Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: duncan21

3k tamiri için cihaz kabul ediyomusunuz acaba ?

Firmamız ortaklarından ve teknik servisten sorumlu Mete Bey 2 hafta sağlık nedenleriye bizimle olamıyacak. Hem fiziksel yokluğu hem moral durumumuz nedeniyle %50 performansla çalışıyoruz. Teknik servisimiz iki hafta sonra tam performansla çalışmaya başlar diye tahmin ediyorum. Bu yüzden konsolunuzu 10 gün sonra Rıhtım Cad. Başçavuş Sk. Emintaş İşhanı No:210 Kadıköy/ İstanbul adresine göndermeniz daha doğru olur.
  • Arkadaşlar aranızda xbox oyunlarını dvd ye nasıl yazıldığını blen varmı ben MAXELL in 8.5 gb.dvd lerini aldım fakat yazdıramadım DVD+Rdl de yazdırdım ve imageburn kullanarak fakat oyunu xbox360 taktığımda okumuyor bendeki ntscu ben garanti olsun diye REGION FREE olarak indirdim oyunu fakat yine olmadı. Yazdırmayı başaran arkadaşlar varmı acaba tam çözümünü blen varsa lütfen bana resimli resimsiz analatabilirmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden 4 tane dvd harcadım olmadı.

Orjinalden alıntı: emretasman30

quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: x3x

Sattığınız Falconların yüzde kacı döndü size acaba 3k yuzunden ?? Jasperları beklemeye gerek varmı sizce ?

Bizim kayıtlarımıza göre %5 gibi bir oran verebilirim. Jasper henüz satılmadığı için bir oran vermek imkansız. Ayrıca falconlarda iki revizyon vardır; şu an bizde ve piyasada satılmakta olanların %70 i ikinci revizyon.

Yani bu 2. revizyon falcon cihazlar 1.revizyon falconlardan daha mı iyi yani daha mı az 3k olayı ona göre bende jasperları bekliyorum gelip alalım bir tane?

Microsoft sürekli donanım değişikliği yapıyor ama bunlardan radikal olanlara isim verme alışkanlıkları var; Xenon, Zephyr, Falcon gibi. Zephyr' den Falcon' a geçişte temel değişiklik gpu' nun 65 nm olması idi. 1. revizyon ile 2. revizyon arasında gpu yönünden fark yok ama board biraz daha kaliteli, besleme katı değişmiş vb. gibi minör değişiklikler var. Hatta board' u ilk gören arkadaşımız Jasper diye düşünmüştü.

Jasper için elimizde 3k ile ilgili bir bilgi olmadığı gibi revizyon 2 ' lerde de elimizde bir bilgi yok çünkü 1 aydır piyasada var ve satılıyor. Sadece gpu için Jasper bekliyorsanız bir şey söyleyemem ama r.2' lerden henüz geri gelen olmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: BloodDrunk

elinizde xbox 360 için direksiyon bulunuyormu şuan varsa fiyatı nedir acaba?

300 Ytl.
  • Sn Atik Elekronik Firmware yüklemek için cihazı açıyormusunuz? açıyorsanız statik elektrik vs gibi sorunlar için önlem alıyormusunuz?(Statik elektriğe karşı bileklik ve statik ped gibi) teşekkür ederim.

Orjinalden alıntı: bigmucit34

Sn Atik Elekronik Firmware yüklemek için cihazı açıyormusunuz? açıyorsanız statik elektrik vs gibi sorunlar için önlem alıyormusunuz?(Statik elektriğe karşı bileklik ve statik ped gibi) teşekkür ederim.

Kapalı durumdaki xbox 360 a statik elektrik zarar veremez ki? Zaten statik elektrik çok düşük bir güce eşdeğerdir. Manyetik bir parça içermediği için statik elektrikten korkmanıza gerek yok.
    Elektronik mezunu biri olarak bunu söylüyorum.

Orjinalden alıntı: Jokerguy

3 gün önce aldığım xboxın kutusunun üstünde 2007 yazıyo 2008 üretim değil miydi elinizdekiler

hocam konsolun arkasındaki etikete bak . ilk gördüğümde bende şaşırdım . sonra konsolun arkasındaki etikete bakınca anladım ama neden kutuda 2007 yazdığını hala çözebilmiş değilim

3 gün önce aldığım xboxın kutusunun üstünde 2007 yazıyo 2008 üretim değil miydi elinizdekiler

ooo olmadı şimdi bu Bende 1 hafta sonra atikten xbox almayı planlıyordum Bana 2008 8. ay üretim demişlerdi.Atik bu soruna bi açıklık getir lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

ooo olmadı şimdi bu Bende 1 hafta sonra atikten xbox almayı planlıyordum Bana 2008 8. ay üretim demişlerdi.Atik bu soruna bi açıklık getir lütfen

olayı anladım beyler sorun yok :D kutunun üzerinde yazan production of year anladığım kadarıyla pro packin çıkarılma tarihi . ama konsolun arkasında 2008 üretimli sorununuz olmasın

• ps3 sixaxis bilgisayara bağlanabiliyormu hani usb bağlantısı filan varya ondan sordum.

Orjinalden alıntı: the c0smic

quote:

quote:

olayı anladım beyler sorun yok :D kutunun üzerinde yazan production of year anladığım kadarıyla pro packin çıkarılma tarihi . ama konsolun arkasında 2008 üretimli sorununuz olmasın

hmm olabilir mantıklı eve gidince bir bakayım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

quote:

quote:

hmm olabilir mantıklı eve gidince bir bakayım

eğer konsolda 2008 yazıyorsa buraya yaz da bizimde kafamızda soru işareti kalmasın.Lütfen

• 2.5 saat daha bekliceniz 12 de gitçem eve

Edit:Gece baktım konsolun arkasına 2008 miş...04.07.2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerguy -- 16 Ocak 2009; 11:54:47 >

Orjinalden alıntı: cemilalisan

Lite on lu xbox getirsek dvd sini ne kadar sürede değiştiriyorsunuz aynı gün içinde cihazı alabilirmiyiz?
    quote:

XBOX 360' da BEKLENEN SONBAHAR GÜNCELLEMESİ BOMBA GİBİ...

<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

PAL XBOX 360 ARCADE PACK 490 YTL.

PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK 600 YTL.

PAL XBOX 360 ELITE 700 YTL.

DVDROM' LAR LITE-ON' DUR VE FW YÜKLENEBİLMESİ
    İÇİN DVD-ROM' LARIN DEĞİŞMESİ GEREKMEKTEDİR...
    BU İŞLEM SIRASINDA SIFIR SAMSUNG DVD-ROM' lar
    KULLANILMAKTADIR. KONSOLUNU FW' Lİ İSTEYEN
    ARKADAŞLAR FİYATLARA 120 YTL EKLEMELİSİNİZ...

NOT: KONSOL SİPARİŞLERİNDE KARGO ÜCRETSİZDİR.

FW' Lİ KONSOL FİYATLARI:

FW' Lİ PAL XBOX 360 ARCADE PACK 610 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK 720 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 ELITE 820 YTL.

TAKSİTLE ALMAK İSTEYENLER:

FW' Lİ PAL XBOX 360 ARCADE PACK BONUS 'A 10 AY TAKSİT 680 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK BONUS 'A 10 AY TAKSİT 800 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 ELITE BONUS 'A 10 AY TAKSİT 910 YTL.

Yoğunluk nedeniyle PM' ler okunamıyor , bu nedenle
    hızlı iletişim için lütfen 0216 4187455' ten arayınız.

hocam Arcade Pack'in şimdi eski fiyata göre 490 YTL-500 YTL - Yani 10 YTL farkediyor fw 'lı olması.
    Ama Elite Pack 700 iken 760 YTL olmuş. Onunda 710 olması daha iyi olmazmıydı ?
    Çnkü bizden alınan konsollarda FW bedeva yazmışsınız

quote:

BİZDEN ALINAN KONSOLLARDA FW ÜCRETSİZDİR!!!

DVDROM' LAR LITE-ON' DUR VE FW OLARAK IXTREME 1.5 YÜKLÜDÜR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 16 Ocak 2009; 13:16:06 >

• Bugün Pre-pack aldım, telefonda sabırla sorularıma cevap veren ve benimle ilginen Müslüm bey'e burada teşekkürler. Parayı alır almaz kargo ile yolladılar. Sanırım Pazartesi elimde olur. Müslüm bey bu pre-pack'lerden henüz ellerine 3K ile geri dönen makina olmadığını söyledi, dilerim benim de başıma böyle bir talihsizlik gelmez.

Bu arada piyasadaki diğer fiyatlara nazaran gayet iyi fiyatla satıyorlar, tekrar teşekkür ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: emretasman30

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: x3x

Sattığınız Falconların yüzde kacı döndü size acaba 3k yuzunden ?? Jasperları beklemeye gerek varmı sizce ?

Bizim kayıtlarımıza göre %5 gibi bir oran verebilirim. Jasper henüz satılmadığı için bir oran vermek imkansız. Ayrıca falconlarda iki revizyon vardır; şu an bizde ve piyasada satılmakta olanların %70 i ikinci revizyon.

Yani bu 2. revizyon falcon cihazlar 1.revizyon falconlardan daha mı iyi yani daha mı az 3k olayı ona göre bende jasperları bekliyorum gelip alalım bir tane?

Microsoft sürekli donanım değişikliği yapıyor ama bunlardan radikal olanlara isim verme alışkanlıkları var; Xenon, Zephyr, Falcon gibi. Zephyr' den Falcon' a geçişte temel değişiklik gpu' nun 65 nm olması idi. 1. revizyon ile 2. revizyon arasında gpu yönünden fark yok ama board biraz daha kaliteli, besleme katı değişmiş vb. gibi minör değişiklikler var. Hatta board' u ilk gören arkadaşımız Jasper diye düşünmüştü.

Jasper için elimizde 3k ile ilgili bir bilgi olmadığı gibi revizyon 2 ' lerde de elimizde bir bilgi yok çünkü 1 aydır piyasada var ve satılıyor. Sadece gpu için Jasper bekliyorsanız bir şey söyleyemem ama r.2' lerden henüz geri gelen olmadı.

Falcon xbox 360 ların 2.revizyonmu 1.revizyonmu olduğunu nasıl anlıcaz??

• Sanırım tarihe göre anlaşılıyor. Seri numarasından falan da olabilir.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.