Şimdi Ara

xbox 360 kablosuz kolu pcye tanıtma (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
22.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu wireless gaming reciever dan almak istiyorum ama bulamadım bilen varmıdır nasıl bulabilirim.
    Fazla Kontrol Güç Kaybettirir!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Windows 8 x64 kullanıyorum..Bilgisayarım, kablosuz alıcıyı ve gamepadi gördü, kolda tek lamba yanıyor ve kol, NBA vb oyunlarda çalıştı..Crysis 3 te kolu görümüyor..Yardım bekliyorum..

Hocam kolu nasıl tanıttığınız detaylı anlatırmısınız bende windows 8.1 kullanıyorum ama kolu görmüyor bir türlü

Orijinalden alıntı: m3l4nkoliq

quote:

Windows 8 x64 kullanıyorum..Bilgisayarım, kablosuz alıcıyı ve gamepadi gördü, kolda tek lamba yanıyor ve kol, NBA vb oyunlarda çalıştı..Crysis 3 te kolu görümüyor..Yardım bekliyorum..

Hocam kolu nasıl tanıttığınız detaylı anlatırmısınız bende windows 8.1 kullanıyorum ama kolu görmüyor bir türlü

http://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/xbox-360-wireless-controller-for-windows Kardeş, buradan gerekli sürücüyü indirdim..Sonrasında tüm oyunlarda otomatik olarak tanıdı zaten..Xbox 360 kolunun sorunsuzca çalışması için bilgisayarında önceden çeşitli gamepadları tanıtmak için yüklenen sürücülerden olmayacak..Sonradan yüklediğin bu tür gamepad sürücüleri varsa, bunları silip öyle denersin..Şu ana kadar her oyunda çalıştı..Xbox 360 da bir oyun oynuyormuş gibi rahatça oynuyorsunuz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m3l4nkoliq

quote:

http://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/xbox-360-wireless-controller-for-windows Kardeş, buradan gerekli sürücüyü indirdim..Sonrasında tüm oyunlarda otomatik olarak tanıdı zaten..Xbox 360 kolunun sorunsuzca çalışması için bilgisayarında önceden çeşitli gamepadları tanıtmak için yüklenen sürücülerden olmayacak..Sonradan yüklediğin bu tür gamepad sürücüleri varsa, bunları silip öyle denersin..Şu ana kadar her oyunda çalıştı..Xbox 360 da bir oyun oynuyormuş gibi rahatça oynuyorsunuz..

Hocam ben bu bahsi geçen driverı formatlanmış Windows 8.1 x64 e de formatlanmış Windows 7 x64 te de denedim ama ısrarla olmuyor. Sıkntı receiver de değil yani usb alıcıyı pc ye tanıttım şu an Windows 7 de fakat usb alıcı ile controller arasında bağlantıyı kurduruamıyorum. İkisinin üzerinde ki tuşlara da basıyorum ışıklar yanıp sönüyor ama bir süre sonra gamepad üzerinde ki 4 ışık birden yanıp sönmeye devam ediyor receiver üzerinde ki ışık ise sabit kalıyor yanlış olan bir türlü anlamadım çıldıracam artık format atmaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Windowsa format attım maalesef ama sorun düzeldi. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Kolay gelsin. Tekar ilginize teşekkür ederim.

Hocam bende sisteme format attım şu an ama hala kolu usb alıcıya bağlayamıyorum, nasıl yaptığınızı anlatırmısınz detaylı

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Orijinalden alıntı: sermo61

arkadaşlar sorununun kesin çözümünü buldum almak isteyen arkdaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler cihazı.. batman arkham asylum,fifa 2012, darksiders gibi oyunlarda logitech rumplepad 2 ile tam verim alamazken xbox wireless contoller ile tam verim alıdım ve oyunlar daha zevkli oldu..
    kuruluma ve kullanıma gelince:

ben windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum: alıcı ile gelen cd deki driver ın hiç bir anlamı yok bir işe yaramıyor.aşağıda verdiğim komutları sırasıyla yapın.

Öncelikle;

Receiver’ı bilgisayara bağlayın. (alıcı)

Aygıt Yöneticisi‘ni açın. (Bilgisayar>Özellikler>Aygıt Yöneticisi)

Bilinmeyen Aygıt’a sağ tıklayıp Özellikler’e tıklayın.

Sürücüyü Güncelleştire tıklayın.

Sürücü Yazılımı İçin Bilgisayarımı Tara‘ya tıklayın

Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver‘e tıklayın

Listeyi en aşağıya indirip, Windows Sınıfı İçin Microsoft Common Controller‘a tıklayın

Xbox 360 Wireless Receiver for Windows’a tıklayın.

Gelen uyarıya EVET deyin.

ve artık xbox 360 controller for windows kullanıma hazırdır. iyi oyunlar :)

Kesinlikle bunu deneyin. Ben bu şekilde tanıtmıştım bilgisayara.

İyide orda '' Listeyi en aşağıya indirip, Windows Sınıfı İçin Microsoft Common Controller‘a tıklayın '' bu ibare yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Dostum wireless gaming receiverden bende de var, windows 7 ultimate 32 bitle hiç sorunsuz kullanıyorum şu anda, yani win7 ile ilgili bir sorun değil seninki. Ayrıca sürücüyüde kendim yüklemedim, aleti usb ye takar takmaz kendi windows update den sürücüyü yükledi ve çalışmaya başladı.

Şimdi sana şunu sorayım, sen aleti usb ye taktığın zaman bilgisayarda usb alet bağlandı diye uyarı verip, wireless receiverın ışığı yanıyormu, eğer bu saydıklarım oluyorsa yazılımsal bir problemdir büyük ihtimal sürücüleri kaldırıp windos updateden sürücü indirmeyi deneyebilirisin.

Eğer yazılımsal bir problem yoksa bu sisteminlede alakalı bir durum olabilir. Bende zamanında çok uğraştım aleti düzgün çalıştırabilmek için(xp de), ve yaptığım araştırma sonucu aletin biraz teferruatlı olduğunu öğrendim. Öncelikle şunu söyliyeyim, alet çok güç çekiyor usb den, eğer başka usb aletleri bağlıysa onları çıkartıp öyle dene. Ya da bazen kablosuz diğer cihazlar yüzünden de çalışmamazlık yapabiliyor, kablosuz klavye mouse un varsa onları çıkartıp aleti deneyebilirsin tekrar. Tabi ben bu sorunları yaşamadım ama nette yaşayan çok kişyle karşılaştım.

İnş sorununu en kısa zamanda çözersin, çok performanslı ve kaliteli bir alet, aynı anda 4 kol ve kablosuz kulaklık bağlanabilmeside cabası, ben kendim 2 gamepad bağlayarak kullanıyorum.

hocam bende ikinci bir xbox kolu aldım ama onu görmüyor
    ilk aldığımda bir sorun yok ama ikinciyi bağladığımda sorun oluşuyor
    EPSON TW-550

• quote:

Orijinalden alıntı: saltanat1299

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Orijinalden alıntı: sermo61

arkadaşlar sorununun kesin çözümünü buldum almak isteyen arkdaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler cihazı.. batman arkham asylum,fifa 2012, darksiders gibi oyunlarda logitech rumplepad 2 ile tam verim alamazken xbox wireless contoller ile tam verim alıdım ve oyunlar daha zevkli oldu..
    kuruluma ve kullanıma gelince:

ben windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum: alıcı ile gelen cd deki driver ın hiç bir anlamı yok bir işe yaramıyor.aşağıda verdiğim komutları sırasıyla yapın.

Öncelikle;

Receiver’ı bilgisayara bağlayın. (alıcı)

Aygıt Yöneticisi‘ni açın. (Bilgisayar>Özellikler>Aygıt Yöneticisi)

Bilinmeyen Aygıt’a sağ tıklayıp Özellikler’e tıklayın.

Sürücüyü Güncelleştire tıklayın.

Sürücü Yazılımı İçin Bilgisayarımı Tara‘ya tıklayın

Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver‘e tıklayın

Listeyi en aşağıya indirip, Windows Sınıfı İçin Microsoft Common Controller‘a tıklayın

Xbox 360 Wireless Receiver for Windows’a tıklayın.

Gelen uyarıya EVET deyin.

ve artık xbox 360 controller for windows kullanıma hazırdır. iyi oyunlar :)

Kesinlikle bunu deneyin. Ben bu şekilde tanıtmıştım bilgisayara.

İyide orda '' Listeyi en aşağıya indirip, Windows Sınıfı İçin Microsoft Common Controller‘a tıklayın '' bu ibare yokki

driver indir microsofttan

• alıcıyı direkt takın, otomatik tanıyacaktır. sonra kolu açın ve direkt çalışacaktır.
    bende bu kadar basitçe oldu. sürücü sorunu hiç olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hangi adımları uygulamalıyım?

not: wireless alıcının ışığı yanıyor. tuşuna bastığımda yanıp sönüyor. aynı şekilde koldaki ışıklarda tepki veriyorlar fakat birbirleriyle bağlantı kurduramadım...

Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.

Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer

• Hortlatmak gibi olacak ama bendede aynı sorun var nasıl çözebilirim?

Intel Core Ivy Bridge i7 4700MQ || Nvidia GeForce GTX765M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 1 TB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard

• Bendeki alıcı bilinmeyen aygıt olarak durmuyor ne yapmalıyım? Joypad'i görmüyor. 4 ışık devamlı yanıp sönüyor.

xbox 360 kablosuz kolu pcye tanıtma

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe

• benimde pc ye taktığımda pc de aleti algılıyor ama yinede receiver in sinyal düğmesine bastığımda ve aynı anda koldakine bastığımda 1 saniye bağlanıyo işareti verip tekrar kayboluyo buna nasıl bir çözüm bulabilirim

Orijinalden alıntı: kryeck

Bendeki alıcı bilinmeyen aygıt olarak durmuyor ne yapmalıyım? Joypad'i görmüyor. 4 ışık devamlı yanıp sönüyor.

Aynı sorun bende de var sorunu çözdünüz mü acaba?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.