Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: magic_ocean

ben fwsiz almayı düşünüyorum fıyatı 60gb 590 mı hala bırde fwsiz alınca bırıkı orjınal oyun alıcam onlarda sızde mevcutmu karta orda taksıt yapabılıyomusunuz tşkler cumartesıde 7ye kadarmı acıksınız

Cumartesi 7:00- 7:30 civarı kapatıyoruz. Kredi kartına taksit yapıyoruz ama banka vade farkı alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Stoklar bitmeden jasper boardlu model getirmeyeceğinizi söylemişsiniz. Peki elinizde ne kadar stok var? Mart gibi kesin bir tane xbox 360 alacağım, almışken jasper olsun istiyorum.

Pal jasper board' lu xbox 360 şu an toptancılarda da yok. Onlarda eldeki stok tükenmeden yeni sipariş vermezler.
  • atilla bey benim sorumu neden cvplamıyosunuz konsolum ne durumda!

Orjinalden alıntı: wederson

atilla bey benim sorumu neden cvplamıyosunuz konsolum ne durumda!

Şöyle bir karışıklık var; Sizin nick' le pm'de ben görüşüyorum ama konsolunuzu Mete bey teslim almış, dolayısıyla hangi konsol size ait bilmiyorum. Gerçek isminizi pm ile bana gönderirseniz durumu netleştirebileceğim.
  • hocam ıkıncı el fıyatı neredeyse super ya.

Orjinalden alıntı: zazian_12

hocam ıkıncı el fıyatı neredeyse super ya.

Teşekkürler, bekleriz.
  • p.tesi 11 gibi parayı yatırsak o gün kargoya verebilir misiniz salı günü almak üzere.yılbaşına yetişmesi açısından.
    konsol için değilse bile bir çayınızı içmeye geleceğim inş.
    hayırlı satışlar diliyorum, en kısa zamanda görüşmek dileği ile hesabımda bi 360 birde psp var bakalım :)

Orjinalden alıntı: starks

p.tesi 11 gibi parayı yatırsak o gün kargoya verebilir misiniz salı günü almak üzere.yılbaşına yetişmesi açısından.

Saat 15:30' a kadar verilen her sipariş aynı gün kargoya verilir. Kargo İl merkezlerinin çoğuna genellikle 1 günde ulaşıyor. ( ilçe ve bucaklara 1 günde ulaşmayabilir) .
  • quote:

Orjinalden alıntı: skynex

Merhaba sevgili atilla abicim, öncelikle hayırlı satışlar diliyorum :)
    3 - 4 ay önce xbox umu sattım, re5 in geldiğini duyunca şeytan dürtmeye başladı :)
    bu satılan xbox360 lar hep falcon sanırım öyle değilmi ? ya jasper board ı bekleyeceğim 3 - 5 ay yada beklemeden alabilirim bu makineden , oyunlarım hala duruyor evde :))
    konsol için değilse bile bir çayınızı içmeye geleceğim inş.
    hayırlı satışlar diliyorum, en kısa zamanda görüşmek dileği ile hesabımda bi 360 birde psp var bakalım :)

Çay içmeye bekleriz, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik_Elektronik -- 27 Aralık 2008; 0:17:37 >
  • merhaba, alet bugün geçti elime ama konuştuğumuz gibi hdmi to dvi kabloyu koymayı unutmuşsunuz. sanırım bi yanlışlık oldu.

Orjinalden alıntı: remzicigim

merhaba, alet bugün geçti elime ama konuştuğumuz gibi hdmi to dvi kabloyu koymayı unutmuşsunuz. sanırım bi yanlışlık oldu.

Kargoyu yapan arkadaş sizin kabloyu yanlışlıkla başka bir pakete koymuş. Kargo bizden olmak üzere kabloyu yine aynı adrese gönderiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: wederson

atilla bey benim sorumu neden cvplamıyosunuz konsolum ne durumda!

Şöyle bir karışıklık var; Sizin nick' le pm'de ben görüşüyorum ama konsolunuzu Mete bey teslim almış, dolayısıyla hangi konsol size ait bilmiyorum. Gerçek isminizi pm ile bana gönderirseniz durumu netleştirebileceğim.

Cihaz tamir olmuş durumda ve test' te. Pazartesinden sonra alabilirsiniz.
  • xboxın kablosuz live baglantısı yapan aksesuarının fiyatını sormuştum ama hala cevap alamadım

Orjinalden alıntı: takidinho

xboxın kablosuz live baglantısı yapan aksesuarının fiyatını sormuştum ama hala cevap alamadım

Gözden kaçırmışım; Stoklarda yok.
  • Merhaba, Ben Arcade yada Pro pack almayı düşünüyorum.
    3K vb. hatalara karşı bir garantiniz varmıdır? Varsa süresi ve ne ile sınırlıdır?
    Bankasya kredi kartına FW arcade ve Propack taksit fiyatları nedir?

Orjinalden alıntı: 1080p

Merhaba, Ben Arcade yada Pro pack almayı düşünüyorum.
    3K vb. hatalara karşı bir garantiniz varmıdır? Varsa süresi ve ne ile sınırlıdır?
    Bankasya kredi kartına FW arcade ve Propack taksit fiyatları nedir?

Aldığınız her ürün bir hafta üretim hatalarına karşı 1'e 1 değişim garantisine sahip, zaten üretim hatası varsa ürünü aldığınız akşam farkedersiniz. Bunun dışında yıllık sigorta hizmetimiz var. Arzu ederseniz yıllık 80 ytl karşılığı ürünü sadece 3K değil her türlü arızaya karşı sigortalayabilirsiniz. Bankasya var ise tavsiyem hemalhemsat üzerinden alışveriş yapmanız, en uygun oranı orada bulursunuz. 60gb pro pack 8 taksit 729 ytl, arcade pack 599 ytl.

http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=6584349
    http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=6584350

• Peki bu durumda elimizdeki lite-on dvdromların ticari değeri oluştmu acaba?
    yoksa hala çöpmü ?

Orjinalden alıntı: action_figure

Peki bu durumda elimizdeki lite-on dvdromların ticari değeri oluştmu acaba?
    yoksa hala çöpmü ?

Artık fw atılabildiği için kullanılabilir yani satabilirsiniz.
  • fw ücretini dvdromu değiştirdiğiniz için aldığınızı düşünüyorum. şu durumda fw olabiliyor artık lite on sürücüler ve sizin fw ücretini almamanız gerektiğini düşünüyorum. saygılar...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.