xbox360 ile kullanıyorum, çok memnunum xbox360 media center extender da kurdum, pcdeki video, foto, müzik vs xbox üzerinden lcd de izliyorum
Sağol muratremix,
Çok uygun bi TV özellikleri de tatmin edici.İleride düşünebilirim....
hayırlı olsun kardeş gule gule kullan :)
benım gozum nedendir bilinmez ama hala prejektorde
projektör güzel ama pek kullanışlı değil.Daha çok film izlemek içinkullanılabilinir.Bendede prejöktör var ama XBOX360 için benim gözümde HDTV bir LCD TV'de
Xbox360 a VGA ile bağlantı yapılınca çözünürlük 1280x720, ancak 1280x768 de açıyor ben 1280x720 kullanıyorum.
DVI ile bağlantı yapılırsa 1360x768 destekliyor ancak HTPC min ramlerini sattığım (ve yeni ramler gelmediği) için deneyemedim.
Hocam ben imzamdaki lcd yi kullanıyorum benim aklıma takılan bi iki soru var ben 720p ile açıyorum makinayı yani bu 1280x720 yanılmıyosam peki bu 1080i nedir neyin nesidir çözünürlüğü nedir 720p den artısı varmıdır. 180i ye aldığım zaman menüde perdeler arasında gezerken arka plandaki resim sanki 1 saniye sonra netleşiyomuş hissi veriyo + dvi dan bağlarsam bi artısı varmıdır benim lcd 1280x720 yazıyo özelliklerinde işten anlayan bi arkadaş açıklık getirirse çok sevinirim
1080i kullanma, senin tv 720p için optimize edilmiştir 1080i nin hiç bi artısı yok
hayırlı olsun dostum
görüntüler epey iyi gözüküyor...baya lezettli olur bunla konsol oynamak
1 metre mesafeden oynayınca, görüntü oldukça büyük geliyor
Bu arada hayırlı olsun....
hayırlı olsun darısı başımıza
Arkadaşlar bu LCD iyi güzelde çoğu özelliği yok bende araştırdım bu fiyata 1.999 lira en iyi LCD CREA CLV32SS 32 İNÇ LCD TV Buldum ve aldım harika özellikleri var bu fiyata bu LCD süper inceleyin derim
lcd tvlerde parlak ekran kullanılmaz. parlak ekranlar genelde laptopta olur, yazıların okunuşunu kolaylaştırmaktır amacı. Filmler için uygun değildir.
tekrar baktımda, crea da HDMI yokmuş? DVI varmış aynı strong gibi bu durumda hiç bir üstünlüğü yok ki. Bulunabilirlik dışında
quote:
Orjinalden alıntı: muratremix
tekrar baktımda, crea da HDMI yokmuş? DVI varmış aynı strong gibi bu durumda hiç bir üstünlüğü yok ki. Bulunabilirlik dışında
Bence Tatmin edici özellikleri bu fiyata
Crea CLV32SS LCD ÖZELLİKLERİ
Çözünürlük : 1.366x768 (WXGA) Ekran : 32" (81Ekran) Max. Renk : 16.77M Parlaklık : 500 cd/m Kontrast Oranı : 600 : 1 Tepki Süresi : 8 ms İzleme Açısı(U/D/L/R) : HV 176 Hoparlör : Entegre Hoparlör 10Wx2 Ses : Mono, Stereo, 3D Sound Resim : 16:9 / 4:3 Zoom Fonksiyon : Multi-media LCD Display & TV , Yüksek görüntü kalitesi PIP Ekran PC/AV/TV Görüntü ve Ses Geçişi Tek Tuner DVI/HDMI girişi : DVI Anten girişi : FVS100-Kanal PAL/SECAM