Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: baltar6

Ücreti yatırdım.Adres bilgilerimi özel mesajla yolluyorum.Hdd ye oyun yükleme güncellemesini unutmayın lütfen.
    Teşekkürler,iyi günler.

Konsolunuz bugün kargoya verilecek, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Tamam, teşekkür ederim.İyi akşamlar.

1. Benim Bilgisayar dükkanım var kendim fwleyebilirmiyim samsung dvd rom takarak?!?
    2.Fiyatı Dolarmı artırıyor!

İşlem Hacmi
    +3000 TL
  • Bu urunler kac yılının uretimi ?

Orjinalden alıntı: alican254

Bu urunler kac yılının uretimi ?

2008 7-8. ay üretimi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rehaatabey

Ben Haziranda yada Nisanda Alabilirim Ancak O zamana kadar fiyatlarda nasıl değiişme olur artar mı azalırmı??

1. Benim Bilgisayar dükkanım var kendim fwleyebilirmiyim samsung dvd rom takarak?!?
    2.Fiyatı Dolarmı artırıyor!

Özel bir durum yoksa teknoloji ürünlerinde fiyatlar her zaman düşme eğilimindedir. Haziran ayına kadar samsung dvd-rom kesinlikle tükenmiş olur ; yurt dışında stoklar tükenmek üzere, umarım o zamandan önce lite-on ile ilgili bir çözüm bulunur. Kendinizde fw yapabilirsiniz ve evet ithal ürünlerde dolardaki artış her üründe olduğu gibi xbox360' a da yansıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorterking

Merhaba bu xbox360 pro60 cd okuma özellikleri nelerdir pal ve ntscu nedir bunların hepsi bir konsolda mevcud olamazmı acaba yani ayrı ayrı oyunmu almak zorundayız:::

Almış olduğunuz konsol hangi bölgeye aitse o bölgenin oyunlarını ve region free çıkan oyunları oynayabilirsiniz. Bu endişe edilecek bir durum değil; Kültürel farklılıklar içeren ender oyunlar dışında tüm ürünler her bölge için çıkıyor, yani endişe etmenize gerek yok.
  • Birde ben birşey daha öğrenmek istiyorum benim makinayı yurtdışından getirme imkanım var. Sizden aldığım zaman benim kazancım bir oyuncu olarak ne olacaktır? (FWsiz Online oynamayı düşünüyorum) Yani garantisi yada geri alma garantisi vs bunlar sadece benim aklıma gelenler...
    Yanlış anlamayın sadece bir kullanıcı olarak araştırma yapıyorum.

Orjinalden alıntı: Reizena

Birde ben birşey daha öğrenmek istiyorum benim makinayı yurtdışından getirme imkanım var. Sizden aldığım zaman benim kazancım bir oyuncu olarak ne olacaktır? (FWsiz Online oynamayı düşünüyorum) Yani garantisi yada geri alma garantisi vs bunlar sadece benim aklıma gelenler...
    Yanlış anlamayın sadece bir kullanıcı olarak araştırma yapıyorum.

Yurtdışından akraba yada tanıdık vasıtasıyla bir konsol getirmiş olmanız fiyat açısından sizin için çok avantajlı. Garanti ve vb. gibi durumlar açısından sizin getirdiğiniz yada bizden aldığınız konsollar açısından bir fark yok...
  • selamlar.ben 2 gün önce falan aramıştım sizi.fw pro 750 ytl denmişti sanırım bi hata oldu.şimdi kısaca anlatıyım.yeni taşıncak olmamdan dolayı bi süre ancak vestel xpress laptopımın ekranında oynamak istiyorum.mümkün mü?vga girişi var.yoğun olduğunuzu biliyorum ama kısaca özellikleri şurda.
    http://www.nekadar.com/11302.html eğer olmazsa biyerlerde okumuştum samsung ekran alan var.yada fiyatıyla birlikte bir ekran önerebilir misiniz.teşekkürler.
  • atilla bey size konsolu gönderdim elinize ula$tımı?

Dün 4 kırmızı ışık hatası yaşadım. azdaha kalbime iniyordu. fakat hatırladımki ölümcül olan 3 kırmızı ışıktı. Microsoftun sitesinden öğrendimki HDMI giriş ile ilgili bir sorunmuş. Kabloları çıkardım taktım, sorun geçti.

Bununla birlikte sorularım olacak;

1- xbox360 gamepad'i PC ye bağlantı için USb kablosu var sanırım. illaki sizde mevcuttur. Nasıl temin edebiliriz, kaça mâl olur?
    2- backwardcompatible (BC) update yapmama rağmen hiçbirşekilde xbox 1 oyunu oynayamıyorum. Çok rica etsem, bu konuda sizden yardım istesem? Pm olarak daha uygun olur sanırım.

Teşekkürler. Kolay Gelsin.
  • arkadaşlar beklemenizi tavsiye ederim çünkü tam tamına 1 hafta sonra ayın 23'ünde Lite-On için fimrware geliyor konuyu açmıştım ama yöneticiler kabul etmemişti ve xbox 360 fiyatları avrupada çok ucuzluyor örneğin: pro 60gb pack 199Euro oluyor buda 400 ytl ediyor firmwarede 30 ytl + masraflar yaklaşık sizdede 550 ytl bulur haftaya xbox almanın zamanı başlıyor inanmıyorsanız bekleyebilirsiniz 1 hafta C4vea açıklamıştı resmi olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 16 Aralık 2008; 16:16:06 >
  • Konsol bugün elime geçti.Yanlız adaptörün fiş ucu üçlü çıktı.Pal değil galiba.Yani bağlayamadım.Ben pal sipariş etmiştim ama bir hata olmuş.Sadece fiş ağzı olsa neysede umarım konsol pal dır.Küçük prizle ucunu 3 lüden 2 liye çevirip kullansak sorun olurmu?Özel mesaj yada msn ile bir ilgilenirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltar6 -- 16 Aralık 2008; 18:30:50 >
    Sorun yok.
    ve takarsam çalışırmı ?
    bir arcade pack alsak 480 ytl + 60 gb hdd 130 YTL 610 YTL
    FW için kendi DVD sürücümü taksam 610 YTL 'ye xbox'ım olur

siz bana arcade pack + 60 gb hdd mi önerirsiniz yoksa hazır 60 GB'lık PRo Pack'mı ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.