Şimdi Ara

Xbox 360'ın yeni ölümcül hatası: Error E74

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üç kırmızı ışığı (RROD), çalışır halde iken yerinden oynatılması durumunda içerisindeki medyayı kullanılmaz hale gelecek kadar çizmesi gibi sorunları bilinen MS'in Next Gen konsolu Xbox 360 için yeni bir hata daha ortaya çıktı. Xbox Evolved sitesinin haberine göre hatanın adı Error E74. Ölümcül bir hata olarak biliniyor ve son zamanlarda sık sık görülmeye başlandı.

Microsoft konsoluna 3 yıl garanti vererek ve eğer garanti süresi dolmuşsa 100 $ gibi bir ücret karşılığında Üç Kırmızı sorununa çare olmaya çalışmış. Medya çizilmesi durumuna ise kullanma kitapçığına not düşerek bu sorumluluğu uyardık sizi gibisinden bir çare olmaya çalışmıştı. Son zamanlarda özellikle MS'in Xbox 360 sisteminin bu hatalarını konsol çıkmadan önce bildiği halde çare bulamadığından konsolu olduğu gibi piyasaya sürdüğü şeklinde suçlamalarla karşılaştığı ve firmanın bir çok açıklamasında da bu hataların bilindiği buna rağmen konsolun çıkarıldığı biliniyor.

Yeni hata ise resimlerle karşınızda. Buyurun;

Ühü ühü morallerim altüst oldu birden yeni almıştık konsolu şimdi yazılcak haber mi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerguy -- 20 Ocak 2009; 23:36:31 >

• Yeni değil bu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Yeni değil bu yaw

Trgamerda bugün yazmışlar ne bilem ben yeni duydum
  • Yok dostum TrGamerdekilerin in başına yeni gelmiş herhalde ondan yazmışlar

Yoksa her falcon alanın 6-7 ay içerisinde çok sık görebildiği kronik bir vaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Yok dostum TrGamerdekilerin in başına yeni gelmiş herhalde ondan yazmışlar

Yoksa her falcon alanın 6-7 ay içerisinde çok sık görebildiği kronik bir vaka

korkutma hocam ya ps3 e geçesim geliyo :D
  • Valla durum böyle hatta bir rivayete göre bi ara Atik Elektroniğe gelen E74 lü falconlardan Empire State uzunluğunda bir kule yapılabilirmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 21 Ocak 2009; 0:14:20 >
  • E74 diye forumda arama yap karşına çıkacak sonuçları gör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x NAT hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni değil valla benim başıma geldi 2 ay oluyo
  • Bu hatanın nedeni;
    Cihaz belirli bir süre çalıştıktan sonra, daha doğrusu cihaz içeriği belirli bir ısıya ulaştığında eğer görüntü çıkış kablolarını oynatırsanız çıkış port'larıda oynamış olacak ve sonucunda bu hata meydana çıkıyor diye bilgi almıştım. Sizinle paylaşmak istedim hazır konusu geçmişken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FReeStyLeMaSTeR -- 21 Ocak 2009; 0:55:46 >
  • Maşallah, Maşallah, tü tü tü tü....

Hâlâ gururla söylüyorum: Benim Xbox360'ım 26 Nisan 2006 günü satın alındı ve hâla sorunsuz çalışmakta...
    2005 Kasım sürümü.

• quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Maşallah, Maşallah, tü tü tü tü....

Hâlâ gururla söylüyorum: Benim Xbox360'ım 26 Nisan 2006 günü satın alındı ve hâla sorunsuz çalışmakta...
    2005 Kasım sürümü.

Üretim yeri neresi acaba ?

France,China veya başka ?
  • Öyle ya da böyle hatalarıyla da olsa oynatıyor abicim bu konsol kendini o kadar !
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Maşallah, Maşallah, tü tü tü tü....

2005 Kasım sürümü.

Üretim yeri neresi acaba ?

France,China veya başka ?

Made in China yazıyor zaten şüphe yok. Daha hiç arıza yokken Arctic Silver 5 macun sürülmüştür. Şu anda ek fan yada soğutma modu olmadan orijinal haliyle kullanıyorum.

• Youtube'da bir videoda adamın xbox ı önce e74 sonra da 3k veriyordu İlk kilitlendiğinde e74, ikincisinde 3k
  • E74 zaten akabinde 3K' ya çeviriyor. Tecrübeyle sabit
  • Olur böyle şeyler arada, relax olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalosi

şu forumda en büyük fan boyluğu yapan sizler siniz kardeş kusura bakmada sizin gibi xbox 360 sahipleri ps3 kısmına bakmadan gecemiyor ben her 1 ayda bir girdiğim xbox 360 kısmında kesin 3k vakası oynı ülkerin dodi yi dido ya cevirmesi gibi üstelik ps3 kısmına bakmanıza birşey demiyoruz sizlerde istiyorsunuz ps3 ama nalet olsun orjinal diye konsolu kötülüyorsunuz oda yetmiyor boy boy fanlıkla konulara kilit vurduruyorsunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: powerring

olabilir böyle şeyler hemen ps3 fanboyluğu yapmayalım

Live olduktan sonra çokta önemli isterse 4k versin.

• Vay hınısını ya ben 3 k riski yüzde 5 lerde diye okumuştum güvenip almıştım , meğer bu hata varmış.. 3 k riski belki yüzde 5 ama tek k riski çok demek ki bu sefer, hadi bakalım daa yeni aldık aleti ne zaman gümlücek diye gün sayıcaz şimdi ..
  • ben 2 kere aldım bunu:D bi şey yok bunda devam oynamaya
  • Gözümle görmeden Xbox360' ı bu denli kötüleyen birinde Xbox360 olduğuna inanmam. 2006/10 üretimli konsolum hala sıfır hata ile şakır şakır çalışıyor. Ha taniiki bozuk ürünler çıkacaktır, sonuçta elektronik bir alet bunlar. Bilgisayar alıpta en azından bir yıl boyunca sorunsuz kullanabilen (aktif olarak) bir şahıs var mı ? Sanmıyorum. Ps3 lerde de sorun var ama konsol sahipleri doğru düzgün oyun alıp oynayamadıklarından az çalışan konsol haliyle sorun çıkartmıyor :) İki çocuk düşünün biri hiperaktif ve her Allah'ın günü mahallede terör estiriyor, diğeri de mülayim bir tip ayda yılda bir mahalleye çıkıyor. Sorarım szie hangsinde yaralanma riski daha fazladır ? Hiçbir konsolun fanatikliğini yapmaya gerek yok çünkü cebimize giren (ps3 alırsanız çıkan oluyor :) ) çıkan yeşillik yok. Bir çok arkadaşım Ps3 ü aldıktan sonra benim cihazı görünce keşke daha önceden görsymişiz bu konsolu ve grafik ile oynanışını dediler. Yani kulaktan dolma bilgilerle gidip ps3 alanlar ya da en azıdan çevremdekiler pişman. Senede 5 tane oyun oynayıp bozulmayacaksa bir alet varsın bende öyle bir konsol olmasın. Ben senede 50 tane oyun oynarımi varsın konsol uçarsa uçsun. Ben o anın bana verdiği heyecana bakaım. Konsol almayı düşünenler de bu tür saçma sapan mesajlara kanarak karar vermesinler. Her iki konsolu da kullanan arkadaşlarla/kişilerle birebir görüşerek ve konsolları görerek karar versinler. Dergilerin de Xbx360 ı kötüleme eğilimlerinin farkındayım. Bunu da ps3 ün resmi olarak ülkemizde olmasına bağlıyorum. Yani iş dönüyor dolaşıyor "çıkar" meselesine geliyorki karar verme aşamasında olanlara en çok zararı dokunacak olanda bu alan oluyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.