Şimdi Ara

Xbox 360 için LED monitör tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorum buna benzer konular defalarca açıldı ama yıllar geçtikçe teknoloji de gelişiyor. Benim sizden ricam şu dönem de çıkan LCD monitörler olsun LED monitörler olsun bunlar hakkında bir fikir sahibi olmak. Şimdi ben Xbox 360 konsolumu odaya almaya karar verdim Bunun içinde bir monitör almam lazım. Bazı konular da araştırdım, dvı çıkışından falan bahsediyorlar dvi şart mıymış neymiş anlamadım o olması gerekiyormuş. Acaba sadece HDMI giriş olması yetmez mi? onu merak ediyorum. Kullananlar tavsiyelerini ya da görüşlerini yazarsa sevinirim. Ha birde Kinect cihazım da var ona göre biraz boyutu 22 inch ve üstü düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mratt

Merhaba arkadaşlar
    Biliyorum buna benzer konular defalarca açıldı ama yıllar geçtikçe teknoloji de gelişiyor. Benim sizden ricam şu dönem de çıkan LCD monitörler olsun LED monitörler olsun bunlar hakkında bir fikir sahibi olmak. Şimdi ben Xbox 360 konsolumu odaya almaya karar verdim Bunun içinde bir monitör almam lazım. Bazı konular da araştırdım, dvı çıkışından falan bahsediyorlar dvi şart mıymış neymiş anlamadım o olması gerekiyormuş. Acaba sadece HDMI giriş olması yetmez mi? onu merak ediyorum. Kullananlar tavsiyelerini ya da görüşlerini yazarsa sevinirim. Ha birde Kinect cihazım da var ona göre biraz boyutu 22 inch ve üstü düşünüyorum.

23'' LED SAMSUNG marka monitör sahibiyim.

Aldığın monitörde HDMI çıkışı olması yeterli, ses için ayrı bi aparat alıcaksın sanırım.
    Ama uğraşamam diyorsan monitörde 3.5 jack çıkışı olanından al.

23'' monitör ile kinect oynanmıyor doğru düzgün, aldığında sende farkedersin..

• Kinecti daha çok oyun için değil de işte sesli komut sistemi olması hoşuma gidiyor. Mesela Youtube da video ya da film falan izlerken menüde gezinirken sesle yönlermeler güzel ve kaliteli. He oyunda da kullanıyorum. Yine Forza 4 oynarken Headtracking sistemi var mesela o hoşuma gidiyor MS Wireless Wheel'i de kullandığım zaman daha bir güzel oluyo
    Bu arada sizinki Samsung'un hangi modeli? Bir de oyun oynamak için en az kaç inch' monitör lazım? Ben oraya 22 yazdım ama bilemedim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mratt

Kinecti daha çok oyun için değil de işte sesli komut sistemi olması hoşuma gidiyor. Mesela Youtube da video ya da film falan izlerken menüde gezinirken sesle yönlermeler güzel ve kaliteli. He oyunda da kullanıyorum. Yine Forza 4 oynarken Headtracking sistemi var mesela o hoşuma gidiyor MS Wireless Wheel'i de kullandığım zaman daha bir güzel oluyo
    Bu arada sizinki Samsung'un hangi modeli? Bir de oyun oynamak için en az kaç inch' monitör lazım? Ben oraya 22 yazdım ama bilemedim şimdi

22-23 yeterli bence.

BX2231 bende ki monitör.

• Hocam bu aralar yorumlarda oyun icin SIKCA Acer markasi duyuyorum.
    Kesinlikle arastir derim..

24" altida alma kesinlikle..
  • Samsung'un yeni modelleri oldukça iyi. Gerçi ürün müdürü yakın zamanda 9 tane falan yeni modeli piyasaya süreceklerini söyledi. Bu durumda, mevcut modellerin fiyatlarında indirim olabilir. Yeni modellere Smart TV özellikleri eklenecek. Mevcut modellerden fazla farklı olmayacak. Acelen yoksa, fiyatların düşmesini de bekleyebilirsin.

Bu arada geçenlerde mutfak için bir Philips LED TV aldım 22". 500 liraya almıştım ama şu anda kampanyalarla 350 liraya kadar düştüğünü gördüm. Bir ara Xbox oynamayı denedim alette, çok memnun kaldım. Lag yok, görüntü oldukça iyi ve keskindi. Düşünebilirsin. Modelini unuttum ama bir ara bakar yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3D özellikli alabileceğin en büyük ekranlısını al :)

• PHILIPS 227E3QPHSU 21,5'' LED,1920x1080,DVI-D,HDMI,IPS,Parlak

http://www.kapida.com/227E3QPHSU-215-LED1920x1080DVI-DHDMISIPSParlak-Siyah-Monitor,PR-74891.html
  • 24" Acer S243HL bmii LED Monitör kullanıyorum. Son derece memnunum, tavsiye ederim.
  • px2370 kullanıyorum memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.