Şimdi Ara

Xbox 360 Live Icin Port Acmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun halo 3 oynarken bir cok kez lag'le karsilastim sonra oyundaki arkadaslar port acmadigim icin olabilecegini soylediler, bende bunun uzerine portlari acmak icin modemin ayarlarina girdim ancak maalesef bana cok yabanci bir arayuzle karsilastim. Nasil dolduracagimi bilmedigim bir cok bolsuk var eger buralari nasil doldurmak gerektigini gosterirseniz, cok yardimi olursunuz.

Sanirim gereken portlar bunlar;

quote:

• UDP 88
    • UDP 3074
    • TCP 3074

Bu da benim modemde ayarlari yapamadigim yer;

Xbox 360 Live Icin Port Acmak

• www.portforward.com ' a bir bak. Her modem ve her program için port açmayı resimlerle anlatıyor. Benim gibi bu konularla alakası olmayan biri için bile çok kolaydı. 5 dakikada açtım portu ve galiba faydası da oldu.

Orjinalden alıntı: gokhanww2

www.portforward.com ' a bir bak. Her modem ve her program için port açmayı resimlerle anlatıyor. Benim gibi bu konularla alakası olmayan biri için bile çok kolaydı. 5 dakikada açtım portu ve galiba faydası da oldu.

Kesinlikle aradigimi buldum, cok tesekkur ederim

Bu konudan pek anlamayan her insana yardimi olacaktir, cok guzel bir site. Ayrica benim modemin standat kullanici adini ve sifresini bilmiyorlarmis, ancak hemen sonuna bir secenek eklemisler "biliyorsaniz lutfen yazin" diye boylece gelismesine de yardimci olabiliyoruz sitenin..

Tekrar sagol Gokhan

• Off ya birde ben halledebilsem şu PORT olayını.

• quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Off ya birde ben halledebilsem şu PORT olayını.

Bahsi gecen siteye girip modemini ve modelini gir ardindan da 360 Live'i bul, zaten adim adim anlatiyorlar

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Off ya birde ben halledebilsem şu PORT olayını.

Bahsi gecen siteye girip modemini ve modelini gir ardindan da 360 Live'i bul, zaten adim adim anlatiyorlar

Nerden bulıcamki, anlamadım zaten siteyi biraz açarmısın. Nereye tıklıcam ne yapıcam falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 3 vs Xbox 360
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    GamerTag: fallen7ang | Ekleyin, ekletin. | Super Street Fighter IV ya da Starcraft II'den iddiali arkadaslari haftasonlari beklerim..
    "Listen to me, Evey. This may be the most important moment of your life. Commit to it."
  • Bu arada ben bu portlari modemimden actim, ayni portlari tekrar routerimdan acmam gerekiyor mu?
  • Genel bilgi olarak, port açtıktan sonra Xbox 360 Dashboard'dan System > Network Settings > Test Xbox Live Connection seçeneğinden en alttaki NAT sonucundan port'larınız için Strict (kapalı), Moderate (Orta şeker), Open (Açık) bilgisi alabiliriz.

Zxyel modem almıştım geçenlerde abime. Port'ları açsam dahi NAT open olmuyordu. Araştırdığımda o model ile sorun yaşayanlar olduğunu görmüştüm. Gerçi bazı ayarlar, firmware update ile yapılabildiği söyleniyordu ama biraz uğraşmştım, olmayınca bırakmıştım. Eğer olsaydı 5 dbi anteni dolayısıyla o modemi kendime saklayacaktım, bendekini abime verecektim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.