Şimdi Ara

Xbox 360 Almayı Düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 2 arkadaşımla xbox 360 almayı düşünüyoruz fakar artık bu saaten sonra xbox 360 alınırmı bilemedik ve aklımızda bir kaç soru var

acaba
    http://www.gold.com.tr/U213161/Microsoft-Xbox360-4GB-Oyun-Konsolu
    bu paket alınırmı biz korsan oynamayı düşünmüyoruz orjinal oyun alıp oynicaz sizce 4gb lik konsol işimizi görürmü yoksa kahraman elektronikte satılan
    http://www.kahramankonsol.com/XBOX360-SLIM-250-GB-KINECT-JTAG-2KOL,PR-76.html bu paketimi almalıyım
    korsan oyun için atılan yazılımlarda ban riski nekadardir jtag larda hem korsan hem orjinal oynama şansımız varmıdır bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.

• aynen bende bu paketi almayı düşünüyorum, kahramandan alırdım ama jtag' lilerde sanırım online oynayamıyormuşuz.
  • Korsan,kopya konusunda mesajlar yazmak forum kurallarına aykırı.

HDD olarak şunu söyleyebilirim;4GB kesinlikle almayın.Çok düşük kalıyor.Sadece BF3'ün şu an bende yaklaşık 17GB update i var.Ve bu update harici diske,usb belleğe falan yapılmıyor.

Yani size kesinlikle Slim 250GB almanızı öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Korsan,kopya konusunda mesajlar yazmak forum kurallarına aykırı.

HDD olarak şunu söyleyebilirim;4GB kesinlikle almayın.Çok düşük kalıyor.Sadece BF3'ün şu an bende yaklaşık 17GB update i var.Ve bu update harici diske,usb belleğe falan yapılmıyor.

Ya da 4 gb alip 250 lik hdd takmak daha mantikli olur. Hem dlcleri xboxun kendi hafizasina kuramiyiruz hdd gerek. 4 gb slim.syd de 480 tl + hdd 135 tl (250gb) hem bunlarla birlikte +2 oyun alirsin syd de cod mw3 50 tl bi de 100 tlye bf3 aldinmi keyfin keyif tam.800 tl civari tutuyir link istersen pm atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shntkr

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Korsan,kopya konusunda mesajlar yazmak forum kurallarına aykırı.

Ya da 4 gb alip 250 lik hdd takmak daha mantikli olur. Hem dlcleri xboxun kendi hafizasina kuramiyiruz hdd gerek. 4 gb slim.syd de 480 tl + hdd 135 tl (250gb) hem bunlarla birlikte +2 oyun alirsin syd de cod mw3 50 tl bi de 100 tlye bf3 aldinmi keyfin keyif tam.800 tl civari tutuyir link istersen pm atabilirsin

hocam öncelikle teşekkür ederiyorum biz sadece xbox değilde birazda kinecte yönelik düşünüyoruz ynai o4gb almak istememizin nedeni kinect olmasıydı kahraman elektroniğe baktım 250 + kinectler biraz bütçemizi aşıyor 1.00 tl vermek şuanlık biraz zor gibi

• 4 GB Xboxda fazlasıyla yetiyo oyun alemi battlefield 3 ten ibaret değil.Dlc almam diyosan 4 GB yeter arkadaşım hatta orjinal kullanıcaksan 4 hayli hayli yeter.İllegal kullanıcam dersen keslinlikle 250.

Dlcleri xboxın kendi hafızasına kurabilirsin bu tamamen alana bağlı mesela 500 mblık bi dlcyi çok rahat kurup kullanabilirsin örneğin ben kullanıyorum
    ama 1000-1500 mblık bi dlc sıkıntıya sokar hafızayı alan daralır.İllegal kullanıcaksan 250 gb dışında alma neden diycek olursan verbatim gibi medya türleri orjinal xbox dvdlerinden çok farklı dvd romu daha çabuk yıpratır ve oyun yönünden daha çok oyun oynıyacağın için dvd yıpranmaması için ve daha fazla alana ihtiyaç olucağı için 250yi tercih etmelisin.

ama orj kullancaksan linkteki verdiğin ürün çok uygun ve fiyatıda iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 23 Mart 2013; 15:36:38 >
  • dediğim gibi kinect ve orjinal oniyacağim 1 2 ay 4gb idare etse benim için yeterlidir peki hocam siz olsanız xbox 360 alırmıydınız yoksa yeni nesil konsollarımı beklerdiniz
  • O zaman Kinectli bir şeyler alın derim zekice a:SDFF:HF
  • 4Gb hayatta yetmez, Xbox 360'ınızın optik lensini yıpratmak istiyorsanız ve hiç DLC, demo indirmem diyorsanız yeter ancak. Harici bellek takıp çözüm üretilebilir fakat USB belleklerin hızı kendi diski kadar hızlı hayatta olamaz, bunuda düşünmek gerek. Oyun kalitesinden ödün vermemek için 250GB şart diyorum
  • Ben olsam yeni nesili degilde bir sonraki nesili beklerdim yani xbox 1440 i..hem bsey degilki 5-6 sene oyun oynama ama birkere al tam al..ben tum konsollarimi sattim 6 yil sonraya para biriktiriyorum suanda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigoro

4Gb hayatta yetmez, Xbox 360'ınızın optik lensini yıpratmak istiyorsanız ve hiç DLC, demo indirmem diyorsanız yeter ancak. Harici bellek takıp çözüm üretilebilir fakat USB belleklerin hızı kendi diski kadar hızlı hayatta olamaz, bunuda düşünmek gerek. Oyun kalitesinden ödün vermemek için 250GB şart diyorum

Orjinal oyun kopya diskler gibi optik lensi yormaz yıpratmaz dostum hemen hemen cihazın ömrü ile aynı olur dvd ömrü , tabi ekstra sebeblerden dolayı bişey olmassa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 24 Mart 2013; 10:36:31 >
  • Gold bilgisayarın sattığı ürünlerin paralel ithalat olduğunu duydum bunu doğrulayabilecek bir arkadaş varmı içimizde (veya açıklık getirebilecek) Açıkçası 100 TL kâr etmek uğruna ileride baş ağrısı çekmem istemem..Ayrıca Kahraman elektronik paralel ithalat mı yoksa üretici garantisinde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Gold bilgisayarın sattığı ürünlerin paralel ithalat olduğunu duydum bunu doğrulayabilecek bir arkadaş varmı içimizde (veya açıklık getirebilecek) Açıkçası 100 TL kâr etmek uğruna ileride baş ağrısı çekmem istemem..Ayrıca Kahraman elektronik paralel ithalat mı yoksa üretici garantisinde mi ?

Kahraman Elektronik dükkan garantisi veriyor 1 senelik. Sorun çıkarsa birebir değiştiriyor konsolu yenisiyle. Forumda yazıyorlardı. Bende oradan alıyorum konsolları bugüne kadar sorun yaşamadım konsollarla ilgili o yüzden değiştirme yapma durumuna gelmedim. İyice araştır derim ona göre aklına yatan yerden al konsolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Gold bilgisayarın sattığı ürünlerin paralel ithalat olduğunu duydum bunu doğrulayabilecek bir arkadaş varmı içimizde (veya açıklık getirebilecek) Açıkçası 100 TL kâr etmek uğruna ileride baş ağrısı çekmem istemem..Ayrıca Kahraman elektronik paralel ithalat mı yoksa üretici garantisinde mi ?

Kahraman Elektronik dükkan garantisi veriyor 1 senelik. Sorun çıkarsa birebir değiştiriyor konsolu yenisiyle. Forumda yazıyorlardı. Bende oradan alıyorum konsolları bugüne kadar sorun yaşamadım konsollarla ilgili o yüzden değiştirme yapma durumuna gelmedim. İyice araştır derim ona göre aklına yatan yerden al konsolu.

Cevap için teşekkürler

İşimi garantiye alıp Teknosa'dan alayım diyorum ama dün 2 ayrı mağazasına baktım,içinde oyun bulunmayan sadece konsol olarak XBox göremedim..Almak istediğim 250 GB modeli ama Teknosa'daki paketlerde (belki bunda Teknosa'nın kabahati yok bilemiyorum) içine oyun veya Kinect falan ekliyorlar ve o zaman fiyat gereksiz şişiyor..Sanırım Teknosa web sitesi veya üretici garantili sattığını bildiğim D&R gibi mağazalara bakmak lazım..Vatan computer XBox satmıyor,hepsiburada ise pek uygun fiyata vermiyor,en iyisi sabredip araştırmak

• Arkadaşım 1 golddan alacağına git yazıcıoğlundan fwsiz cihaz al daha iyi paralel ithalat o ve garantisini kendisi veriyo
    benim önerim sana teknosa dan 599 a alman yanında bide gears of wars 2 veriyo ve microsoft tr tarafından da garantili
    bunun sana olan +sı mı ne ?
    evde servis hizmeti veriyolar daha ne olsun
  • Ben 2 ay önce aldım çok da memnunum, onlarca oyun bitirdim. Yeni nesil için 10 aydan fazla bir süre var. Bekleyip beklememenin kararı size kalmış.
  • Acelen yoksa yeni nesili beklemek mantıklı. Her türlü:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.