Şimdi Ara

XBOX 360 KİLİTLENME SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle eğer konu daha önce açıldıysa herkesten özür dilerim ama aradım bulamadım forumda....
    sorunum şu ki xbox ı açıyorum oyun cd sini takıyorum 2-3 dakika oynuyorum ve alet kitleniyor. ancak 3 kırmızı ışık filan ynmıyor. sadece kitleniyor. elimde ki tüm oyunlarda ve demolarda bu sorunu yaşıyorum ama ilginçtir ki bir tek pes 6 da olmuyor. filmde izliyorum saatlerce gene bi problem olmuyor. ilk çıkan xbox360 lardan, bi seneyi aşkın süredir kullanıyorum bir kaç gündür böyle bir problem var. bilgiis olan var mı acaba?

• DVD'ler dandikse böyle bir problem oluşabilir. Hangi medyaları kullanıyorsun?
  • Acaba oyunlardan olabilirmi ki?Pes6 da olmaması benim aklıma bunu getirdi?
  • AMA HARDDİSK TEKİ DEMOLARDADA OLUYO
  • sadece pes6 da olmuyorsa lutfen yazar misin diger oyunlarin medya markalarini ve pes6nin hangi medyaya basildigini. ayrica hdd cok yukluyse de olabilir yada online oyunda baglanti yavasligi yuzunden bu sorun yasanabiliyor. bende de pgr3 hatali cekim yuzunden kitleniyor.
  • O zaman GPU'da problem vardır, sadece fazla kasmayan oyunları (PES gibi futbol oyunları...) çalıştırabiliyor olabilir.
  • iyi de pes zaten kastiriyor grafik olarak, cok fazla piksel var oyunda ayrica detayli cizimleri. hatirlasaniz ps2 de pes serisi yada winning eleven oynarken korner vuruslarinda hep yavaslama olurdu xbox1 de bu sorun hic olmadi. kisaca demek istedigim pes serisi az bir yuk cekmiyor sistemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X Açılmama Problemi
    3 yıl önce açıldı
    XBOX 360 Problem
    15 yıl önce açıldı
    Xbox one x donma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Clear the Cache işlemini yaptır düzelebilir.
    hatta %80 düzelir

SYstem'den memory'ye gel,
    Harddiskin üzerinde Y'ye bas ve aşağıdaki düğmelere sırayla bas.
    X, X, LB, RB, X, X,
    Bunu yapınca bi soru gelecek EVET deyin.
    Konsolu baştan başlatın.
  • YANİ O CDLERİ AYLARCA OYNADIM HERHANGİ BİR PROBLEM OLMADI.. ŞİMDİ YAPTI BÖYLE BİR ŞEY.. BİR İKİ SEFER KİTLENMEDEN SONRA ALETİ KAPATIP AÇINCA 3 KIRMIZI IŞIK GÖRDÜM. TEKRAR AÇIP KAPATINCA GİTTİ.
  • bunu yapinca hdd mi formatlaniyor. eger boyleyse demo oyunlarimiz var gitmesin sonra. ayrica bende saints row oynarken cok fazla araba efekt olunca frame rate dusme yasaniyor. bunu yasayan baskalari da var mi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Clear the Cache işlemini yaptır düzelebilir.
    hatta %80 düzelir

X, X, LB, RB, X, X,
    Konsolu baştan başlatın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teamgsi

bunu yapinca hdd mi formatlaniyor. eger boyleyse demo oyunlarimiz var gitmesin sonra. ayrica bende saints row oynarken cok fazla araba efekt olunca frame rate dusme yasaniyor. bunu yasayan baskalari da var mi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Clear the Cache işlemini yaptır düzelebilir.
    hatta %80 düzelir

X, X, LB, RB, X, X,
    Konsolu baştan başlatın.

HDD formatlanmıyor. Biliyorsunuz sistem mevcut HDD'den 6-7 GB kullanıyor oyunlaır önbelleğe alıp daha seri çalıştırmak için. Cacheyi silince bu önbellek kayıtları da silinmiş oluyor, aslında sorunun çözümü bu da olabilir.

• ok denicem bunu bugun, sonuclarini yazarim
  • Kilitlenme başladıysa 2 ışık problemi doğacak demektir.Tamamen ısı kaynaklı.İçeriye iyi bir fan takmak lazım.Soldaki 2 ışık yanmaya başlayacaktır yakında.
  • BANA DA 3 KIRMIZI ISIK PROBLEMI BASLANGICI GIBI GELIYOR. YANILIYOR MUYUM?
  • Doğru tesbit etmişsin 3 kırmızı ışık donmayla başlıyor. Bence 3 kırmızı ışığı beklemeden hemen termal macun çektir veya yap.
  • Hayır demolar saveler ve eklentiler kalıyor.
    Sadece updateleri siliyor
    updateleri tekrar çekiyorsun. onlarda zaten en fazla 1'er dk yiyor.
  • Arkadaş belki şu site sana çok yararlı olabilir:www.endem.net kardeş sakın olaki sen bu açtığın konulardaki yanıtları dinleme yok macun sürmekmiş vs. bunlar çok yanlış bu verdiğim sitede xbox 360 ı tamir edebiliyorlar ayrıca bu sitesi bunun istanbulda kendi elektrik dükkanları varmış.Doğu Bankın üstündemi dedilerdi
  • valla o siteyi herkez biliyor ama aman uzak durun cinsten bir yermişş duyduguma gore
  • bir gelişme oldumu cashe datalarını silince?
  • quote:

Arkadaş belki şu site sana çok yararlı olabilir:www.endem.net kardeş sakın olaki sen bu açtığın konulardaki yanıtları dinleme yok macun sürmekmiş vs. bunlar çok yanlış bu verdiğim sitede xbox 360 ı tamir edebiliyorlar ayrıca bu sitesi bunun istanbulda kendi elektrik dükkanları varmış.Doğu Bankın üstündemi dedilerdi

Forumda daha çok yenisin diye sana birşey demiyorum.Seni Allaha havale etmek en doğrusu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.