Şimdi Ara

XBOX 360 PC GAMEPAD YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

xbox 360 gamepad almayı düşünüyorum pcde oynamak için.

aldığım zaman kontrolleri kendim mi atamalıyım? yoksa otomatik kendisi atıyor mu tuşları?

Teşekkürler.

• Senin birsey yapmana gerek yok o kendisi otomatik taniyor GamePad'i ve 1-2 Driver indirmeni istiyor indirdikten sonra sorunsuz kullanabilirsin.. Ayrica tus ayarlarini oyunun menüsünden istedigin sekilde yapabiliyorsun,yani hicbir SIKINTI cikmaz bende kullaniyorum son derece kullanisli..
  • Birde pc için Xbox gamepad alıcısı almalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdoLaS_

Senin birsey yapmana gerek yok o kendisi otomatik taniyor GamePad'i ve 1-2 Driver indirmeni istiyor indirdikten sonra sorunsuz kullanabilirsin.. Ayrica tus ayarlarini oyunun menüsünden istedigin sekilde yapabiliyorsun,yani hicbir SIKINTI cikmaz bende kullaniyorum son derece kullanisli..

Anladım benim sormamdaki asıl amaç şu mesela logitech snopy vb. kol takınca ayarları kendım yapıyorum bırkaç tuş boşta kalıyor. Tamamen dolduruyormu acaba? Örneğin xbox 360 da tuşu ne görevi görüyorsa pc de aynısımı oluyor? [Aynı Oyunda]

@Cihan Biliyorum wifi alıcısı var oyuzden kablolu gamepadini düşünüyorum.

Bi Soru daha kablolu x360 gamepadler yan sanayii mi orjinalmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: N!ko Bellic

quote:

Senin birsey yapmana gerek yok o kendisi otomatik taniyor GamePad'i ve 1-2 Driver indirmeni istiyor indirdikten sonra sorunsuz kullanabilirsin.. Ayrica tus ayarlarini oyunun menüsünden istedigin sekilde yapabiliyorsun,yani hicbir SIKINTI cikmaz bende kullaniyorum son derece kullanisli..

Anladım benim sormamdaki asıl amaç şu mesela logitech snopy vb. kol takınca ayarları kendım yapıyorum bırkaç tuş boşta kalıyor. Tamamen dolduruyormu acaba? Örneğin xbox 360 da tuşu ne görevi görüyorsa pc de aynısımı oluyor? [Aynı Oyunda]

Microsoft'un kablolu/kablosuz orjinal GamePad'leri var PC icin,ayni zamanda Xbox icin de kullanabiliyorsun ondan almani tavsiye ederim yan sanayi de olabilir tabii ki fakat resi ürünü almani öneririm..

Ve evet Xbox'da nasilsa PC'ye takinca otomatik kendisi ayarliyor tus takimlarini,yani öyle LogiTech gibi kendin atamiyorsun tus takimlarini.. Su resimdeki var bende,hem PC'de hem de Xbox'da kullaniyorum,kablolu ve PC'ye takinca herhangi bir oyuna girince zaten algiliyor ve Xbox'daki gibi ayarlari hazir yapilmis oluyor(tabi daha sonra istedigin gibi oyunun menüsünden degistirebiliyorsun)..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N!ko Bellic

quote:

Microsoft'un kablolu/kablosuz orjinal GamePad'leri var PC icin,ayni zamanda Xbox icin de kullanabiliyorsun ondan almani tavsiye ederim yan sanayi de olabilir tabii ki fakat resi ürünü almani öneririm..

Ve evet Xbox'da nasilsa PC'ye takinca otomatik kendisi ayarliyor tus takimlarini,yani öyle LogiTech gibi kendin atamiyorsun tus takimlarini.. Su resimdeki var bende,hem PC'de hem de Xbox'da kullaniyorum,kablolu ve PC'ye takinca herhangi bir oyuna girince zaten algiliyor ve Xbox'daki gibi ayarlari hazir yapilmis oluyor(tabi daha sonra istedigin gibi oyunun menüsünden degistirebiliyorsun)..

Kablolu gamepadin arkasında pil yuvası varmı?

• Orijinalden alıntı: N!ko Bellic

Kablolu gamepadin arkasında pil yuvası varmı?

Yok hocam en sevdigim yani o zaten,normal Xbox GamePadine göre daha hafif ve ice duruyor.. USB cikisi var zaten PC'ye taktigin anda otomatik taniyor ve ortadaki X tusu yesil olarak yaniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 19 Temmuz 2012; 21:01:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.