Şimdi Ara

XBOX 360 Almak İstiyorum lütfen yardımcı olun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ANKARADA GÜVENİLİR XBOX CI BİLİOMUSUNUZ AYRICA FİYATI NE KADAR...OYUN OYNAMAK İÇİN DEĞER Bİ ALETMİ İLERİDE SORUN ÇIKARTIYORMU....

BİLGİSAYARA NASIL BAĞLAYACAM....

PREMİUM SİSTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM..

AYRICA XBOX LİVE OLAYINI AÇIKLAYABİLİRMSİNİZ..

TEŞEKKÜRLER!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mactotherack -- 30 Ağustos 2007; 18:21:46 >

• Ohoooo. Jüpiter'den Dünya ne kadar sürdü? Yolculuk nasıldı?

Şaka bir yana, bu konuda bir sürü başlık açıldı. Bence okursan çok kısa sürede cevap bulursun. Konsol da bulursun tabi.
  • Evet bir sürü konu var çok fazla detaylı.Benim sana tek tavsiyem ne olursa olsun oyunu istanbuldan al çünkü 1 sene garantili satan mağazalar var burada.
  • Bence Atik elektronigi ara, forumda tlf numarası var , görüş anlaşırsın, parayı havale edersin onlarda kargoyla cihazı yollarlar, haddinden fazla övülüyor Atik elektronik, demekki işlerini çok sağlam yapıyorlar, bende haftaya cumartesi alıcam onlardan xbox360 ı inş. :) Amin
  • Bence yurtdışından bi stedende getirtebilirsin. Yeni modellerde sorun yok, birçok iyileştirmeler yapıldı, garantiye ihtiyacın olacağıno sanmam. iyi bir kargo firmasıyla anlaşırsan gümrüğe gitmenede gerek kalmayacaktır, gümrük masrafını ödediğin anda evine getiriyorlar. Bide gümrüğe takılmazsa deme keyfine :). (Kargo+Gümrük yaklaşık 250YTL tutuyor(Amerikadan))..
  • Bence de hiç çekinmeden Atik Elektronik'den alabilirsin konsolunu. Eğer Ankara'dan alacaksan güvenilir bir yerden alman gerekir.
  • 2.el bölümüne de bir bak istersen.Referansları olan birisinden gayet makul bir fiyata bulabilirsin, oyunları da cabası olur.Garantili bir mağazayı arayıp konuş ondan sonra hiç konsolun özelliklerini felan araştırmana da gerek kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Platin'den yada Atik'dan alabilirsin 1 sene garantili olarak arkadasım zaten Core sistem getiren yok bulman zor
  • Atik elektronikten almanı tavsiye ederim bendeki cihazda ordan sorunsuz Ntsc-J makine tavsiye ederim...
  • Aynen Atik diyor herkez , haftaya cumartesi bende ordayım (:
  • Ankarada nereden alabilirim diyor ya siz İstanbul diyorsunuz?Ankarada esnaflık bittimi?Ben orada yılların esnafı ergün abiyi çok iyi tanırım ve sanırım şimdi ırmak toysland ta çalışıyor ergün abiden hiç çekinmeden konsol alabilirsin aynı şekilde jao da kubi var geçenlerde okudum bir arkadaşın bozulan makinasını sıfırı ile değiştirmiş.Yani bu demek oluyorki ankarada esnaflık bitmemiş.Birde 360 bilgisayara bağlanmaz monitöre bağlanır ve live olayı güzelde hep para istiyorlar herşey için o yüzden ben kullanmıyorum.3 kırmızı ise hepimizin ortak derdi ve neredeyse her 360 sahibi bir kere bile olsa o 3 kırmızıyı gömüştür ve görmeye devam edecektir:)
  • katılmıyorum sana eğer düzgün kullanılırsa 3 kırmızı %99 çıkmaz ortaya .ben gormedim bu gune kadar 3 kırmızı çünkü makinayi bir saat tan fazla açık tutmuyorum genelde 45 dakka açık kalıyor en fazla sonra 15 dk dinlendirir tekrar oynuyorum bu şekilde aşırı ısınmaz ve inşallah 3 kırmızı vermez diye duşunuyorum .

quote:

Orjinalden alıntı: xbady

Ankarada nereden alabilirim diyor ya siz İstanbul diyorsunuz?Ankarada esnaflık bittimi?Ben orada yılların esnafı ergün abiyi çok iyi tanırım ve sanırım şimdi ırmak toysland ta çalışıyor ergün abiden hiç çekinmeden konsol alabilirsin aynı şekilde jao da kubi var geçenlerde okudum bir arkadaşın bozulan makinasını sıfırı ile değiştirmiş.Yani bu demek oluyorki ankarada esnaflık bitmemiş.Birde 360 bilgisayara bağlanmaz monitöre bağlanır ve live olayı güzelde hep para istiyorlar herşey için o yüzden ben kullanmıyorum.3 kırmızı ise hepimizin ortak derdi ve neredeyse her 360 sahibi bir kere bile olsa o 3 kırmızıyı gömüştür ve görmeye devam edecektir:)

• ben saate bakarak oyun oynayamam, ben bazen oyuna dalıp 2,2.5 saat oynuyorum, ne yapıcam dinlenme molası mı vericem alete? o yüzden zaten garantili (yurdışı) xbox360 almıştım, bu konsolu garantisiz kullanmak cesaret istiyor gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellon_TR -- 31 Ağustos 2007; 1:30:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellon_TR

ben saate bakarak oyun oynayamam, ben bazen oyuna dalıp 2,2.5 saat oynuyorum, ne yapıcam dinlenme molası mı vericem alete? o yüzden zaten garantili (yurdışı) xbox360 almıştım, bu konsolu garantisiz kullanmak cesaret istiyor gerçekten

pek bilmeden konuşmakta cesaret istiyor
    3 ışık oluyor mu evet
    ama burda bu kadar bu konsolu almış insan var
    heralde hepimizin kafası çalışıyor
    özellikle 2006 sonrası aletlerde ışık görme riski epey az.
    ayrıca makul bir fiyata garanti veren yerler var.
    Bu milleti Xboxdan soğutma merakı nedir anlayamıyorum.
    Sanki bütün xboxlar sorunluymus bir iki saatten fazla çalıştırılamıyormuş gibi söylemişsin ki böyle birşey YOOOK.
    mesela benim xboxım 3 gün downloadda açık kalsada sorun yaşamıyor.
    alırken 100 milyon fazla verir sağlam bir yerden alırsınız 3 ışık görürse aldığınız yer ilgilenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 31 Ağustos 2007; 1:46:31 >

• download da gpu çalışmadığı(yada çok az kullanıldığı) için bi sorun çıkmamaya bilir ama oyunlarda gerçekten tehlikeli her an lehimler eriyip 3 kırmızı vere bilir makina oyuzden ben hem makina açısından hem de kendi göz sağlığım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 31 Ağustos 2007; 2:06:38 >
  • 7-8 saat oyun oynasamda sorun yaşamıyorum(daha fazlasını denemedim çünkü bende sorunlar başlıyor )
    anlatmak istediğim şu evet bazı xboxlar sorunlu ama sadece bazı xboxlar yani her xbox 3 ışık görmez
    aletiniz biraz sorunluysa ki bunun belirtileri vardır çok yüklenmezsiniz
    onun dışında rahat rahat oynarsınız
    insanları bu alet hatalı filan diye korkutmanın anlamı yok
  • geçen ay jao kubi den ntsc-j xbox 360'ı 800 ytl 8 taksite aldım, yanında 5 tane hediye oyun verdi.
    şimdilik bir sorun yok, ama forumda jao kubi ile ilgili bayağı bir muhabbet olmuş. xbox konu başlığı altında görebilirsin. bende aldıktan sonra okudum.
    birde arkadaşlar fiyat nasıl sizce kazık yememişim diye düşünüyorum
  • Bu alet sorunlu bunun kaçarı yok, resmi ağızdan bile %100 sorunun çözüldüğü ile ilgili bir açıklama duydunuz mu? Hayır. Şimdi bu sorunu yaşamamış insanlar çok rahat konuşabiliyor. Ki bundan başka da birçok sorunu var aletin. Yaşamayan arkadaşlar için konuşması kolay insanlar baya bir para verip aleti alacaklar o yüzden biraz da gerçeklerden bahsetmek herkesin adına çok iyi olur. O yüzden tavsiyem bilinen firmalardan ve 1 sene garanti veren yerlerden almak mantıklı olacaktır. Eğer yurt dışında eşiniz dostunuz var ise de onlardan temin etmeniz garanti için ve konsolda sorun olduğunda geri dönüşümü için en iyi seçenek. Bu alet oyun konusunda 1 numara ama gelin görün ki sorunlar bitmiyor. Türkiye piyasasında 2007 üretimli makina bulmak nerdeyse imkansız hala 2006 üretimli makinalar var. Alacak iseniz soğutucu sistemi yenilenmiş ve hdmi çıkışlı 360lardan getirtmeniz yada şimdiye kadar bir problem görülmemiş Elite almak olacaktır. Onun dışında işiniz şansa kalmış ya sorunsuz 8-12 ay oyun oynucaksınız ya sonrasında dua edeceksiniz. En azından Türkiyeye gelmesini ve garantili almanızı da tavsiye ederim. Eğer kopya oyun oynucam diyorsanız da sorunların her türlüsünü kendi adınıza karşılamanız gerektiğini de unutmayın.

• japon armağanla ırmak toyslanda bi uğrayım yardımlarınız için teşekkürler belki playstation 3 de alabilirim...
  • ozaman 2008 i bekle turkiyeye resmi olarak grecek ozaman alırsın ,orjinal takılırsın bi sorun çıkarsa garantisi olacak bu kadar basit bu aletin sorunu aşırı ısınması ve bu çok güçlü olmasından kaynaklanıyor şu anda dunyada xbox 360 in gpu gücüne sahip 65 nm gpu yoktur olsa bu sorunlar olmazdı bu gucu ancak 90nm gpu yaparak elde ede bilmişler şuanda yakında çıkacak olan falcon larda 90 nm gpu ama 65nm cpu olacak deniyor ve ikinci nesil falconlara 65 nm gpu ve 65nm cpu
    çıkacak diyorlar bakalım hayırlısı
    quote:

Orjinalden alıntı: Darky

Bu alet sorunlu bunun kaçarı yok, resmi ağızdan bile %100 sorunun çözüldüğü ile ilgili bir açıklama duydunuz mu? Hayır. Şimdi bu sorunu yaşamamış insanlar çok rahat konuşabiliyor. Ki bundan başka da birçok sorunu var aletin. Yaşamayan arkadaşlar için konuşması kolay insanlar baya bir para verip aleti alacaklar o yüzden biraz da gerçeklerden bahsetmek herkesin adına çok iyi olur. O yüzden tavsiyem bilinen firmalardan ve 1 sene garanti veren yerlerden almak mantıklı olacaktır. Eğer yurt dışında eşiniz dostunuz var ise de onlardan temin etmeniz garanti için ve konsolda sorun olduğunda geri dönüşümü için en iyi seçenek. Bu alet oyun konusunda 1 numara ama gelin görün ki sorunlar bitmiyor. Türkiye piyasasında 2007 üretimli makina bulmak nerdeyse imkansız hala 2006 üretimli makinalar var. Alacak iseniz soğutucu sistemi yenilenmiş ve hdmi çıkışlı 360lardan getirtmeniz yada şimdiye kadar bir problem görülmemiş Elite almak olacaktır. Onun dışında işiniz şansa kalmış ya sorunsuz 8-12 ay oyun oynucaksınız ya sonrasında dua edeceksiniz. En azından Türkiyeye gelmesini ve garantili almanızı da tavsiye ederim. Eğer kopya oyun oynucam diyorsanız da sorunların her türlüsünü kendi adınıza karşılamanız gerektiğini de unutmayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.