Bildirim
xbox 360 (TV) YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İzleme mesafesi önemli hocam. 3-3.5 metre idealdir bence. -
sorun olmaz arkadaşım
ben 46" tv de kullanıyorum, gayet memnunum -
Sorun olmaz ama çözünürlük aynı kalıp da ekran boyutları arttıkça, görüntü normal keskinliğini kaybediyor tabi. Bu yüzden biraz uzaktan oynamak gerekebilir. Zaten 46" ekranları yakından oynamak sakıncalı. -
Bende de 55 inç var herhangi bir sorun olmuyor fakat yakında oynamayacaksın tabi normal olarak gözleri ağrıtıyor , ama 3 metreden sonra sorun olmuyor.
İmkan varsa daha da uzaktan oynanmalı bence -
teşekkürler hepiniz e uzaktan oynayacak kadar mesafe var o zaman xbox almamak için bi sorun klamdı -
Bende de 46" var ve 3 metre mesafe ya var ya yok, çok memnunum, hatta rage oynarken sürekli durup etrafa bakıp şaşırıyorum -
Kalite bakımından; 24" Full HD monitörümü, 51" Full HD plazma televizyonuma tercih ediyorum. Ekran boyutu büyüdükçe, maalesef detayları algılama zorluğu çekiliyor. Detaylarda, büyük ölçüde kırıklık meydana geliyor. -
24 full hd 2ms benq momitorumu hicbirseye degismem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X