- ms değerleri hz ler olsun monitrde elbet daha iyi ama ekranın dibinden oynamayacağım en az 2 metre olacak. yatakta uzandığım yerden oynamayı düşünüyorum şimdilik. 27 inç küçük mü kalır. bu iksi arasında boyut olarak ne kadar fark var? fhd ikisi de sizce hangisi? bir de belki ilerde yani birkaç aya pc toplama durumum da var xboxtan sıkıılırsam. monitör ondna ona geçirebilirm ama tv bu konuda sıkıntılı olur. ne dersiniz monitörle idare edeyi mi? not:Ç tv izlemem hiç film dizi vs. izlerim ki onu da zaten hangisni alırsam ondan izleyeceğim.
27 inch ile 32 inch arasını grafiksel ölçen sitelere var oradan farkı daha iyi anlarsın. yumatu marka bir tv alma. başka markalara bak tv alacaksan. 27 inch normalde küçük değil ama göz alışınca da büyük değil. ilk başlarda büyükmüş gibi geliyor. ben olsam yumatu tv alacağıma monitör alırdım. pc toplama durumun oluşursa ayrıca işine yarar. bence monitör.
neyseneya
kullanıcısına yanıt
bana da monitör mantılı geliyor hocam ama fikirleri almak istedim. illa yumatu diye düşünmeyin fhd bi televizyon işte
bir de a 101 e 50 inç fhd tv geliyormuş 1700e acaba komple xboxa yönelip direkt onu mu alsam devasa ekranda güzel olur diye düşünüyorum. kafam karışık biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: dodofran
bana da monitör mantılı geliyor hocam ama fikirleri almak istedim. illa yumatu diye düşünmeyin fhd bi televizyon işte
bir de a 101 e 50 inç fhd tv geliyormuş 1700e acaba komple xboxa yönelip direkt onu mu alsam devasa ekranda güzel olur diye düşünüyorum. kafam karışık biraz.
tv de marka önemli ama :) 50 inch de güzel olur, aynen.
Monitör almak daha mantıklı çünkü TV'lerde lag sorunu yaşarsın. Biraz daha ekleme şansın varsa bu monitörü öneririm.