Şimdi Ara

xbox 360 slim ısınma sorun oluşturur mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konsolu yeni aldım 3-4 saat açık tutmuştum sonra sıcaklıına bakmak için kasasına değidm hatırı sayılır bir şeklde ısınmıştı acaba bu ilerde herhangi bir sorun oluşturur mu ? Fan vb soğutucu almalı mıyım ? Eğer alacaksamda yardımcı olabilir misiniz ?

• Valla bende İlk aldığımda 2-3 saatten sonra sıcaklık vardı hatrı sayılır derecede . Ama 4-5 ay oldu sorun çıkarmadı çıkarmazda gibime geliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Valla bende İlk aldığımda 2-3 saatten sonra sıcaklık vardı hatrı sayılır derecede . Ama 4-5 ay oldu sorun çıkarmadı çıkarmazda gibime geliyor .

Öncelikle teşekkürler hocam yorumun için. Normal bir durum o zaman.Endişenlemeye gerek yok gibi herhalde ama başka arkadaşlarında görüş ve yorumlarını bekliyorum.
  • Sorun olmaz
  • Bişey olmaz hocam keyfine bak 8-9 saat oynayan piskopat dostlarımız var içimizde
  • Günün 15 saati rahat açık konsol. Birşey olduğu yok.
  • Bütün gün boyunca sadece yemek ve ihtiyaçlar dışında toplam 11 saat BC2 oynamıştım,problem olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim 5 GHZ Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen gene dikkatli ol ilerde ömrünü azaltabilir,arada bir dsahboardda beklet.
  • hocam bende yeni slim aldım oyunları hdd den oynamama rağmen makina iyi ısınıyor slimler sağlam birşey olmaz dediler .Slimlerde büyük fan olmasına rağmen bu kadar ısınması garip aslında.
  • Gayet normal bir şey o ps3 slim ne kadar ısınıyorsa bu da o kadar ısınıyor fakat dışı ince olduğu için ısıyı engellemiyor
  • sorun çıkarmaz, benimde gün içinde oldukça fazla açık kalıyor sıcaklık elbette olacak. sana düşen fanın önünü açık bırak rahat hava alsın alet ve birde uzun bir oyun oynamaya maratonundan sonra xboxı kapatmadan biraz dashboard da beklet bi sıkıntı çıkmaz.
    jasperde bile bildiğim kadarıyla hala ısınma sorunuyla sorun çıkaran makine yok yada oldukça az bir sayıdadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Günün 15 saati rahat açık konsol. Birşey olduğu yok.

Dediğim piskopatlardan biri ortaya çıktı

Hocam 3 saat açmaya bile kıyamıyorum

• Fan içerideki bütün sıcak havayı dışarı attığı için o kadar sıcak gelmiş olabilir mi? Bence öyle yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

quote:

Konsola birşey olduğu yokta sadece ay sonu fatura kabarık geliyor. (:

• Sorun yok hocam normaldir.

Bir de şöyle birşey var, geçenlerde slim model konsolların fanı ortada, ben de farketmeden fanın üstünü kapamıştım oyun falan koymuştum oyun oynarken bir baktım konsol bildiğin bağırmaya başladı yani öyle böyle değil korktum tabi sonra baktım fanın üstü kapalı kaldırdım oyunu üstünden konsolun sesi ve fan hızı yavaş yavaş düşmeye başladı. Yani sıcaklık ne kadar fazla olursa fan o kadar hızlı çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

quote:

sonunu düşünen kahraman olamaz

• teşekkürler arkadaşlar cevaplar için içimi rahatlattınız
  • Hocam mrb, aynı sorun bende de mevcut 3 gün önce aldım konsolu kafam baya takılmaya başlamıştı bu duruma ufak bir araştırma yaptım ve herkeste bu durum mevcut. herhangi bir korkacak durum yok. microsoft yeni slimlere de çok önemli bir özellik eklemiş içiniz daha bir rahat oluyor. birkaç kişi tarafından denenmiş bir olay. fanı kapatıp saatlerce ısınmasını beklemişler ve makina sorun çıkarmadan bu uyarıyı almışlar:

xbox 360 slim ısınma sorun oluşturur mu ?

Resimdeki uyarıda yazan ise: '' Xbox 360 havalandırma yetersizliğinden korunmak için kapatılıyor. Güç ışığının yanıp sönmesi bitince tekrar açınız ''

iyi eğlenceler..

• benim slim oyundan çıkınca 70 dereceye ulaşıyor.Xbox bu korkuyor insan :)Üstüde maşallah güzel ısınıyor:) Korkuyorum
  • bende yeni konu açmayım burdan sorayım.bende fat xbox var.bunu dik mi koymalıyım yoksa yatık bir şekilde mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.