimhaber.com/m_48049968/tm.htm Sıfır 2 Yıl Garantili XBOX 360 Elite 120gb 499 TL

http://forum.donanimhaber.com/m_48103899/tm.htm burda jasper boardlu 400tl e 1.si hem 0 hem 2yıl garantli hem en son cıkan degilmi nası eski ve 2.el olanla sadece 100tl oynar arasında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 7 Nisan 2011; 21:08:01 >

• Slim için fw daha yok slim alıcaksan fw'siz oynamak zorundasın
    arcade veya elite jasper almanı öneririm arcade alıcaksan 120gb hdd olsun yani elitten hiç bi farkı olmaz yanlız elite arcade farketmez jasper al mutlaka 3k sorunu yok banlı olmamasına önem ver jasper'lar 350tl dir aksersuarsız elitler 400 430 arasıdır
  • 3 sorum olacak hocam cevaplarsan sevinirim.

1)Harici harddisk takılıoyrmu hocam bunlara ? bende 1.5tb var da?
    2)ARcade yada elite (jasper olunca) hicbir farkları yok mu ?
    3)Fw li olanlar da bansız yazıyor ya ben misal 1 aylık live aldım oynadım 1 ay o arada live a baglanmadan istedgmde kırılmıs oyunlarida oynayabilicekmiyim?
  • 1- harici disk takabilirsin, ama otomatik olarak FAT32 ye dönüştürülür ve sadece 16 GBlık kısmını kullanabilirsin. FAT32'nin 4gb limitinden* kurtulmak için benim yaptığım gibi diski 2 ye bölüm 1. kısımı 16,5gb kalanıda ikinci kısım yaparsan, birinci bölümü fat32 diğer bölümü ntfs yapıp normal kullanabilirsin.
    2- hayır yok
    3- ban olayı internete bağlandığın an olan birşey değil. "ban wave" denilen belirli tarihlerde olur bu. sen şu an banlanmak yerine "flag"lanırsın (işaretlenirsin) ve banlanacaklar listesinde yer alırsın, sonra ban wave geldiğinde banlanırsın. yani bir kere bile hatalı olarak online olur ve flaglanırsan, bir daha hiç online olmasan bile bundan 2 sene sonra bi girdiğinde direk ban uyarısıyla karşılaşırsın (ki banlandığında ayrıca mailinede yolluyorlar, yani pek sürpriz olmaz)
    4- ucuz olsun diyorsan, çok online olma derdin yoksa, banlı xbox öneririm. gerçekten aşırı ucuz fiyatlara bulabilirsin, 150-250 ytl arası değişiyor fiyatları.hemde banlanma derdinde olmadığından tüm oyunları rahat rahat oynarsın.
    5- ben senin yerinde olsam, gider bir tane slim alırım, fw olmasın çok büyük dert değil, sonuçta non-jtag god diye birşey var. her oyunu çıktığı an oynayamasanda, fw çıkana kadar idare eder fazlasıyla. gerçi 450 liraya gerçekten çok iyi xboxlar alman mümkün. ama unutma, fw'li alcaksan, onun bir sürü çeşidi var. ve sakın "1.7" yada "1.79" gibi versiyonlara inanma, öyle bir versiyon yok. 1.6 dan sonra direk lt var.

• Öncelikle verdigin bilgiler icin teşekkurler okadar kişi bakmıs sizler yardımcı oldunuz.

1- yani 1tb da taksam 2 tb da taksam 16gb ni kullanacak ? (öyle ise gerek yok bosuna ugrasmaya 16gb icin.)

2-tamamdır

3-peki şimdi adam diyorki bansız ben onun seri no vs bişeyinden listeye alinip alinmadigini ögrenebiliyormuyum ? ve tanidiktan aldık diyelim gercekten hic on olmamıs ben gittim actırdım live i hem live hem diger oyunlari oynayabilcem mi yani orj fifa 2011 aldım onu live dan oynamk istiyorum diger oyunlarida kırılmıs sekilde oynamak istiyorum varmı böyle birşey :)
    4-eger 3 teki sistem yoksa banlı bansız olmasinin bir farkı yok direk banlı alırım daha ucuza.

5-ben co kfazla para vermek istemiorum o yuzden slim almak istemedim. birde şimdi ben gittim aldım j tag lı olunca dahami iyi ? birde fw 2de1 gidip yaptirtcazmı yani 2de1 paramı vericez fw icin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    11 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1- aynen öyle, doğru anlamışsın

2- :)

3- hayır flaglanıp flaglanmadığını öğrenemezsin hiç bir şekilde. adam hiç online olmadıysa sorun yoktur, ama dediğim gibi fw versiyonu eskiyse direk bağlandığın an flaglanma ihtimalin var. ben de en son aldığım halo 3 edition'da hiç online olmamıştı, ben açtırdım ilk olarak live üyeliğini, ama online olmadan önce lt+ olduğundan emin oldum. (AP25 çalıştırsın yeter, bunuda şöyle anlarsın, en son çıkan oyunlardan bir kaçı AP25 mesela Assassin's Creed The Brotherhood, Need For Speed Hot Pursuit. eğer bu oyunları taktığında açıyorsa, sorun yok, eğer bu oyunları taktığında açmayıp, xboxı kapatıyorsa, sorun yok (bu direk lt demek, siyah ekran, "oyunu açamıyorum ama, şimdi bağlanırsan banlanırsın, o yüzden xboxı kapatıyorum" demek) oyunu hiç açmıyorsa daha eski bi versiyon demek)

4- 3teki sistem dediğin sanırım, "ben hem korsan kullanayım, hem orjinal" ise, hepsi öyle zaten. ama fw yaptırdıktan sonra HİÇ KORSAN KULLANMASAN BİLE banlanma riskin var. sürekli orjinal kullansan bile, bir kere fw yaptıktan sonra o ihtimal sürekli olarak var.

5- fw ikide bir yaptırmazsın. önemli sürümler çıktığında yaptırılır. çünkü yeni fw isteyen oyunlar "wave patcher" gibi programlar ile, eski fw versiyonlarında çalıştırılabiliyor. ama internetten oynamak istiyorsan, her ÖNEMLİ VERSİYONDA güncelletmen lazım. online derdin yoksa, banlı ucuza, son fwli bir tane al, bir daha fw ye gerek kalmaz.

• Hocam bence yeni cikacak update'i bekle ondan sonra al derim.
  • anladım teşekkurler ares hocam valla zahmet oldu.
    hoca mbirde okudugm bi yerde bu 16gblik bölumu istedgmz kadar yapiliomus yani 10 tane 16gblik bölum gibi adınıs degişrip :S
    @greenyengec

en son versiyon nezaman cıkıcaz acaba?
  • bu versiyona oluyormu jtag birde ?

2.0124160
  • son 1 günde çok şey değişti. öncelikle slime fw çıktı, ama microsoftta yeni dashboard betasına başladı, ki neredeyse lt+'ı eziyor.

gerçi lt+ kullananların tek yapması gereken, tüm oyunları tekrar ap25 ile yazmak ama non-jtag şimdilik öldü...

greenyengec'i dinle ve bence de biraz bekle. ortalık bi durulsun, şu yeni dashboard bi çıksın, ona göre fw var mı yok mu.... duruma bak. paranı çöpe atma riskiyle karşı karşıyasın şu an.

ayrıca kernel versiyonu 8498 VE üstü olan xboxlarda jtag olmaz. yani o versiyonda olmaz
  • jtag yaptırtcagıma 100tl ye 250 gb harddiskini alırım xboxin ona atar oynarım sorun olmaz sanırım ? biraz daha bekliyim ozaman
  • 12V 16.5A 5V 1A BU HAngi board oluo arkdaslar ?

edit: Zephyr miş arkdaslar falcondan dahi eskiymiş sanırım almak mantıklı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 10 Nisan 2011; 21:25:09 >
  • 12v..12.1v olacak başlangıcı jasper alman şart ve üretim tarihi en az 2009 olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

jtag yaptırtcagıma 100tl ye 250 gb harddiskini alırım xboxin ona atar oynarım sorun olmaz sanırım ? biraz daha bekliyim ozaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.