Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: sb198927

xbox 360 wireless controller ne kadar acaba bir de bilgisayar aparatı var mı yanında yoksa ekstra ucret mi o

Xbox369 wireless controller 80 ytl, yanında aparat yok. Bilgisayar bağlantı aparatı şu an stoklarda yok.
  • evet arkadaşın x360 ı çalışmış.ilginiz ve dürüstlüğünüz için sağolum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenturk1750

evet arkadaşın x360 ı çalışmış.ilginiz ve dürüstlüğünüz için sağolum..

Arkaşınıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eMRe392k.

Alacağım kesin olduğu için bir soru daha sorucam Sizden alacağımız bir Arcade Pack'te hata görülme süresi ne kadardır ?
    Kesin olmasada tahmini bir cevap bekliyorum...

Arcade pack yada pro pack diye bir ayrım yanlış olur. Sonuçta hepsi Falcon board' a sahip, sadece aksesuarlar farklı, yani hata olasılığı hepsinde eş. Falcon board' larda bizim istatistiklerimiz arıza oranının %5' in altında olduğunu söylüyor ki elektronik bir cihaz için normal kabul edilebilir. Ayrıca teknik servisimiz oldukça iyidir ve önemli olan arızanın giderilebilir olması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eMRe392k.

Alacağım kesin olduğu için bir soru daha sorucam Sizden alacağımız bir Arcade Pack'te hata görülme süresi ne kadardır ?
    Kesin olmasada tahmini bir cevap bekliyorum...

Nisan ayında atikten aldığım arcade pack makinamda yazın o sıcağında nerdeyse günde 5*6 saat ( Antalya 40*50 Derece) oynamama rağmen 2 den fazla oyunda donma yapmamıştır. makinadan makinaya değişiyor 3k olayı , ama ben şunu öğrendim ki sakınan göze çöp batar

Kasma takıl zevkini çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ralph -- 23 Kasım 2008; 21:31:04 >

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!!

XBOX 360' da BEKLENEN SONBAHAR GÜNCELLEMESİ BOMBA GİBİ...

<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

PAL XBOX 360 ARCADE PACK 490 YTL.

PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK 600 YTL.

PAL XBOX 360 ELITE 730 YTL.

DVDROM' LAR LITE-ON' DUR VE FW YÜKLENEBİLMESİ
    İÇİN DVD-ROM' LARIN DEĞİŞMESİ GEREKMEKTEDİR...
    BU İŞLEM SIRASINDA SIFIR SAMSUNG DVD-ROM' lar
    KULLANILMAKTADIR. KONSOLUNU FW' Lİ İSTEYEN
    ARKADAŞLAR FİYATLARA 130 YTL EKLEMELİSİNİZ...

FW' Lİ KONSOL FİYATLARI:

FW' Lİ PAL XBOX 360 ARCADE PACK 620 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK 730 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 ELITE 860 YTL.

TAKSİTLE ALMAK İSTEYENLER:

FW' Lİ PAL XBOX 360 ARCADE PACK BONUS 'A 10 AY ,AXESS' E 8 TAKSİT 690 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK BONUS 'A 10 AY ,AXESS' E 8 TAKSİT 810 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 ELITE BONUS 'A 10 AY ,AXESS' E 8 TAKSİT 960 YTL.

İSTANBUL DIŞINDA OLAN VE KREDİ KARTI İLE
    SATIN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR HEMALHEMSAT
    ÜZERİNDEN ALABİLİRLER. AŞAĞIDA ARCADE PACK
    İÇİN ÖRNEK ÖDEME TABLOSU GÖRÜLMEKTEDİR.

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!!

Yoğunluk nedeniyle PM' ler okunamıyor , bu nedenle
    hızlı iletişim için lütfen 0216 4187455' ten arayınız.

Edit: Kur farkı nedeniyle küçük bir düzenleme.

ikisi arasındaki fark sadece hardisk boyutumu başka bir fark varmı?.Adresiniz nedir.Tokalaşarak pazarlık yapabilirmiyiz.ırmaktoyslanden sadece 10 ytl daha ucuzsununuz ankaradan daha ucuz gerekmiyormu acaba.

• quote:

Orjinalden alıntı: ypinar

ikisi arasındaki fark sadece hardisk boyutumu başka bir fark varmı?.Adresiniz nedir.Tokalaşarak pazarlık yapabilirmiyiz.ırmaktoyslanden sadece 10 ytl daha ucuzsununuz ankaradan daha ucuz gerekmiyormu acaba.

Birisinde 60 GB harddisk diğerinde 120 GB harddisk var. Elite pack içerisinde ayrıca hdmi girişini kullanırken ayrı bir ses sistemini kullanmak isteyenler için bir ses çıkışı adaptörü var. Birisi siyah diğeri beyaz. Aradaki farklar bunlar, karar sizin.

Yaklaşık tüm firmaların maliyetleri birbirine yakındır, o yüzden pazarlık yapabilirsiniz ama pek fark edeceğini sanmam. Adres:

Rıhtım Cad. Başçavuş Sk. Emintaş İşhanı No:210 Kadıköy / İstanbul

Sonuçta hangi firmadan alırsanız alın sizi xbox360 ailesi içerisinde görmek isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik_Elektronik -- 24 Kasım 2008; 0:18:42 >

• quote:

quote:

Birisinde 60 GB harddisk diğerinde 120 GB harddisk var. Elite pack içerisinde ayrıca hdmi girişini kullanırken ayrı bir ses sistemini kullanmak isteyenler için bir ses çıkışı adaptörü var. Birisi siyah diğeri beyaz. Aradaki farklar bunlar, karar sizin.

adresiniz önünde eminönü yazıyordu acaba şubeniz varmı avrupa yakasında

ilginize teşekkürler adres bölümünüzde İstanbul,Eminönü yazıyor ben orya daha yakınımda acaba şubeniz mi var orda

Yaklaşık tüm firmaların maliyetleri birbirine yakındır, o yüzden pazarlık yapabilirsiniz ama pek fark edeceğini sanmam. Adres:

Rıhtım Cad. Başçavuş Sk. Karagül İşhanı No:210 Kadıköy / İstanbul

Sonuçta hangi firmadan alırsanız alın sizi xbox360 ailesi içerisinde görmek isteriz.

adresinizde eminönü yazınca acaba bu tarafta avrupa şubeniz varmı dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ypinar -- 23 Kasım 2008; 23:55:59 >

• xbox 360 gamepad bilgisayarada oluyormu acaba?
  • Atilla bey cihazı yolladım bugün , yarın büyük ihtimal ulaşır size. Daha önceki cihazım 3 ışık görmüştü o yüzden biraz korktum oyunlar açılmayınca. Acaba medyayı değiştirsek düzelirmi. Birde üzerimde hiç para yoktu siz ödermisiniz kargoyu ben daha sonra hesabınıza geçerim. Ekrem.

Eminönüne bırakabilirsiniz, ancak teknik servisimiz Kadıköyde.

TOmruk Sk. Karagül İŞhanı. No:32/ 12 Tahtakale Eminönü / İstanbul.

Diğer arkadaşların sorularını yarın cevaplayabilirim, kusura bakmayın, zaman sıkıntısı....
  • quote:

quote:

Eminönüne bırakabilirsiniz, ancak teknik servisimiz Kadıköyde.

TOmruk Sk. Karagül İŞhanı. No:32/ 12 Tahtakale Eminönü / İstanbul.

Diğer arkadaşların sorularını yarın cevaplayabilirim, kusura bakmayın, zaman sıkıntısı....

Yani siz eminönüne bırakın , kadıköye gönderirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: liquid_snake

Merhaba Atik Elektronik
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    X360 lar için BD-ROM takviyesi yapilacagi soyleniyor..
    Bunla ilgili bir duyum aldınız mı?
    Açıkçası 1 hafta önce X360 imi satmamin nedeni yeni modeller çıkınca eskilerinin akibetinin ne olacağının belirsiz oluşuydu..
    Açıkçası ben sıkı oyuncuyumdur..
    PS2 mi yıllarca kullanıp, artık bana hitap eden oyunların çıkmamasından dolayı satmıştım..
    Bir kez daha X360 alırsam, aynı şekilde uzun bir süre oynamak için alırım..
    Öte yandan X360 için çıkan oyunların DVD-DuaL Layer lere sıkıştırılması da ayrı bir dert sonuçta oyun firmalari için..
    Oyun firmalarinin sabrı sınırına ulaşmak üzere..
    Acaba yakında bir X360 alsak, daha ne kadar kullanabiliriz, teknolojiye adapte olmakta ciddi sıkıntılar bu aleti?
    Saygılar..

Öncelikle, teknolojik gelişmelerin, satışlarımızda oluşabilecek olası negatif etkilerinden dolayı duyduğunuz empatiyi tebrik etmek isterim. Oluşması muhtemel sıkıntılar nedeniyle gönderdiğiniz özel mesajı sizden izinsiz buraya taşıdığımızdan dolayı bizi affedin. Konu hakkında bizim bilgilerimizden öte , arkadaşlarımızın düşüncesi, bizim ve diğer kullanıcıların daha çok ilgisini çekecektir. Bizim bu konu hakkında düşüncelerimizi saklı tutuyorum. Tüm arkadaşların ticari bir sıkıntı olacağını düşünmeden fikirlerini burada dile getirmelerini rica ediyorum....

• Hemalhemsat.com'a konsolog yazıyorum bulamıyor hocam bi yardımcı olabilir misiniz

Orjinalden alıntı: alibey83

Hemalhemsat.com'a konsolog yazıyorum bulamıyor hocam bi yardımcı olabilir misiniz

Aracde için:

http://www.xxx.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=6342217

Pro pack için:

http://www.xxx.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=6342970

xxx yerine hemalhemsat yazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik_Elektronik -- 25 Kasım 2008; 1:57:48 >

• elite yok mu satışta acaba?

Orjinalden alıntı: alibey83

elite yok mu satışta acaba?

Olması lazım , niye yok yarın, bakarım , şu an geç...
  • haklısınız,peki fiyatı ne kadar olur elitein hemalhesat üzerinden onu öğrenebilirsem sevinirim

Orjinalden alıntı: esg222

Atilla bey cihazı yolladım bugün , yarın büyük ihtimal ulaşır size. Daha önceki cihazım 3 ışık görmüştü o yüzden biraz korktum oyunlar açılmayınca. Acaba medyayı değiştirsek düzelirmi. Birde üzerimde hiç para yoktu siz ödermisiniz kargoyu ben daha sonra hesabınıza geçerim. Ekrem.

Panik olacak bir durum yok, gerekeni yaparız...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.