Şimdi Ara

Xbox 360 slim kapanma ve tek kırmızı ışık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar "The Xbox 360 is shutting down to protect the console from insufficient ventilation . You can turn the console back on after the power light stops flashing'' böyle bir hata alıyorum ve sonradan kapanıyor ilk kez oldu bugün odanın içi normalden daha havasız ve sıcak ondan olabilirmi başka bir sorun yok gibi gözüküyor internette araştırınca ısındığından kapanıyor diyorlar doğrumu acaba ? açılır açılmaz yaptı çünkü

• Son zamanlarda çok oluyor boyle hatalar,MS buldu One satışlarını nasıl artıracağını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla ısınmada bir sorun var çünkü ilk açınca 55 le başlıyor sıcaklık 1.5 dk içinde boştayken 85 e çıkıp kapanıyor ff den baktım %60 da ayarlı sıcaklık niye böyle oluyor acaba fan da mı sorun vardır içini açmaya çalıştım başaramadım
  • Yetersiz havalandirmadan dolayi konsol koruma amaçlı kendisini kapatiyor demiş. Hata devam ederse belliki fanda bir sorun var ve servis gerekebilir.

• Merhaba,
    Hortlatma olacak biraz gerçi ama benim de bir süredir aynı sorunum var,tek farkı sıcaklıktan dolayı kapandığından bahsetmeden donarak kapanıyordu.Konu ile ilgili doğru dürüst bilgisi de tecrübesi de olan kimseye maalesef rastlayamadım tüm araştırmalarıma rağmen.
    Yine bireysel çabalarımla ve cihazı çöpe atmama isteğimle bi çözüme çok yakın sayılırım.Birkaç güne kesin durumu paylaşıyor olacağım.
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: medicalwaste

Merhaba,
    Hortlatma olacak biraz gerçi ama benim de bir süredir aynı sorunum var,tek farkı sıcaklıktan dolayı kapandığından bahsetmeden donarak kapanıyordu.Konu ile ilgili doğru dürüst bilgisi de tecrübesi de olan kimseye maalesef rastlayamadım tüm araştırmalarıma rağmen.
    Yine bireysel çabalarımla ve cihazı çöpe atmama isteğimle bi çözüme çok yakın sayılırım.Birkaç güne kesin durumu paylaşıyor olacağım.
    Saygılar...

Ben garantiye yolladım hocam o fanla alakalı bir şey yada bir alıcısı varmış işi alıcısı o bozuk olabiliyormuş ama ben neyin değiştirildiğini bilmiyorum

• medicalwaste M kullanıcısına yanıt
    hocam cihazdan ara ara bip sesi geliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

hocam cihazdan ara ara bip sesi geliyor mu

Yok gelmiyor pek dikkat etmedim ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: medicalwaste

Merhaba,
    Saygılar...

Ben garantiye yolladım hocam o fanla alakalı bir şey yada bir alıcısı varmış işi alıcısı o bozuk olabiliyormuş ama ben neyin değiştirildiğini bilmiyorum

Evet tek çözüm bu maalesef.Garanti dahilindeyse ücretsiz değişim yapılıyor,garanti süresi bittiyse de 180 lira karşılığında yeni bir konsol yollanıyor ancak konolun daha önce hiç açılmamış olma şartı var,yani jtaglı RGH htta xkey'li hiçbir konsolu garantiye gönderemiyoruz.
    Benimkinde hiçbiri yoktu ancak termal macunu yenilemek için garanti sonrası açmıştım ve geri döndü,paramı da iade ettiler.
    Bu arada destek oldukça ilgili.

• Merhabalar. Adaptör fanınızı ve adaptör üzerindeki yeşil ışığın kırmızıya dönüp dönmediğine bakınız.
    Eğer adaptör üzerindeki yeşil ışık kırmızıya dönüyor ise adaptör fanınız çalışmıyor demektir.
    Bu Xbox ın kendini kapatmasına sebebiyet vermektedir. Tekrar açılması ise biraz zaman almaktadır.
    Çözüm konusunda iki alternatif önerebilirim. (Garantiniz devam etmiyor ise bu yöntemleri deneyiniz)
    1- İnternette fanı nasıl temizleyeceğiniz ile ilgili videolar bulunmakta bir temizliği deneyin.
    2- Benim gibi bir iki temizlemeden sonra randıman alamayınca fanı ufak bir mod ile pc fanıyla değiştirmeyi yapabilirsiniz.
    Çok zor bir işlem değil ve nette videolarını bulabilirsiniz.

Adaptör de kırmız ışık görmüyorsanız Xbox fanı ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorsunuzdur muhtemelen. Garantiniz devam etmiyor ise
    nette bu fanın değişimi ile ilgili videolarda bulabilirsiniz.
    İyi akşamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.