Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: takidinho

xboxın kablosuz live baglantısı yapan aksesuarının fiyatını sormuştum ama hala cevap alamadım

Gözden kaçırmışım; Stoklarda yok.

teşekkurler hocam bu arada akşahin adlı arkadaşımıza katılıyorum eskiden fw icin para alnmıoyudu saygılar..
    Konsolturk,Kerem_06,RaptorFx,KissesForYou
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerring

fw li xbox larda 3 yıl garanti oluyor mu?

olmuyor

bu arada arkadaslar sakın hemalsattan alısverıs yapmayın ılk alısverıs yapcalar ıcın cok berbat bı sıte ggden yapın basınız agrımasın

Orjinalden alıntı: magic_ocean

quote:

olmuyor

bu arada arkadaslar sakın hemalsattan alısverıs yapmayın ılk alısverıs yapcalar ıcın cok berbat bı sıte ggden yapın basınız agrımasın

Sizin sipariş için hala incelemede diyor.. Umarım bugün incelemeyi bitirirler, neyi bu kadar derin inceliyorlarsa...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: remzicigim

merhaba, alet bugün geçti elime ama konuştuğumuz gibi hdmi to dvi kabloyu koymayı unutmuşsunuz. sanırım bi yanlışlık oldu.

Kargoyu yapan arkadaş sizin kabloyu yanlışlıkla başka bir pakete koymuş. Kargo bizden olmak üzere kabloyu yine aynı adrese gönderiyoruz.

kablo da elime geçti.çok teşekkür ederim.

eğer tamir gerektiren bir sorun olursa ilerde (umarım olmaz) sizlerle tekrar irtibata geçebilirim değil mi?
  • abı bugunde alamıycakmıyım cıhazımı yaa bıyandan cok uzuluyorum bıyandan da cok sinirliyim bu siteye napıcaz abı boleeee
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: magic_ocean

quote:

olmuyor

Sizin sipariş için hala incelemede diyor.. Umarım bugün incelemeyi bitirirler, neyi bu kadar derin inceliyorlarsa...

• quote:

Orjinalden alıntı: karamsar1İ
    merhaba, lite on cihazlara ixtreme 1.5 i kaça yüklüyorsunuz? (değişim olmadan)

Evet bende soracaktım,ayrıca bu işlem esnasında ,her hangi bir voltaj veriliyormu cihazlara?

quote:

quote:

merhaba, alet bugün geçti elime ama konuştuğumuz gibi hdmi to dvi kabloyu koymayı unutmuşsunuz. sanırım bi yanlışlık oldu.

Kargoyu yapan arkadaş sizin kabloyu yanlışlıkla başka bir pakete koymuş. Kargo bizden olmak üzere kabloyu yine aynı adrese gönderiyoruz.

kablo da elime geçti.çok teşekkür ederim.

eğer tamir gerektiren bir sorun olursa ilerde (umarım olmaz) sizlerle tekrar irtibata geçebilirim değil mi?

Sadece iş için değil her zaman bekleriz, en azından çay içmek için uğrayın.

• quote:

50 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasgenç

quote:

Evet bende soracaktım,ayrıca bu işlem esnasında ,her hangi bir voltaj veriliyormu cihazlara?

Lite-on diğer dvd-rom' lardan çok farklıdır. Yapılan işlemleri burada anlatamayız çünkü forum kurallarına aykırı, şu kadarını söyleyebilirim hata sonrası geri dönüşü imkansıza yakın. Diğer dvd-rom' larda fw kontrol işlemcisi dışında ayrı bir flash içindeydi. Herhangi bir hatada flash' ı söküp bir programlayıcıda okuma şansımız vardı ama Lite- on' da flash kontrol işlemcisinde.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106

80 ytl lık sıgorta hakkında bılgı verırmısınız 2 . sene devam ettırılıyormu tekrar 80 ödeyerek yoksa 1 sene mı sadece ? bir de 3 k kronik bısey onu sıgorta karsılamaz sankı bundan emınmısınız

2 sene sigorta yapabilirsiniz, ama 1+1 şeklinde değilde 160 ytl 2 yıl şeklinde yapabilirsiniz.
  • xbox a fatura kesıyormusunuz pekı
    sanat7-quartamin-hunter26-bulent35220-nosferatu-halitk-ferrari_tayfur-ice_blue-zamirpolen-healtysafe-tmr01-lamborghini-konsoldelisi-r_spect-yug2980-zildjann-noobsaibot-batis-berkay27-os_izmir-sertay_a-ufuk35-thunder_ozi-cool_veled-atsuma-positive-rawenheart-karademir81-haxleykkr-muratdm-b1a-brabus-camaro69-blacktower35-barslan06-coseturche-vur-cartok-wotn-xanu-halitr3-montana_35-xlntsx-flonky-jamesdean0701-hozes-alattin_nuri-wolkymus-bruce66-levihakan-lightman-nightface-grfxxx-fati1h-zizy-x3x-alpcimbom-muratremix-mehmeths-eko35-flashabu-smyrne-gs_emre-delifırtınaa-akahin-bukalemuns-tekken5-cemik-bd90-enclave-eternaldursun-kursatkaynak-kabec-canal-faho-mahoni_20-hidrojenperoksit-garbanzo-macgyver.-bahadr35-ömerözkan-gordini-montague-pxsel-xbarisx-bodrum--soldat88--tassadar--modernwar2--jacksonpred-gamecastle-beksipeys-fara-kfa1500-boatswain-ghost56-madsi-bruce66-manike-marshallah-vitanuova-b_47-dogan1987-ellbuffer-deadwolf-drekeskin-error404-augias-asy06 ve ismini hatırlayamadıklarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anubis2005

pm attım

Cevapladım.
  • merhaba adres alablrmym ??????

Orjinalden alıntı: firatz

merhaba adres alablrmym ??????

önceki sayfalarda felan adresleri verilmişti sanırım.. ama aklımda kalanıyla kadıköyde yazıcıoğlu iş hanının karşısında.. ama hangisi olduğunu bilmiyorum

Orjinalden alıntı: firatz

merhaba adres alablrmym ??????

Rıhtım Cad. Başçavuş Sk. Emintaş İşhanı No :210 Kadıköy İstanbul Tlf: 0216 4187455
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.