Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Dostlar, kısa bir süre aşırı yoğunluk nedeniyle cavap veremiyoruz. Lütfen bir-iki gün bizi anlayışla karşılayın, her şey sonuçta sizin iyiğiliğiniz için... Sonrasında herşey olağan akışına kavuşacak. Anlayışınız nedeniyle teşekkür ederiz...

Saygılarımızla...
  • @profiteer, xbox'a kendinin özel dvd-romundan takabilirsin sadece, kendi pc'indeki dvd-rom/rw'ı kullanamazsın yani.
    ayrıca bir hafta beklersen, lite-on'a fw çıkıyor, artık dvd değişimine gerek kalmayacak.
  • merhaba gerçekten dediğin cihaz bu yeni xbox 360 1 hafta sonra kesin gelecekmi kardeş varya ona göre acele etmeyeyim boşuna az buz para vermeyeceğiz nede olsa oyüzden alıpta pişman olmayalım ya erkenden gelirse bildirirmisiniz ozaman alayım arkardaşım sağl uyardığın için bende acele edecektim valla birz borcum vardı neyse bitirince yenisini alırız sğl .

İşlem Hacmi
    +3000 TL
  • Merhaba,
    Yaşadığım 3K problemiyle ilgili PM gönderdim.

İlgilenebilirseniz sevinirim..

Teşekkürler..
    ALDIKLARIM---->>>>("daredeviled"xbox 360 red dead redemption)--("EASTWOOD1981" sony mdr-ex82)--("pasha_kubilay" PSP 3001 , xbox 360 controller)--("yusuf ırmak" xbox 360 oyunları)--("otaku" xbox 120 gb hdd)--("bloodygod" xbox360 battlefield 3)

SATTIKLARIM---->>>>("RuLz" ps2 memory card)--("ganeja" euro 2008 ps3)--("Doruk.." sennheiser cx 280 kulaklık)--("Nachtsicht93" red dead redemption xbox 360)--("MegaTherioN" sıfır PlayStation 3)--("Loukas" sıfır PlayStation 3)--("tajima" xbox 360)--("Yengec1907" xbox fifa 11)--("otaku" battlefield 3 xbox)--("burhanbal" google nexus 7 tablet)--("furky86" Samsung Galaxy Note 8.0 3G Tablet)--

• sayın atik elk
    bende 3 k lı elite var
    dvd rom hdd game pad hdmı kablo kulakçık ve diger ürünleri almasam sadece bunlar çıktıktan sonraki pro pack fiyatı ne olur acaba
    şimdi diceksiniz geriye ne kaldı ama elimde kullanılabilir parçalar mevcut durumda sıkışık oldugum için extra masraf yapamıyorum.
    bir fiyat verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

ARKADAŞLAR KÖTÜ HABERLER VAR..DH DAN BİR ARKADAŞ ARCADE FALCON HDD DEN OYNARKEN 3 K GÖRÜD BU ÇOK KÖTÜ BİR DURUM

evet arkadaşlar aynısı benim başıma geldi, arcade falcon hdd'den nfs oynarken 3k gördüm, dün atik'e gönderdim, inşallah tamir olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: swat882

ARKADAŞLAR KÖTÜ HABERLER VAR..DH DAN BİR ARKADAŞ ARCADE FALCON HDD DEN OYNARKEN 3 K GÖRÜD BU ÇOK KÖTÜ BİR DURUM

O durumda 3K görülemyecek artık diye birşey mi var ?

• Atik Elektronik,

Xbox 360 Controller'ı PC ye bağlamak için Wirelss cihazı var mı sizde ? Wirelss kol için
    +bluelabel+Kunter+BloodDrunk+UsbÇaydanlık+forzaesk+mhmt_mhmt+RODEOMUSTAFA+selcuk666+Blur+yakuza_eren+guneyonur+

İşlem Hacmi
    +3000 TL
  • live kablosuz baglanmak icin kullanılan adaptorun fiyatını ogrenebilir miyim? birde ekstra kol hala 80 lira diil mi
  • merhaba kardeş ya şimdi xbox 360, ın sizde yeni modeli geldimi acaba bu elit one modeli gitti gidiyorda çoğu mazalarda var size gelmedimi hala geldiyse fiyat nedir cevap verirseniz sevinirim birde fiyatlarda biraz daha indirim yaparsanız iyi olur çünkü kesin xbox 360 almam lazım....
    ALDIKLARIM---->>>>("daredeviled"xbox 360 red dead redemption)--("EASTWOOD1981" sony mdr-ex82)--("pasha_kubilay" PSP 3001 , xbox 360 controller)--("yusuf ırmak" xbox 360 oyunları)--("otaku" xbox 120 gb hdd)--("bloodygod" xbox360 battlefield 3)

SATTIKLARIM---->>>>("RuLz" ps2 memory card)--("ganeja" euro 2008 ps3)--("Doruk.." sennheiser cx 280 kulaklık)--("Nachtsicht93" red dead redemption xbox 360)--("MegaTherioN" sıfır PlayStation 3)--("Loukas" sıfır PlayStation 3)--("tajima" xbox 360)--("Yengec1907" xbox fifa 11)--("otaku" battlefield 3 xbox)--("burhanbal" google nexus 7 tablet)--("furky86" Samsung Galaxy Note 8.0 3G Tablet)--
  • gozunu sevim şu hackerların yhaa :D:D
    +bluelabel+Kunter+BloodDrunk+UsbÇaydanlık+forzaesk+mhmt_mhmt+RODEOMUSTAFA+selcuk666+Blur+yakuza_eren+guneyonur+

İşlem Hacmi
    +3000 TL
  • fiyatlarda bi değişiklik oldumu fwli ürünlerde
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.