Şimdi Ara

Xbox a başka HDD takma klavuzu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
4
Favori
6.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Desteklenen HDD modelleri

- WD Scorpio Series BEVS/BEAS
    - WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT (bunlar bulunabiliyor burada)
    - WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
    - WD VelociRaptor Series

Bunları çekiyoruz

HDDHackr v1.22 Build 20091022

Bootable USB Drive Creator Tool

* HDDSS.BIN dosyasını alma *

MS-DOS a boot ediyoruz (command prompt, xp/vista/7 olmaz, düz DOS olacak. Üstteki Bootable USB Drive ile oluşturabilirsiniz)

*original* Xbox360 HDD yi SATA kontrole baglayın. Tek bağlı SATA cihaz oldugundan emin olun

'HDDHACKR D [PORT] A0 HDDSS.BIN' yazıp çalıştırın.

'HDDSS.BIN' i HddHacker ı çalıştırdıgınız yere kopyalayın.

* Partition 0/2/3 leri oluşturma*
    auto-mode da Partition 0/2/3 otomatik olarak oluşturulur
    Manuel modda 'HDDHACKR C [PORT] A0' yazıp çalıştırın

* Flashing Western Digital *

PC yi kapa, WD HDD yi baglayın.
    DOS a geçin tekrar.
    HDDSS.BIN in oldugu folderda bunu yazın ve çalıştırın 'HDDHACKR F [PORT] A0 HDDSS.BIN UNDO.BIN'
    'UNDO.BIN' dosyasınıda oluşturur. Orjinal HDD FW niz bu. Geri dönmek isterseniz bunu kullanacaksınız.

* WD yi orjinal haline döndürme *
    Boot to MS-DOS
    UNDO.BIN folderında 'HDDHACKR R [PORT] A0 UNDO.BIN' yazıp çalıştırın

Kasa olarakta bundan alıp takıyoruz Arcade imize :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25939

Not :

-Kullandıgınız 360 FW sinden büyük boyda HDD kullanabilirsiniz, ancak onun boyutu kadar yer kullanır. 20GB HDD kullandıysanız, 250 GB da taksanız 20GB lık yer kullanılır.
    -Kullandıgınız 360 HDD sinden daha küçük boyda HDD takamazsınız

Daha önce işlemi yapanların tecrübeleri, sorun ve çözümleri okumak isterseniz

http://www.xboxhacker.org/index.php?topic=11813.0

Bazı chipsetlerde sorun olabilir. Nvidia chipsetli sata boardlarda sanırım sorun yok

Şuradan bazı dosyalar bulunabilir belkihttp://monstermods.finddiscussion.com/tutorials-f18/upgrade-to-the-250-gb-hdd-for-only-70usd-t234.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 10 Haziran 2010; 13:38:46 >

• tam konu açacaktım nasıl yapılabilir diye sen açmışsın teşekkürler...
  • 1Trlik smart disk 3.5''lik tamamen kullanılıyormu ustaayoksa 360lık max sınırımı vaar;?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 10 Haziran 2010; 10:30:40 >
  • yani düz taşınabilir hard diski xbox ımızda kullanabilecek miyiz?
  • Western Digital, Notebook SATA disk sadece..

Model noları üstteki mesajda var..BEVT model gördüm TR de..

3.5 lar olmaz.Şu anda max 250GB olur. 120 lik de yeterli olur. 250 fazla ama 120 lik bulmak zor. O nedenle 250 GB almak lazım. 85 tl civarı

250GB lık 360 HDD sinin FW sini araştırıyorum, bulunca onun linkini koyacağım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 10 Haziran 2010; 10:54:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

yani düz taşınabilir hard diski xbox ımızda kullanabilecek miyiz?

hıhı bende bi tane 2.5luk vardı 160 gblik.. wdnin cıktı hatta wd bev 1600 yazıyor taktıgımda pcye.. denedim ve çalıştı meret.. beleşe hddm oldu:)ama 16lı boluo partışınları ..ama 3.5 luk olmuyomuş diyor arkadaş.. boşaltıcak yerim olsa denicem ama yeryok işde nalet olsun
  • HDSS.bin for 250GB
    HDSS.bin for 120GB

diye aratırsanız bulabilirsiniz. Bunlar copyrighted oldugu için alenen verilmiyor.

3.5 lugu takamazsınız 360 kasasına. Ona uymaz zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasaya değil tabikide..ama harici takılabiliyor muşş..
  • benim elimde wd 320 gb wd scorpio black serisi var

WD3200BEKT bunu nasıl takarım
  • 320 gb ı hazırladığında 250 gb olarak kullanabilirsin.
  • şu an diski yaptım taktım ve 229 gb olarak gördü.
  • s.a. abi nasıl yaptın aynı seriden bendede var
  • s.a. abi nasıl yaptınız neler yapıldı işlem olarak yardımcı olursanız çok sevinirim
  • 160 gb WD hdd'ye daha onceden xbox 120 gb için flaslanmıs sekilde satın aldıgım bir harddiskim var.
    PC Fujitsu 120gb olarak goruyor yani. Ancak xboxta ne yaptıysam tanıtmasını beceremedim.

Bu yuzden yeniden bu sefer kendim flashlamak istiyorum. Mumkun mu? yoksa diski hepten mi kaybederim?!...
  • Diski flashladım ancak henüz xboxa takıp deneme fırsatım olmadı.

Yalnız Usbden Pc'ye bagladığımda flashlamadan onceki dosyaları hala diskin içerisinde görüyorum. Normal midir?!
  • Mesajım bulunsun lazım olur...
  • 20 Gb lik hdd mi başka bir makinaya taksam aynı save ve profille devam edebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.