Şimdi Ara

Xbox 360 PAL 60 hz uyarısı : acil yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar lcd monitörlerde bu menü olsa zaten tüplü tvye takmaya gerek kalmazdı. Nedendir anlamadım ama lcd monitörde bu menü çıkmıyor, ben çok aramış ve sonunda forumda başlık açmıştım. Tüplü tvye bağlayınca bu menü çıkıyor ve düzeltiliyor. Sebebini aslında merak ediyorum. Herneyse bir arkadaşınızın veya yakınınızın evine götürüp tvsine bağlayın bildiğim kadarıyla başka yolu yok (benim başıma geldiğinde başka yolu yoktu şu an başka yolu varsa bilemiyorum).
  • Benimde bir sorunum var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Lcd tv im 60Hz. destekliyor.Orijinal Forza 2 oyunumu takınca tv nin çözünürlüğü 720x526p ye düşüyor ve ekrana saçma bir uyarı geliyor." bu disk i oynatmak için Xbox360 konsoluna yerleştiriniz" neden kaynaklandığı konusundan hiçbir fikrim yok.Sadece Forza 2 de bu ekran karşıma çıkıyor.Konsol ve tv de bakmadığım yer kalmadı 60Hz. sabitlemek için.Cevaplar için teşekkürler.

Xbox 360 PAL 60 hz uyarısı : acil yardım

• quote:

Orjinalden alıntı: gameman

Benimde bir sorunum var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Lcd tv im 60Hz. destekliyor.Orijinal Forza 2 oyunumu takınca tv nin çözünürlüğü 720x526p ye düşüyor ve ekrana saçma bir uyarı geliyor." bu disk i oynatmak için Xbox360 konsoluna yerleştiriniz" neden kaynaklandığı konusundan hiçbir fikrim yok.Sadece Forza 2 de bu ekran karşıma çıkıyor.Konsol ve tv de bakmadığım yer kalmadı 60Hz. sabitlemek için.Cevaplar için teşekkürler.

hocam bölge sorunu olabilir bu sırada konuyu açan arkadaşa bende casper 19 lcd mönitör var bende console settingden display şeçip oradan en altı şeçiyorum ve görüntü çok güzel oluyor ayar olarak da 1280x720 hd görüntü alıyor muyum bilmiyorum ama güzel yani bu sırada lcd mönitör ve lcd tvlerde pal ve ntsc olayı çok rastlanmaz 2sinide destekler normalde

• dostum cihazım pal,oyunda pal.. birkaç denemeden sonra açılıyor oyun zaten ama neden ilk başta böyle yapıyor anlamadım.
  • Bu hata disk bozuk olduğunda diski okuyamadığı için veriyor sanırım. Yurtdışında forumlarda bu şekilde açıklanmış bu hata.
  • oyunu alalı 2 hafta oldu,ambalajını ben açtım.üzerinde bırak çizik leke yok,gözüm gibi bakıyorum.nasıl olurda bozulur yaww.. ??
  • Forumlarda Diskin bozuk olmasından bahsetmişler. İkinci bir seçenek olarakta bazı kullanıcılar Lensi temizleyerek sorunu çözdüklerini yazmışlar. Sizinde dediğiniz gibi dün çalışan oyun bugün çalışmadı vs gibi yazılar yazmışlar. Sizin DVD ROM Lensinin tozlanmış olma ihtimali var. Yada DVD ROM kendisinde sorun vardır. Başka bir Xbox 360 ta denedinizmi?
  • başka bi cihazda denemedim.lens temizliği için temizleyici cd ler satıılıyor temizleme sıvısı ile birlikte,alsam ne kadar faydası olur,temizler mi ? tek bu oyunda yapması nedeniyle dvd rom da sorun olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aldeberan

HDMI lı bir monitörde 2 saatlik deneme imkanı buldum hafta sonu. Malesef 50Hz veya 60Hz lik ayar yapabileceğin bir menü bulunmuyor. Makina NTSC ise PAL demonun çalışmayacağını düşünüyorum. Önceden verdiğim kombinasyon HDMI da işe yaramaz komponent veya kompozit bağlantı olması gerekir.

Peki bu problemi yaşayan arkadaş makineyi monitör ile kullanıyormuş ancak kendisi vermiş olduğunuz tuş kombinasyonu ile problemi halletmiş.Yani monitör bile olsa bu problem ancak kompozit veya komponent bağlantı ile mi çözümleniyor.Ve bu bağlantı tipleri (komponent&kompozit) için hangi tip kablo kullanmamız gerekiyor?
  • Benim Bir Sorum Varda Arada Onu Da Kaynaştırırsanız Sevinirim
    3k Görmüş Bir Xbox Yaptırma Olasılıgı Nedir.Yaptırdıktan Sonra Ne Kadar Süre Gide Yeterli Sogutmayı Filan Sagladıktan Sonra Ve Kaça Yapıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Benim Bir Sorum Varda Arada Onu Da Kaynaştırırsanız Sevinirim
    3k Görmüş Bir Xbox Yaptırma Olasılıgı Nedir.Yaptırdıktan Sonra Ne Kadar Süre Gide Yeterli Sogutmayı Filan Sagladıktan Sonra Ve Kaça Yapıyorlar

istanbul tahtakalede özken elektronik yapıyor 6 ay garanti veriyor tekrar bozulursa yapılmayacak bi durumda ise paranızı iade ediyor ordan fatih beyle görüşmenizi tavsiye ederim :)
  • arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi oluyo kusura bakmayın ama sorun şu.

xbox 360 ile lcd tv imde pes2009 oynamak istiyorum ama diğer oyunları 50 hz yaptığım oynadığım halde bunda 60 hz istiyor. xboxtan 60 hz seçiyorum bu seferde tv deki görüntü berbat oluyor.Bu sorunu nasıl çözerim.
  • abi ben aldığımdan beri konsolu 50hz'de kullanıyorum makine pal hiç sorun çıkarmıyo yani en fazla 50hz oluyo benim tv bilginize.

pes "2008" var bende onuda sorunsuz oynadım.her oyunu sorunsuz oynadım gerçi ama benim tv'den mi tam bilmiyorum ama lost planet ve re5'de ara vidyolarda kırılmalar oluyodu.belki bu yüzdendir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwert200

arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi oluyo kusura bakmayın ama sorun şu.

xbox 360 ile lcd tv imde pes2009 oynamak istiyorum ama diğer oyunları 50 hz yaptığım oynadığım halde bunda 60 hz istiyor. xboxtan 60 hz seçiyorum bu seferde tv deki görüntü berbat oluyor.Bu sorunu nasıl çözerim.

hocam aynı sorun bende de hitman blood money oynarken var cd açmıyor 60 hz istiyor :(
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bendede böyle bir sorun var.Bazı oyunlarda 60hz istiyor.HDMI giriş yok bizim TV'de.Scarttan bağlıyorum.Ne yapabiliriz.
  • hd ve büyük televizyon alırsan %100 düzelir konu kilit
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerburhan

hd ve büyük televizyon alırsan %100 düzelir konu kilit

Hocam konuya cevap verirken tarihine bakarsan iyi olur 2009'daki konuyu hortlatmışsın dikkat et :)
  • Xbox bölümü coşmuş hortlatmada rekora gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.