arkadaşlar dün doğubanka gittim. ve satıcıya xbox 360 oyunları varmı dedim. adam var dedi bende region free oyunlar alıcam dedim. adam ise senin makine hangi bölge kodlu diyince bende ntsc j dedim. adamda dediki artık region free oyunlar ntsc j den kalktı dedi. şimdi ben napcam ntsc j xbox kullananlar bu satıcının dedikleri doğrumu yardım edinn yani adam dediki ntsc j xboxlarda region free oyunlar çalızmasmış dedi doğrumu
bi yardım edin yahu
adam yemiş seni
hahah kalktımı adı üstünde her bölge için o zaman mantığı kalmıyo yani için rahat olsun
ağa harbiden dedi bende adama ntsc j oyun varmı dedim adam 2 tane var dedi biri medal of honor airborne diğeri de under cover nfs işte yanımda kardeşim vardi medal of honorı al diye tutturdu bende mecbur aldım napam başka oyun alcaktım ya gidin sorun inanmıyorsanız doğu bank 5. kat no 225 dükkandaki adam sorun dediki bana resmen ntsc j region freeye çalışmıyorr dedi
adam niye beni yesinki ama doğru olabilir çünkü adam da 2 tane ntsc j olan dandik oyunlar kalmıştı onları satmak için bana yedirmiş olabilir tühh